Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 bardak suyun içine 3 silme tatlı kaşığı pirinç unu koyuyorum koyulaşana kadar pişiriorum yapıo.inince 6 öçek mama atıp karıştırıorum. Yada yarı yarıya sütle su koyup içine 1,5 tatlı kaşığı pirinç unu az şeker koyup yapıorum. Tam ölçü veremedim çünkü göz kararı yapıorum. Yoğurtlu çorbayıda bi tencereye pirinç koyup haşlıorum. Tabi üstünü bayağı su kaplıo. Başka bi kaptada yoğut un yumutayı. çırpıp tencere kaynarken yavaş yavaş karıştırıorum. Kaynayana kadar karıştırıorum.sonrada blenderdan geçirip tel süzgeçten süzüorum. Umarım anlatabilmişimdr.bende mamadan yapmıyorum yoğurdu banada o zararlı gibi geliyor sek günlük süt alıyorum marketten onunla yapıyorum yoğurdunu oğlumun çokta severek yiyor. Evet eskiden bize annemler yarısı süt yarısı su ile mama hazırlarlarmış hazır mamayı kim bulacak..pirinç unundan mamayı yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun?? Burada değişik tarifleride paylaşıyoruz arkadaşlarla bebeklerimizin menüsü zenginleşiyor
hoşbulduk cnmhoşgeldin canım
saol cnm bende öpüorum senismge seni bende hatırladım nerelerde bu kız diyordum heralde sesi soluğu çıkmayan bir sen kalmıştın haberlerini alamadığımız... Bizim bebişler iyi bilfiğim kadarıyla sorun yok.. öpyürum seni kocaman
mrb kızlar
çok teşekkürler iyi dileklerinize
bebeğimin idrar tahlilini bugün yaptırabildik şükür bir şeyi yokmuş boğazı kızarmış enfeksiyon kapmış doktorumuz antibiyotik ve farklı bir ateş düşürücü verdi ateşi düştü fakat antibiyotik vermekte kararsızım hala. Kullanan oldumu toz antibiyotik
allah korusun bebişlerimizi
canım geçmiş olsun biz kullandık amoklovin toz suyla sulandırılıyo ... 10 güniçirdim ben idrar yolu enfeksiyonundan rahatsızlığı ilerlemesin sende ver istersen...
oğlum dişi çıktı hemde 2 tanesi aynı anda
kızlar bebeğim geceleri hala saat başı uyanıyor,kafayı yiyeceğim yakında çalışmaya da başlayamayacağım bu gidişle yemek olayı da kavga dövüş..ben bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba.sütüm de iyice azaldı. siz ne yediriyorsunuz , öğünleriniz nasıl?
kızlar bebeğim geceleri hala saat başı uyanıyor,kafayı yiyeceğim yakında çalışmaya da başlayamayacağım bu gidişle yemek olayı da kavga dövüş..ben bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba.sütüm de iyice azaldı. siz ne yediriyorsunuz , öğünleriniz nasıl?
teşekkürler arkadaşlar bende çok sevindim dişlerine çok şeker ya.ama emzirirken ısırınca pek şeker olmuyor
diş biraz huzursuzluk yapıyor.geceleri uyanıyor.gündüz uykularını bazen kısa uyuyor. hafif ateşi oluyor zaman zaman.huzursuz olduğunda biberon almak istemiyor.elleri hep ağzında.kızlar jel falan kullanan var mı diş etlerine?
ydm canm geceleri ben devam sütü veriyorum.emzirince keremde her saat başı acıkıyordu.
kızlar siz meyve ve sebze pürelerini ne kadar veriyorsunuz?
benim oğlum sabah 6 da beni emiyor. 9-9:30 arasında kahvaltı ( cici bebe, labne, ceviz, pekmez, yumurta, tereyağı ) ben saat 1'e kadar evde oluyorum. işe gitmeden emziriyorum yine. ben evde yokken sağdığım sütü ve mama içiyor, oğlum bir de 100 cc kadar meyve suyu ( hergün değil ama) öğleden sonra oğluma babası bakıyor ve birşeyler yedirmek için uğraşmıyor. akşama kadar mama, süt ve meyve suyu ile idare ediyoruz. akşam 6da çorba veriyorum yoğurtla birlikte. bizim yemeklerimizden de yediriyorum azar azar. sabaha kadar da sık sık emziriyorum oğlumu.smg kayınvalidem dedi ki; yemeklerini hep blendırdan geçirme sonraki zamanlarda da hep öyle ister, kafam karıştı. siz ne yapıyosunuz.
