Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ben hamile kaldığımdan beri kız hissediyorum ama cildim hiç kötüleşmedi aksine her gören güzelleştin diyor doktor da geçen ultrason kıza benzetti ama hayırlısı :halay:
benim normalde de cildimde hiç sivilce çıkmazdı zaten bu gece iyice cinsiyeti düşünüp öyle yatayım belki rüyamda görürüm😁

İyi bisey askım sen niye kafaya taktın ki millet övünüyor bebeğinin iri gelişmesiyle 😂 zaten ilerleyen haftalarda bi geriler bi öne geçer dengede kalır yani sıkıntı yok. Kan değerleri iyi olunca bebek güzel besleniyor. Benim bütün vitamin değerleri üst sınırdaydı zaten bekliyorduk bebeğin hızlı gelişmesini🥹🧿
ben paniksu olduğum için her şeyi takıyorum günde 20 saatim evhamla geçiyo 😂😂 oyy maşallah 🧿 bakalım bu tombikler kız mı erkek mi😁

Kızlar iyi günler adete 3 gün kaldı sabah test yaptım bu şekilde cıktı iki gündür acayip gögüs hassasiyetim var ve 10 gündür sag kasık agrım eşlik ediyo test artımed güvenebilirmiyim ✨ bu testi kullanıp gebeliğini öğrenen varmi acaba
Ben artımedle öğrenmiştim. Kan verin bence ya da farklı markayla tekrarlayın hayırlısı olsun 💐

ben paniksu olduğum için her şeyi takıyorum günde 20 saatim evhamla geçiyo 😂😂 oyy maşallah 🧿 bakalım bu tombikler kız mı erkek mi😁
İkinci trimesterda dengelenir diye düşünüyorum ya vücuttaki bütün vitaminleri şimdiden sömürdüler😂
Usg videosunu izledim şimdi doktor diyor ki anaaaaa maşalllahhh şunun boyuna bakar mısın ne kadar uzun😂😂🧿🧿
Ya bende cinsiyet olayı hiç kalmadı neden bilmiyorum ama sağlıklı olmasıyla ve benimle kalmasıyla o kadar kafayı bozmuşum ki cinsiyeti ne olursa olsun anası kurban olur ona hahahahah

Bu arada size bişey dicem dün gece yatıyorum elimde karnımdaydı elimi bişey itti ama öyle hafif ki eşime dedim ki aa dedim hareket ediyor ya küçücük bebek ne hareketi dedi istersen sen koy dedim iki kez onunda elini itti. Sonra hemen yazdım çipitime 🤣 ikinci gebeliğim olduğu için rahim bu hareketleri daha önceden tanıdığı için çok erken hissetmem normalmiş ve olabilirmiş. Al dedim sana kapak olsun 🤣🤣

Neyse benim dogurganlik muallak biraz zaten hali hazirda 🤣🤣 cok sey etmiyim ben siz konusun ajdjdjdjcj
Hic parol ictiniz mi ya hamile kaldiginizdan beri, bazen yutasim geliyor yalan yok 😛😛
Bende içtim askım gebeliğin başında ağır grip geçiriyordum mecbur kalmıştım doktor parol iç günde iki tane dedi. 1 kez içtim sadece

benim de bugün 5 gün önde çıktı şok oldum çünkü tost dışında bişey yiyemedim on gündür anneme söyledim hemen erkek yazdı gözleriyle fetal dna yaptı kadın bana😁😁😁 ben kız hissediyorum ama cildim de çok güzel bi yandan diğer hurafeler de kız gösteriyodu
Benim de cildim hiç bozulmadı, hatta tüm cilt bakımlarımı aksatmama, dümdüz yıkayıp kremlememe rağmen aşırı iyi diyebilirim. Çok sinirimi bozuyor bu konu😬😬 erkekse diye çok korkuyorum yalan yok valla kızlar offf🫠🫠 eşimm, zaten tüp yapıyoruz gidip Kıbrısta direk kız seçip koyalım diyordu da üşeniyordum kızıyordum, oralarda ne işimi var diye. Tüm çevrem cinsiyet partisi soruyor, hatta çok abartı bişiler bekliyorlar benden. Ben yapmayacagım, sürpriz istemiyorum. Mavi bişiler uçuşursa havada, öyle kameralara falan oynamalık sevinemem en azından o anlık, yalan yok😬🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ doktorum direk bana söylesin istiyorum cinsiyeti. Bu arada varmı içinizden cinsiyeti böyle bir kalabalık organizasyonla falan ögrenmek isteyen.

