2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada iştah yedikçe artan yemedikçe azalan bişey,
bikaçgün sık dişini yeme sonra alışıyor bünye...

bu arada iştah yedikçe artan yemedikçe azalan bişey,
bikaçgün sık dişini yeme sonra alışıyor bünye...

umarım alışırım canım...
kendimi ciddi anlamda motive etmem gerekiyor... farkındayım...hem yemeği azaltmam hemde egzersiz yapmam şart...

Hepimiz aynıyız canım evet diyet çok etkiliyor sütü kaç kilosun ne kadar fazlalığın var ??
canim aynen bende diyet yapmak isdesem istahim acayip oluyor o yuzden diyet fikri bana gore degil 20 kilonun nasil gittigini bende anlamadim ama su son 7 yapisdi kaldi iyice...derken aksam eski fotolara bakiyorumda diyer dogumlarimdan sonrada normale donmem 1 seneyi almis aslinda hemen sipadanak eskisi gibi olunmuyorki ama ben sabirsiz bir hatunum eskisi gibi cita gibi gezedigim gunleri ozluyorum...birde hep fizigimle önplanda olan bir bayanken suanda kendimi pek pasakli goruyorum
tatlim hic goysunu SIKIP sut nasil akiyo diye bakdinmi..bendede gorunurde sanki hic sutum yokmus gibi öyle ilk aylardaki irilik kalmadi göyüslerde ama SIKTIRINCA geliyo oradan anliyorum
HIPP omega3 lü oldugu icin bana cok agir balikyagi kokusu geldi...eeee ben biraz burundan yana hassasimda...yinede yogurt yapiminda kullandim gayet guzel tutuyordu kokusuda gelmiyordu..birde milumil mamasi cok sekerli emen bebeklere pek tavsiye edilmiyormus cunki tadi anne sutu gibi sekerli oldugundan bebek milumilden sonra emmek isdemiyormus kk da okumusdum bende

normal dogum yapdim canim ben her 3 cocugumuda normal dogurdum zaten sezeryan olsam göbek kalirdi benim göbek sifir dumduz zaten yapi olarak en zayif halimde bile kalcalarim vardi isteeee normal dogumun etkisiyle kalca kemikleri dahada acildi..ne guzel sen cabul vermissin...kizlar benim yas ilerledi 3 bebe sanirim bu faktorler fazla...haaa yemek konusunda masallahhh homili girtlak ama hareketliligim hat safhada tum gun ayaktayimm...hatta simdi oturabildim ancaa yanii

Canim ben BERN deyim Baselde benimde kuzenler dayimlar filan var...Bern e beklerim geldiginde bizim pek oyle trden gelen iden anca 2 senede bir.....senide beklerim canim corbamizi cayimizi iceriz....

Canim bir ingilizden aldigim tarif yap derim cok acayip ise yariyor ...su agiz bezleri varya onu elma sirkesine batir islar sonra bas ucuna bebeginin koy ben mandalliyorum besigine...burnunu aciyor hatta kendime bile denedim super aciyor ama igrencccc kokuyo o ayri...buradaki dokdorlar ebeler hemen sogan tavsiye ederler bas ucuna bebegin yarim sogan kes koy burnunu aciyo ama ben hic denemedim kusarim heralde...

oyy damadıma çok geçmiş olsun kıyamam ben ona rapucan ya.. seninde nası korktuğuınu tahimn ediyorum cnım...

büşra nasıl olsun canım hareketlendiler iyicene ama hala emeklemiyor benim kızım dönerekte gitmiyor bir yere öle annem emeklemeden yürür bu kız diyo ...

diş çıkaracağı zmaan kötü oluyor uykusu canım diğer zamanlarda gecede 1 kez uyanıyor...

Özlüyoruz ama seni duncanım daha çok gelin yaa:))

bende seni özlüyorum keşke görüşebilsek ...

kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?

ben veriyorum hande ama tek değil elma ile birlikte veriiyorum...

KIzlar bende 25 kılo aldım 50 ıle hamıle kaldım boyumda 1.70 yanı Xs beden gıyıyordum 20 kılo gıttı ama hala 5 kılo gıtmıyor resmen yapıstı hala emzırıyorum cok sıkı dıyet yapamasamda (sutun azalmaması ıcın degıl kalıtesının azalmaması ıcın) baya dıkkat edıyorum hala 1 kılo verebıldım hıcbır kıyafetıme gıremıyorum bu konuda cok moralım bouzk cunku ben zayıflık takıntılı bır kadınım hıcc ınkar etmıyorum

ben 12 kilo alarak tamamladım hamileliğimi 2 kilosu hala bende kaldı... bende emziriyorum zaten emzirmek bence kilo düşmanı bir olay... bir alıp bir veriyorum kilolarımı nasıl birşeydir anlamadım.. neyse en azından hamile kaldığım kiloaya gelip üzerine bir 10 kilo daha vermem lazım ki 60 lı kilolara gelebileyim

Merhaba Güzel anneler :))

Benim kızçem biberonı bırakıyor gibi Anne sütünü kaşıkla içiriyorum onunla maşallah içiyor ama çok zor tabii Üff bu kuzu benim bütün ezberimi bozdu yada kızlar böyle oğlumu hatırlıyorumda onun yanında melake kalıyor yakışıklım:))

Aferim Ulaşıma bir hastalık gelmesin kuzuma:)

Biz serum fizyolojik kullanıyorum birde banyodan sonra çok rahatlıyor kuzum ..Zeytinyağını hiç duymadım?