ayrıca toprakım sümükleri akıyor , yavrumu terli terli rüzgara çıkarttı gaddar annesi
teşekkürler arkadaşlar bende çok sevindim dişlerine çok şeker ya.ama emzirirken ısırınca pek şeker olmuyor
diş biraz huzursuzluk yapıyor.geceleri uyanıyor.gündüz uykularını bazen kısa uyuyor. hafif ateşi oluyor zaman zaman.huzursuz olduğunda biberon almak istemiyor.elleri hep ağzında.kızlar jel falan kullanan var mı diş etlerine?
ydm canm geceleri ben devam sütü veriyorum.emzirince keremde her saat başı acıkıyordu.
kızlar siz meyve ve sebze pürelerini ne kadar veriyorsunuz?
Cok sukur canim gelmis gelmis olsun allah bidaha yasatmasin dicem ama olucak aci tatli yasicaz bunlari hep ateslenmeler dusmeler derken bir bakmisiz boyumuzca olmuslar...mrb kızlar
çok teşekkürler iyi dileklerinize
bebeğimin idrar tahlilini bugün yaptırabildik şükür bir şeyi yokmuş boğazı kızarmış enfeksiyon kapmış doktorumuz antibiyotik ve farklı bir ateş düşürücü verdi ateşi düştü fakat antibiyotik vermekte kararsızım hala. kullanan oldumu toz antibiyotik
allah korusun bebişlerimizi
günaydın...
betüş benm oğlumunda dişleri çıkıyor.
ohhh guzulara lop lop et yesiler kimirt kimirt krakerler yesinler mamalar yesinler..bizde daha yokkk dis tembel osman hala incilerimiz cikmadiiii.tebriklerrrrr size masallahhhhKızlar merhaba, ben de cuma sabahı işe gitmeden bakmıştım kuzumun dişlerine, damağını yırtmasına az kalmıştı, akşam işten döndüğümde tekrar kontrol ettiğimde oğluşumun alt dişleri hem de ikisi de çıkmıştı. Ay o kadar çok sevindim ki anlatamam. Durup durup tekrar bakıyordum. Çok müthiş heyecanlandırdı beni...Tüm incileri çıkan bebişlerimizi kutluyorum ve sağlıklı dişler sağlıklı, gülüşler diliyorum.
tatlim benimkide öyle merak etme emen bebelerin modeli bu surekli uyanip annelerini emmeleri uzerine dis eklenince kremali kahve kivaminda oluyorlar.dun gece esimi atik oturma odasina yatagin etrafin bezedik yasdiklarla oyle uyuduk dusun artik sabah yarim saat yatak odasinda koltuklarin yastiklarini topladim yerlesdirdim..okadar tatlilarki yapacak birsey yok en bitkisel sakinlesdirici aliyorum burada satilan hicbir yan etkisi olmuyan sutumden gecer rahatlar diyordum banamisin demedi cunki aliskanlik oldu artik tok olsa bile illki beni emecek sipakızlar bebeğim geceleri hala saat başı uyanıyor,kafayı yiyeceğim yakında çalışmaya da başlayamayacağım bu gidişle yemek olayı da kavga dövüş..ben bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba.sütüm de iyice azaldı. siz ne yediriyorsunuz , öğünleriniz nasıl?
öle deme kendine annesi kimbilir faketmemisindir sende....blendira gelince canim bazen ben geciriyorum bazende keyfim yerinde vakdim varsa plasdik bir suzgecim var ondan geciriyorum ama ev yemeyine ekmek dograyip yedireceksem catalla eziyorum ki genelde yemeklere patates atiyorum oglusumda yesin diye ozaman catalla eziyorum.Benim ilk kizimda ayi seyi yapdim blendir bebegi oldu 2 yasindi gecmisdi normal yemek veridgimde ögürüyordu puturcuklerden catalla ezerek yediriyordum cok zor aslinda her gittigim yere blendir tasiyordum dusun artik karpuzu bile blendirdan geciriyordum.cahillik ilk bebisim diye bilemedimsmg kayınvalidem dedi ki; yemeklerini hep blendırdan geçirme sonraki zamanlarda da hep öyle ister, kafam karıştı. siz ne yapıyosunuz.
ayrıca toprakım sümükleri akıyor , yavrumu terli terli rüzgara çıkarttı gaddar annesi