- 22 Kasım 2022
- 1.359
- 1.405
- 63
Eskiden hayalimdi 3 oğlum olması ama 30 olduk daha bi tane doğuramadık dkdhdjdj ne gelirse yarabbi şükürAhaha havalı oluyor yaa cidden 2 3 erkek annesi olmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden hayalimdi 3 oğlum olması ama 30 olduk daha bi tane doğuramadık dkdhdjdj ne gelirse yarabbi şükürAhaha havalı oluyor yaa cidden 2 3 erkek annesi olmak
Benim de hayalimdi biliyo musun 4 erkek annesi olmak ilkini erken doğurdum da sonra 12 sene ara verince kaldıEskiden hayalimdi 3 oğlum olması ama 30 olduk daha bi tane doğuramadık dkdhdjdj ne gelirse yarabbi şükür
Ayyy bende uzun bir süre sosyal medyaya koymayı düşünmüyorum, takipçi sayım biraz fazla , zaten reel hayatta 4. Haftada bizle birlikte yedi düvel duydu o süreci sessiz sakin yönetemedik. Hiç değilse sosyal medyada karnım belli olana kadar paylaşmıyım dedimben sadece eşime süpriz yapmak istiyorum ama evde yapıcam ve paylaşım yapmıcam sosyal medyada. sadece hatıra olsun diye kutuya balon koyucam çünkü o erkek hissediyo ben kızben kına bile yapmadım hiç sevmem organizasyon utanıyorum
![]()
Çilek ben senden öndeyim ya ben 12 olmuş muyumdur 8 Nisan da 10+4 tü ama önde gidiyor hepSata göre 10+1 şuan ama usgye göre 11 olmus oluyor. Biz son adeti baz alalım bence.
Bide bisey diyim mi bu bebekler doğduğunda o kadar minik oluyor ki kız mı erkek mi olduğu belli değil. Öyle sevimli mis kokulu yumuşacıkhep dua ediyorum bana düşkün olsun uslu olsun, uykuyu sevsin, nur yüzlü bebeğim olsun diye
cinsiyet sıkıştırmıyorum araya ne bileyim gücenmesin bebek diye djdhdj
Aman benimki bi guncuk buyuk yakızlar sizin bebekler daha büyük ya hafta olarak nub teorisine göre de yorumlatın bakalım onda ne çıkıcak![]()
simlumina
Topuzlu C cilekcanavari
Hay agzın bal yesin Çilek.Seninki kız olur bu arada bence. Tüpler genelde kız oluyor kız kromozomu taşıyan spermler daha güçlü olduğu için
benim takipçim çok değil ama bir yakınımız bebeğini kaybetmişti üzmek veya hatırlatmak istemiyorumAyyy bende uzun bir süre sosyal medyaya koymayı düşünmüyorum, takipçi sayım biraz fazla , zaten reel hayatta 4. Haftada bizle birlikte yedi düvel duydu o süreci sessiz sakin yönetemedik. Hiç değilse sosyal medyada karnım belli olana kadar paylaşmıyım dedim![]()
Iyi yapmissin canim o grip baska turlu gecmez ki zatenBen dün gece içtim valla grip oldum başım boğazım çok kötüydü
Ay ben de beceremem böyle şeyleri gülerimbenim takipçim çok değil ama bir yakınımız bebeğini kaybetmişti üzmek veya hatırlatmak istemiyorumben de kayıp yaşadım daha önce çok hassasım
![]()
Ay kocam inş anneler gününü unutmaz değişik bi şeyler yapar (bi erkekten ne büyük beklenti) yaptığı o kadar yemek boşa gider yoksakızlar bu arada anneler günü benim doğum günüme denk geliyo şimdiden aklıma gelince ağlıyorum ya ben de anneler gününde doğmuşum hastanede gül dağıtmışlar hatta o gün doğum yapan annelereher gün bir doz ağlama partisi
![]()
Ee bu niye böyle dedi kifoto yükle canım de ki karın ultrasonum bu ramziye göre cinsiyet yorumlar mısın bana
Canım benım ne kadar ince düşüncelisin, saglıkla kucagına al inşallahbenim takipçim çok değil ama bir yakınımız bebeğini kaybetmişti üzmek veya hatırlatmak istemiyorumben de kayıp yaşadım daha önce çok hassasım
![]()
Bende de su bulanti ve tiksinmeler bi biteydiAy ben de korkuyorum ya. Diyetisyen için de çok kolay müşteriyim. Bulantı var mı yok, yemediğin yiyecek var mı yok, alerji yok, en basit listelerle oyalanabilecek bir![]()
Azarlıcan omu tamam uzatma yorumla de bak nasıl yorumluyorEe bu niye böyle dedi ki
Hürrem sultan gibi: erkek olucak, sonra yine erkek olucak, sonra yine erkek, erkek, erkekBenim de hayalimdi biliyo musun 4 erkek annesi olmak ilkini erken doğurdum da sonra 12 sene ara verince kaldı![]()
Dp kullanıyorum paraben sülfat içermiyorKızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal![]()
aşkım hepimiz inşallahCanım benım ne kadar ince düşüncelisin, saglıkla kucagına al inşallah![]()