Canıım bende tatlıyı ve ekmeği azalttım sayılır bu aralar birde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum..

Bende hamilelikle 9 kilo alıpta hiç veremeyen tek kişiyim sanırım:))) Birde doğum önceside var

İnşallah canım :)) bu arada bilgin için çok sağol bende deneyeyim..
Keşke canım bir türlü görüşemedik

Kuzum baya vermişsin devamı gelir inanıyorum..

ılenia, pingwings, betus19, ela_eda, fdilek48, mukeyyif, tomurcuk82 çok teşekkürler nasıl sevindiğimi ve rahatladığımı en iyi anneler anlar zaten.

sağol canım ama ben farketmedim kokuyu. akıyordu biz kusmaya başlayınca bıraktık bir de kilo alımı az diye.

sabah 5 de uyandı kuzucum ateşi vardı calpol verdim 11 gibi acilde gitti artık baktı etti bir sebep bulamadı idrar tahlili yapıcaklar taktık poşeti bekliyoruz uyudu cimcimem ama ateşi yok gibi.

kızlar durduk yere böyle ateşi çıkan oldumu hiç

grip değil burun akıntısı öksürük yok diş değilmiş sadece idrar kaldı karın ultrasonu da çekti. kilo da almıyor doğru dürüst çıldırıcam yemese tamam daha ne yapmalıyım bilmiyorum

Son düzenleme:

ee kızçeler nazlı oluyor annesi ama biberonu bırakması zor bi durum canım ya hiçmi almıyor

Canım geçmiş olsun ..Geriye idrar kaldığına göre iye olabilirmi acaba?

ee kızçeler nazlı oluyor annesi ama biberonu bırakması zor bi durum canım ya hiçmi almıyor

Hemde nasıl canım ya herşeyi ile çok farklı bir bebek sadece yüz hatları benziyor o kadar:))) Arada keyfi olursa alıyor ama çok nadirr..hafta sonu 1-2 farklı biberon alıp deneyeyim belki onlardan alır..

sağol canım öğleden sonra götürücem bakalım tahlile o zaman anlaşılır sadece aşıda ateşlenmişti çok değildi o da ilk defa böyle ateşi var anlamadım

Canım yarım saat içinde götürmen gerekiyor diye biliyorum idrarı, bekleyincede yapmaz veletler bizim başımızada geldi kızlarda çok zor kaydı falan..Sonucu bekliyoruz mutlaka yaz emi..

Canım yarım saat içinde götürmen gerekiyor diye biliyorum idrarı, bekleyincede yapmaz veletler bizim başımızada geldi kızlarda çok zor kaydı falan..Sonucu bekliyoruz mutlaka yaz emi..

canım taktık uyudu hemen hala uyuyor gece ve sabah doğru dürüst uyumayınca bıraktım bende yaptımı onu da bilmiyorum uyanınca bakıp götürücem hemen. yazarım canım

ÖYLE BİŞEY HİÇ OLMADI CANIM YAAA.......İNŞ ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİLDİR...

NE NAZLI ÇIKTI SENİN KIZ...ALANIN VAY HALİNE:)))))Berke den sonra nazlı bir kız zor gelmiştir sana...:)))

Son düzenleme:
sağol canım öğleden sonra götürücem bakalım tahlile o zaman anlaşılır sadece aşıda ateşlenmişti çok değildi o da ilk defa böyle ateşi var anlamadım

Geçmiş olsun gilraen inşallah tahliller temiz çıkar belki mikrop kapmış olabilir malum ne bulsalar ağızlarına sokuyorlar..

ÖYLE BİŞEY HİÇ OLMADI CANIM YAAA.......İNŞ ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİLDİR...

NE NAZLI ÇIKTI SENİN KIZ...ALANIN VAY HALİNE:)))))Berke den sonra nazlı bir kız zor gelmiştir sana...:)))

Hemde nasıl teyzesi :)) Eşimle konuşuyoruz hep Berkeye benzeyen bir çocuk olacak diye düşündük ama yanıldık dedikleri gibi beş parmağın bir olmadığını anlamış olduk :)
Bu arada kızımın taliplisi Zhr84'ün yakışıklı kuzusu Mert artık onlar düşünsün

hande84 ne kadar az yersek vücut yediğimizi depo edermiş onun için günlük yememiz gereken ğün kadar yemeliymişiz. Tabi diyetisyen uzmanlarının dediği bu ama herkes bünyesini kendi tanıyor ya bu diyet işi çok zor ne zamana kadar böyle yediklerimize dikkat edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…