Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
ben sadece eşime süpriz yapmak istiyorum ama evde yapıcam ve paylaşım yapmıcam sosyal medyada. sadece hatıra olsun diye kutuya balon koyucam çünkü o erkek hissediyo ben kız😁 ben kına bile yapmadım hiç sevmem organizasyon utanıyorum🙈🙈
Ayyy bende uzun bir süre sosyal medyaya koymayı düşünmüyorum, takipçi sayım biraz fazla , zaten reel hayatta 4. Haftada bizle birlikte yedi düvel duydu o süreci sessiz sakin yönetemedik. Hiç değilse sosyal medyada karnım belli olana kadar paylaşmıyım dedim🤭🤭

Sata göre 10+1 şuan ama usgye göre 11 olmus oluyor. Biz son adeti baz alalım bence.
Bide bisey diyim mi bu bebekler doğduğunda o kadar minik oluyor ki kız mı erkek mi olduğu belli değil. Öyle sevimli mis kokulu yumuşacık 😍🥹 hep dua ediyorum bana düşkün olsun uslu olsun, uykuyu sevsin, nur yüzlü bebeğim olsun diye 🥹 cinsiyet sıkıştırmıyorum araya ne bileyim gücenmesin bebek diye djdhdj
Çilek ben senden öndeyim ya ben 12 olmuş muyumdur 8 Nisan da 10+4 tü ama önde gidiyor hep

Ayyy bende uzun bir süre sosyal medyaya koymayı düşünmüyorum, takipçi sayım biraz fazla , zaten reel hayatta 4. Haftada bizle birlikte yedi düvel duydu o süreci sessiz sakin yönetemedik. Hiç değilse sosyal medyada karnım belli olana kadar paylaşmıyım dedim🤭🤭
benim takipçim çok değil ama bir yakınımız bebeğini kaybetmişti üzmek veya hatırlatmak istemiyorum😔 ben de kayıp yaşadım daha önce çok hassasım 😔

Ben dün gece içtim valla grip oldum başım boğazım çok kötüydü
Iyi yapmissin canim o grip baska turlu gecmez ki zaten🥹 ben hormon kaynakli bas agrisinda icmek simariklik mi olur diye dusunup icmedim hani bugune dek🙈 cok gecmis olsun bu arada

kızlar bu arada anneler günü benim doğum günüme denk geliyo şimdiden aklıma gelince ağlıyorum ya ben de anneler gününde doğmuşum hastanede gül dağıtmışlar hatta o gün doğum yapan annelere 😭😭😭😭 her gün bir doz ağlama partisi 😁

kızlar bu arada anneler günü benim doğum günüme denk geliyo şimdiden aklıma gelince ağlıyorum ya ben de anneler gününde doğmuşum hastanede gül dağıtmışlar hatta o gün doğum yapan annelere 😭😭😭😭 her gün bir doz ağlama partisi 😁
Ay kocam inş anneler gününü unutmaz değişik bi şeyler yapar (bi erkekten ne büyük beklenti) yaptığı o kadar yemek boşa gider yoksa🤣

Eklentiler

• IMG_6500.webp
    IMG_6500.webp
    33 KB · Görüntüleme: 26
Ay ben de korkuyorum ya. Diyetisyen için de çok kolay müşteriyim. Bulantı var mı yok, yemediğin yiyecek var mı yok, alerji yok, en basit listelerle oyalanabilecek bir 🤰🏻
Bende de su bulanti ve tiksinmeler bi biteydi🤣🙈 dus alirken agzima suyun tadi gelince oguruyorum bambaska bi seviye akdkdkdjd

Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal 😔

Back
X