• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Kızlar merhaba
işlerden dolayı birkaç gündür foruma giremedim kusura bakmayın dediğini gibi buradan ayrılmayalım hpimiz hemen hemen aynı zamanları yaşıyoruz paylaşıyoruz iyi oluyo özellikle benim gibi hiç bilmiyenler için
yazılarınıza baktım ikili testten bahsetmişsiniz nasıl ve ne için yapılıyor biraz bilgi verirmisiniz doktorumda mutlaka söyelyecektri ama bi kaçbugünlerde kontrole gitmem gerekiyordu işten çıkamadım.

Teşekkürler.

bebişleriniz nasıl, biz 2li tarama testini yaptırdık sonuç bekliyoruz, bebişimiz %51 kıza benziyormuş..sizde durumlar nasıl???:34:

hayırlı olsun:) bende 18-23 arası yaptırcam nasıl yapıyorlar ikili testi birde kaç para ödedin acaba bana biraz pahalı geldi 300ü buluyor. Sorması ayıptır sen kaça yaptırdın.

Günaydın Güzel annaler ben bayağır forma gelemiyorum çok yoğunum bu aralar...

Bi de ilk sayfadaki listeyi güncellemek istiyorum. Gelmeyenleri listeden çıkaracağım ama bir türlü elim değip yapamadım...

Gerçekten aynı zamanda hamile olanların paylaşımları çok güzel oluyor insan her konuda bilgi sahibi oluyor...

bebişleriniz nasıl, biz 2li tarama testini yaptırdık sonuç bekliyoruz, bebişimiz %51 kıza benziyormuş..Sizde durumlar nasıl???:34:

Canım öncelikle seni tekrar gördüğüme çok sevindimmm...

Kız bebekleri bi ayrı seviyorum :10:

Valla senin adına çok sevindim.....

İnş hayırlısı ile kucağına almak nasip olur...

merhabalar bende enson 21 şubatta adet görmüştüm 28 kasımda doğum yapacaktım. ama kese boş çıktı.kürtaj olmayı bekliyordum dün evde düşük yaptım:43:.ALLAHIM artık sizlere kucağınıza almayı nasip etsin. banada en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin.AMİN:50:

Üzme kendini bitanemmm.. benimde bebeğim alınmak zorunda kaldı. Allahın takdiri.

İnş en kısa zamanda tekrar hamile kalırız...:69:

Hepinizi kocaman öpüyorummmm.... Ben yokken topice sahip çıkın kızlar ikinci sayfalara düşmesin ki aramıza yeni anneler katılsın herkes görsün gelsin...

sekerrck seni de eklicem canım inş... Bi müsait olabilsem...:61:

Selam kızlar

dün size ikili testi sormuştum ya cevap veren olmadı hani:14::14:
Bende iş çıkışı doktoruma gittim o ikili testin birincisi olana ense ölçümünü yaptı 1,4 dedi 10. Haftaya göre normal dedi 2. Olan kan testleri için sabah kan verdim akşam 4 gibi çıakacak sonuçları inşallah herşey normaldir. Bebeğede baktı erkek olabilir dedi hareket ettiğini gördüm ayy çok tuhaf bişey ya :52::52:
Bi de benim kafamabişey takıldı siz nerdesiniz de bu kadar çok para veriyorsunuz benim özel doktorum var her muayene kontrole gittiğimde 100 tlveriyorum diğer testler için benden hiç para almıyor. Kan tahlillerinide aile hekimime yaptırıpsonuçlarını doktoruma götürüyorum. Siz naıl yaptırıyorsunuz. Benim kafamatakıldı yoksa benim doktor yapmıyomu??:53:

merhaba kizlar bende 12+6 haftalik hamileyim cinsyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum :emir_bebek: 14. haftada kontrolum var. su ana kadar her sey normal dedi doktor gecen ultrasyonda hareketlerini gordum cok mutlu oldum. :69: bu arada ben ikili test yaptirmayi dusunmuyorum cunku sonuclarin bazen yaniltici oldugunu dusunuyorum. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin diyorum herkesinkini amin...

