Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9

Eklentiler

• IMG_6501.webp
    IMG_6501.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar ben de cinsiyet icin parti marti hic gozum hevesim yok acikcasi. Esim de oyle seyleri hem cringe hem de gorgusuzce bulur acikcasi🙈 dugunumuzde bile iki foto bir video koyup olayi kapatmistik. Ama kiz arkadaslarim grubun ilk bebegi oldugu icin benden hevesliler, ille minik bir kutlama olsun dediler. Pasta yaptiricaklar su kadeh daldirip icinden cikan renge gore cinsiyeti anladigimiz olay var ya🤣 iyi bari en azindan oturur pasta yeriz tamam dedim🤣🤣 hemsireme kizlardan birinin nosunu vericem, ona soyleyecekler kiz mi erkek mi diye🍓
En azindan o anki yuz ifadelerimiz filan ani kalir bize de dedik videoya cekerler bizi diye. Ama kalabaliksiz ve organizasyonsuz bir seyden bahsediyorum 6-7 arkadas bir yemek ustu pasta olarak hani mutevazi bir sey gayet☺️

Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal 😔
duş jeli yves rocher normalde de onu kullanıyorum mis gibi ve doğal🌸 şampuan da dalan zeytinyağlı veya inecto

Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal 😔
Ecowell dus jeli siparis ettim canim dun. Sampuanda da yillardir paraben sls sulfat icermeyen ne bulursam onu aliyorum acikcasi. Mineral gunes kremi badger aldim, diger cilt bakim urunlerimi krijen bade natural gibi organik markalarla degistim. Dogal yuz mistlerini cok seviyorum gulsuyu mersin suyu gibi tonik maksatli badeninkiler guzel oluyor. Krijenden kati sac sabunu bakabilirsin onlar da cok iyidir hep. Cok fiyatli da degiller hicbiri ustelik😬

Iyi yapmissin canim o grip baska turlu gecmez ki zaten🥹 ben hormon kaynakli bas agrisinda icmek simariklik mi olur diye dusunup icmedim hani bugune dek🙈 cok gecmis olsun bu arada
Sağ ol canım ☺️ her türlü baş ağrısı çekilmez oluyor bence şiddetliyse şımarıklık olmaz gibi 😇

Ecowell dus jeli siparis ettim canim dun. Sampuanda da yillardir paraben sls sulfat icermeyen ne bulursam onu aliyorum acikcasi. Mineral gunes kremi badger aldim, diger cilt bakim urunlerimi krijen bade natural gibi organik markalarla degistim. Dogal yuz mistlerini cok seviyorum gulsuyu mersin suyu gibi tonik maksatli badeninkiler guzel oluyor. Krijenden kati sac sabunu bakabilirsin onlar da cok iyidir hep. Cok fiyatli da degiller hicbiri ustelik😬
Hiç saç sabunu kullandınız mı, ben de sabuna geçmek istiyorum saçım da çabuk yağlanıyor belki faydası olur

Benim de hayalimdi biliyo musun 4 erkek annesi olmak ilkini erken doğurdum da sonra 12 sene ara verince kaldı🤣
Sen o 12 sene arayi neden verdigini artik aciklasan mi hepimize 🤣🤣 hayir ona gore ikinciye hic yeltenmeyelim ya da hemen pesinden yapalim zor olacaksa sjjdfjfj

Sen o 12 sene arayi neden verdigini artik aciklasan mi hepimize 🤣🤣 hayir ona gore ikinciye hic yeltenmeyelim ya da hemen pesinden yapalim zor olacaksa sjjdfjfj
Açıklıyorum toplanın ahajs ikinci evliliğim çünkü Alperen 3 yaşındayken boşandım 10 yaşındayken evlendim

Hiç saç sabunu kullandınız mı, ben de sabuna geçmek istiyorum saçım da çabuk yağlanıyor belki faydası olur
Krijen inkileri kullaniyoruz donem donem esim se ben de ☺️ ama uzun sacta cok pratik bulmuyorum ben malesef zahmetli geliyor🙈 denemekte fayda var ama belki siz zorlanmazsiniz

Açıklıyorum toplanın ahajs ikinci evliliğim çünkü Alperen 3 yaşındayken boşandım 10 yaşındayken evlendim
Amaaaan🥰 hic boyle dusunmemistim kiz allah seni zorlamisim gibi olduysa affet bacim🙈ben tamamen cesaret edemedin ya istemediniz gibi dusunmustum. Oy bereketiyle gelsin esinin ilkcocugu mu olacak simdi bu bebis😍

Ben de şunu sorayım nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz bende bioderma ve clinique var ama Hindistan cevizi yağına geçtim o da içime sinmedi cildim de kuru

Bak bu kadar takilcagimizi bilseydik kibrista cinsiyet secimli yapardik eslerin morfolojiled ortada zaten ajdjdjdj bir kiz bi erkek ikizi koydururduk sen sag ben selamet🤣🤣
Yok valla ben ikisini de çok okeyimmmm sussss duyuyor bebolar 😂 anneleri onların dötünü yer 😂
Sana ne dedi chatgbt dkdnjd

Ben de şunu sorayım nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz bende bioderma ve clinique var ama Hindistan cevizi yağına geçtim o da içime sinmedi cildim de kuru
Hamile kaldigim gibi clinique estee lauder la roche ne varsa dagittim🤣 cok kimyasallar ya malesef 🤦🏽‍♀️ cildin kuruysa sanslisin sur yagini masaj yapa yapa mis

Back
X