Kizlar merhaba bebegimizi aldik geldik evimize ama agrim var hala goguslerimde okadar yara olduki emerken gozumden yas geliyor resmen aci icinde emziriyorum yinede... Benimde hep agliyasim var herseye bahane veriyorum biran once gecer lohusalik krizlerim insallah simdilik daha fazla yazamiyorum firsat buldukca girerim yine...
Gözünüz aydın sağlıkla sıhatle analı babalı büyütün bebeğinizi
Selam kızlar.
Bugün kızım 1 aylık oldu.yavaş yavaş göz teması kuruyor bizimle.Allaha şükür bir sıkıntımız yok.Benim d annem ve kayınvalidem yanımda ama ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim.Kalabalığı her zaman sevmişimdir.Vakit onlarla daha güzel geçiyor.Kayınvalidem 10 gün sonra yani kızımın 40 ı çıkınca gidecek ama annem daha 2 ay burda.Bana her ikisinin de çok yardımı oldu.Onlar olmazsa çok zorlanırdım.Çalışan bir insan olmamam gezmeyi çok sevmeme rağman ben öyle sürekli evde olmaktan dolayı depresyona falan da girmedim.Kızımın güzelliği kokusu her şeyi unutturuyor.Biraz daha büyüsün gezeceğimiz günler de gelecek nasıl olsa.Sizler de sıkmayın canınızı.Hamilelik sürei gibi bu süreç de çok önemli.Stres biliyorsunuz süt gelmesini de etkiliyor.
Çiğdem gözün aydın.Bebişini almışsın kucağına.Allah analı babalı büyütsün.
Patka canım eşin ve annen niye bu kadar karşı hiç anlamadım sezeryana.Dünyanın sonu değilki.Sen nasıl istiyorsan bence öyle olmalı.Sonuçta birebir işin içinde olan biziz.Dışardan konuşmak kolay.Ben sezeryanla doğum yapmış biri olarak çok rahat olduğunu söylemek istiyorum.Özellikle bebeğe bir şey olur mu korkusu yok.Ya da annede kalıcı bir hasar olur mu.Sen nasıl istiyorsan öyle yap bence.Hakkında hayırlısı olsun.
Blackroseimmortal sanırım doğum yaptı sesi soluğu çıkmadığına göre.Umarım her şey yolundadır.
Bu arada kızlar kilolardan ne haber.Verebiliyor musunuz.Ben 82 ile bitirmiştim hamileliği.72 kiloyum şu an.Yani aldığım 19 kilonun henüz 10 unu verebildim.Daha en az 9-10 kilo vermeliyim.Hele bir 40 ımız çıksın evde kendimce spor hareketleri de yapıp vermeye çalışacağım bakalım.
Ben 12 kilo almıştım hamileleikte 48 den 60 a çıkmıştım şimdi ise 53 kiloyum , bende sezeryan oldum karın için egzersiz yapmak istiyorum ama sanırım daha erken ne zaman başlanır ki egzersize acaba ? dikişler filan zarar görür diye korkuyorum