Benim sabır ektedir 🤣
yaaaa😁😁🧿🧿🧿🧿🩵🩵🩵
İkinci trimesterda dengelenir diye düşünüyorum ya vücuttaki bütün vitaminleri şimdiden sömürdüler😂
Usg videosunu izledim şimdi doktor diyor ki anaaaaa maşalllahhh şunun boyuna bakar mısın ne kadar uzun😂😂🧿🧿
Ya bende cinsiyet olayı hiç kalmadı neden bilmiyorum ama sağlıklı olmasıyla ve benimle kalmasıyla o kadar kafayı bozmuşum ki cinsiyeti ne olursa olsun anası kurban olur ona hahahahah
ben de öyleyim yaa yeter ki sağlıklı olsun hiç fark etmez zaten ilk baby olduğu için 😍 senin kaç hafta oldu bugün

Benim de cildim hiç bozulmadı, hatta tüm cilt bakımlarımı aksatmama, dümdüz yıkayıp kremlememe rağmen aşırı iyi diyebilirim. Çok sinirimi bozuyor bu konu😬😬 erkekse diye çok korkuyorum yalan yok valla kızlar offf🫠🫠 eşimm, zaten tüp yapıyoruz gidip Kıbrısta direk kız seçip koyalım diyordu da üşeniyordum kızıyordum, oralarda ne işimi var diye. Tüm çevrem cinsiyet partisi soruyor, hatta çok abartı bişiler bekliyorlar benden. Ben yapmayacagım, sürpriz istemiyorum. Mavi bişiler uçuşursa havada, öyle kameralara falan oynamalık sevinemem en azından o anlık, yalan yok😬🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ doktorum direk bana söylesin istiyorum cinsiyeti. Bu arada varmı içinizden cinsiyeti böyle bir kalabalık organizasyonla falan ögrenmek isteyen.
ben sadece eşime süpriz yapmak istiyorum ama evde yapıcam ve paylaşım yapmıcam sosyal medyada. sadece hatıra olsun diye kutuya balon koyucam çünkü o erkek hissediyo ben kız😁 ben kına bile yapmadım hiç sevmem organizasyon utanıyorum🙈🙈

yaaaa😁😁🧿🧿🧿🧿🩵🩵🩵

ben de öyleyim yaa yeter ki sağlıklı olsun hiç fark etmez zaten ilk baby olduğu için 😍 senin kaç hafta oldu bugün
Sata göre 10+1 şuan ama usgye göre 11 olmus oluyor. Biz son adeti baz alalım bence.
Bide bisey diyim mi bu bebekler doğduğunda o kadar minik oluyor ki kız mı erkek mi olduğu belli değil. Öyle sevimli mis kokulu yumuşacık 😍🥹 hep dua ediyorum bana düşkün olsun uslu olsun, uykuyu sevsin, nur yüzlü bebeğim olsun diye 🥹 cinsiyet sıkıştırmıyorum araya ne bileyim gücenmesin bebek diye djdhdj

Sağlıklı olsun da kızı erkeği yok evlat evlattır bi oğlun olduğu için kızın sevgisini de tatmak isterim o ayrı konu ama napalım demek ki hürrem gibiyim bende 🤣
Çağla şikelin iki tane oğlu var kadın aşkından ölüyor yaaa çocuklar da nurtopu gibi maşşallahh. Evin sultanı olmaya devam edersin kızzz fena mı djdhdjd

Ben de tantana istemiyorum hemen öğrenelim diyorum ama eşim aile arasında ufak bisey yapalım, ablama söylesinler cinsiyeti diyor. Hevesi kırılmasın hadi öyle olsun dedim eğlence olur bize de 😂
Büyük organizasyon istemiyorum hiç uğraşamam belim kopuyo zaten ağrıdan

Seninki kız olur bu arada bence. Tüpler genelde kız oluyor kız kromozomu taşıyan spermler daha güçlü olduğu için

Back
X