selam kızlar,
iki gün önce çok fena üşüttüm. sonrasında çok fena gaz sancım oldu. bi de kabızdım. karnım çok fazla zorlandı gece resmen sancıdan inledim. doktor fitil vermişti kabızlık için gittim onu kullandım rahatladım sıcak su torbası falan üşütmemi attım ama iki gündür karnım çok fena sızlıyor. ameliyat yerimin üstleri bi de karnımın kenar kısmı.yara gibi sızlıyor. acaba doktora gitsem mi bilemedim. kendiliğinden geçer mi ki? bi de benim kanamam bitti sanırım. iki gündür hiç gelmedi. acaba daha gelir mi ki?artık ara ara mı gelcek acaba?
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine sen usutunce bebiside etkiler.... Benimde kanamam 2gun gelmedi sonra geldi yine ara ara oluyor seninde olur bence gerci herkezin farkli ama yeniyiz ya daha kesilmez... Benimde ameliyat yerim kanamisti hic yatmadim cunku ben bebek durmuyor diye doktora gittigimde bisey olmaz dedi sabah aksam baticon surdum yaram duzeldi baya...
merhabalar :)
yeni fırsat bulabildim. Bebiş 2 gündür tutturdu ben göğsünde uyucam yoksa uyumam ağlarım mırıldanırım diye. Doktor 1 ay sonra yalancı memeye başlayın dedi ama ben artık başlıcam bu gidişle saatlerce boğuşuyorum hanfendiyle uyutucamda bende uyucam diye. Göbeğimizde hala düşmedi. Göğüslerim hala yara. Göğüs koruyucuyuda öle sabretmezki bizimki içini sütle doldurupda sonra karnını doyurmaya ama yine denicem yoksa geçmicek. Emzirmenin tadınada varılmıyor böle olunca.
Bu arada anadolu yakasında oturup çocuk doktoru olarak tavsiyede bulunabileceğiniz biri varmı ? Ölesine bir doktor değilde tavsiyeyle başlayıp o doktora devam etmek istiyorum.
Patkacim hadi gozun aydin hepimiz kavustuk bebislerimize.. Benim bebegimde hep gogsumde hem emcek hem uyuycak uykuya hasret kaldim... Hepimiz ayni yollardan geciyoruz hayirlisyla bi buyutsek eskiden bi dogursak diyorduk simdi buyusunler diyoruz :))