sevgiler

Selam kızlar

Bende iş çıkışı doktoruma gittim o ikili testin birincisi olana ense ölçümünü yaptı 1,4 dedi 10. Haftaya göre normal dedi 2. Olan kan testleri için sabah kan verdim akşam 4 gibi çıakacak sonuçları inşallah herşey normaldir. Bebeğede baktı erkek olabilir dedi hareket ettiğini gördüm ayy çok tuhaf bişey ya :52::52:
Bi de benim kafamabişey takıldı siz nerdesiniz de bu kadar çok para veriyorsunuz benim özel doktorum var her muayene kontrole gittiğimde 100 tlveriyorum diğer testler için benden hiç para almıyor. Kan tahlillerinide aile hekimime yaptırıpsonuçlarını doktoruma götürüyorum. Siz naıl yaptırıyorsunuz. Benim kafamatakıldı yoksa benim doktor yapmıyomu??:53:

sen hangi doktora gidiyorsun aile doktoruna gitmek için randevumu almak gerekiyor. aile doktoruna doktorum bu testleri istedi dediğinde yazıyormu peki??

Selam kızlar

Canım ben eskiden özel hastanede yaptırmıştım. Hala da oraya gidiyorum ama doktorların özel muayenehanesine gidenler hep böle yaptırıyor. Doktor kendi labrotuvarı olmadığı için dışarıda yaptırtıp testlere bakıyor.

Benimde özel hastanede %50 sini karşılıor 60 TL veriyorum.

Bu arada ense kalınlığı çok normal 3 mm den fazlası risk grubuna giriyor..

merhaba kizlar bende 12+6 haftalik hamileyim cinsyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum :emir_bebek: 14. haftada kontrolum var. su ana kadar her sey normal dedi doktor gecen ultrasyonda hareketlerini gordum cok mutlu oldum. :69: bu arada ben ikili test yaptirmayi dusunmuyorum cunku sonuclarin bazen yaniltici oldugunu dusunuyorum. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin diyorum herkesinkini amin...

sevgiler

Canım hayırlı olsun bebeişin sağlıkla kucağına alırsın inş. Miniciğini .:16:

sen hangi doktora gidiyorsun aile doktoruna gitmek için randevumu almak gerekiyor. aile doktoruna doktorum bu testleri istedi dediğinde yazıyormu peki??

canım ben özel muayenehanesi olan kadın doğum doktoruna gidiyorum kan testlerini aile hekimim de doktor bu testeleri istedi dediğimde yapıyor zaten aile hekimi de her ay gel kontrol edelim dedi ben özeldoktora gitmesem aile hekimimde bakar kan değerlerime ama devlet hastaneleri de yapıyo bizim burda ben konya dayım bu arada eskisi gibi hastanelerimiz güveniilmez değil ne zaman gitsem çok ilgileniyorlar.:49:

Canım ben eskiden özel hastanede yaptırmıştım. Hala da oraya gidiyorum ama doktorların özel muayenehanesine gidenler hep böle yaptırıyor. Doktor kendi labrotuvarı olmadığı için dışarıda yaptırtıp testlere bakıyor.

saol canım dktorda normal dedi ama kan sonuçları öğleden sonra çıkacak eşim alacak sonuçları onda nelere bakıyorlar sizler yaptırdınızmı ne çıktı?
bu arada başlığımızda kaç tane hamile var bilen varmı hiç giren yok gibi :53::26:

bende özel hasteneye gidiyorum. ikili test için 50 tl verdim muayene ücreti de her gidişimde 25 tl:toplam 75 verdim. ikili test sonucumu daha almadım.

saol canım dktorda normal dedi ama kan sonuçları öğleden sonra çıkacak eşim alacak sonuçları onda nelere bakıyorlar sizler yaptırdınızmı ne çıktı?
bu arada başlığımızda kaç tane hamile var bilen varmı hiç giren yok gibi :53::26:

aldınız mı canım sonuçları ultrasonda normal çıkınca genelde kan sonucu da normal çıkıyor.

Malesef bende ultaronda 3 mm çıktığı için kan testi yapmadı dr. çünkü kan testi de fazla çıkıcak dedi...
o yüzden kan sonucu ile ilgili pek bilgim yok...

evet canım yaaa katılım çok az....

İlk gelenler unuttular galiba gelmeyi listede çok kişi var ama 3-4 kişi sürekli geliyor.:5::5::5:

eklicem canım aklımdasın :) listeyi zaten bi elden geçirmek istiyorum anca cumartesi yaparım galiba...

Listede olup gelmeyenler var :5::5::5:

Sen nasılsın alıştın mı bebeşine :)

alışıyorum canım:1:haftaya kontrolum var bakalm nolcak:18:

Son düzenleme:
Back