- 22 Kasım 2022
- 1.359
- 1.405
- 63
Azarlıcan omu tamam uzatma yorumla de bak nasıl yorumluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azarlıcan omu tamam uzatma yorumla de bak nasıl yorumluyor![]()
duş jeli yves rocher normalde de onu kullanıyorum mis gibi ve doğalKızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal![]()
Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal![]()
Ecowell dus jeli siparis ettim canim dun. Sampuanda da yillardir paraben sls sulfat icermeyen ne bulursam onu aliyorum acikcasi. Mineral gunes kremi badger aldim, diger cilt bakim urunlerimi krijen bade natural gibi organik markalarla degistim. Dogal yuz mistlerini cok seviyorum gulsuyu mersin suyu gibi tonik maksatli badeninkiler guzel oluyor. Krijenden kati sac sabunu bakabilirsin onlar da cok iyidir hep. Cok fiyatli da degiller hicbiri ustelikKızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal![]()
Sağ ol canımIyi yapmissin canim o grip baska turlu gecmez ki zatenben hormon kaynakli bas agrisinda icmek simariklik mi olur diye dusunup icmedim hani bugune dek
cok gecmis olsun bu arada
Hiç saç sabunu kullandınız mı, ben de sabuna geçmek istiyorum saçım da çabuk yağlanıyor belki faydası olurEcowell dus jeli siparis ettim canim dun. Sampuanda da yillardir paraben sls sulfat icermeyen ne bulursam onu aliyorum acikcasi. Mineral gunes kremi badger aldim, diger cilt bakim urunlerimi krijen bade natural gibi organik markalarla degistim. Dogal yuz mistlerini cok seviyorum gulsuyu mersin suyu gibi tonik maksatli badeninkiler guzel oluyor. Krijenden kati sac sabunu bakabilirsin onlar da cok iyidir hep. Cok fiyatli da degiller hicbiri ustelik![]()
Sen o 12 sene arayi neden verdigini artik aciklasan mi hepimizeBenim de hayalimdi biliyo musun 4 erkek annesi olmak ilkini erken doğurdum da sonra 12 sene ara verince kaldı![]()
Açıklıyorum toplanın ahajs ikinci evliliğim çünkü Alperen 3 yaşındayken boşandım 10 yaşındayken evlendimSen o 12 sene arayi neden verdigini artik aciklasan mi hepimizehayir ona gore ikinciye hic yeltenmeyelim ya da hemen pesinden yapalim zor olacaksa sjjdfjfj
Krijen inkileri kullaniyoruz donem donem esim se ben deHiç saç sabunu kullandınız mı, ben de sabuna geçmek istiyorum saçım da çabuk yağlanıyor belki faydası olur
Hayir senin erkek kendimden cok senden eminim cilek ajajajajaRamziye göre yorumlattım ona da kız dedi. Vay anasını![]()
Neyseki saçım kısaKrijen inkileri kullaniyoruz donem donem esim se ben deama uzun sacta cok pratik bulmuyorum ben malesef zahmetli geliyor
denemekte fayda var ama belki siz zorlanmazsiniz
Bende emindim yav şokingenHayir senin erkek kendimden cok senden eminim cilek ajajajaja
AmaaaanAçıklıyorum toplanın ahajs ikinci evliliğim çünkü Alperen 3 yaşındayken boşandım 10 yaşındayken evlendim
Bak bu kadar takilcagimizi bilseydik kibrista cinsiyet secimli yapardik eslerin morfolojiled ortada zaten ajdjdjdj bir kiz bi erkek ikizi koydururduk sen sag ben selametBende emindim yav şokingen
Ayy annesi kurban kız mı acaba
Yok valla ben ikisini de çok okeyimmmm sussss duyuyor bebolarBak bu kadar takilcagimizi bilseydik kibrista cinsiyet secimli yapardik eslerin morfolojiled ortada zaten ajdjdjdj bir kiz bi erkek ikizi koydururduk sen sag ben selamet![]()
Hamile kaldigim gibi clinique estee lauder la roche ne varsa dagittimBen de şunu sorayım nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz bende bioderma ve clinique var ama Hindistan cevizi yağına geçtim o da içime sinmedi cildim de kuru