Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi 11 haftalığım.haftaya gitcem test için 12 haftalık olcak cnm.
bebişleriniz nasıl, biz 2li tarama testini yaptırdık sonuç bekliyoruz, bebişimiz %51 kıza benziyormuş..sizde durumlar nasıl???
ben özel hastanede yaptırdım 50 tl. Sosyal güvencen ne??
bebişleriniz nasıl, biz 2li tarama testini yaptırdık sonuç bekliyoruz, bebişimiz %51 kıza benziyormuş..Sizde durumlar nasıl???
merhabalar bende enson 21 şubatta adet görmüştüm 28 kasımda doğum yapacaktım. ama kese boş çıktı.kürtaj olmayı bekliyordum dün evde düşük yaptım.ALLAHIM artık sizlere kucağınıza almayı nasip etsin. banada en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin.AMİN
Selam kızlar
dün size ikili testi sormuştum ya cevap veren olmadı hani
Bende iş çıkışı doktoruma gittim o ikili testin birincisi olana ense ölçümünü yaptı 1,4 dedi 10. Haftaya göre normal dedi 2. Olan kan testleri için sabah kan verdim akşam 4 gibi çıakacak sonuçları inşallah herşey normaldir. Bebeğede baktı erkek olabilir dedi hareket ettiğini gördüm ayy çok tuhaf bişey ya
Bi de benim kafamabişey takıldı siz nerdesiniz de bu kadar çok para veriyorsunuz benim özel doktorum var her muayene kontrole gittiğimde 100 tlveriyorum diğer testler için benden hiç para almıyor. Kan tahlillerinide aile hekimime yaptırıpsonuçlarını doktoruma götürüyorum. Siz naıl yaptırıyorsunuz. Benim kafamatakıldı yoksa benim doktor yapmıyomu??
Selam kızlar
dün size ikili testi sormuştum ya cevap veren olmadı hani
Bende iş çıkışı doktoruma gittim o ikili testin birincisi olana ense ölçümünü yaptı 1,4 dedi 10. Haftaya göre normal dedi 2. Olan kan testleri için sabah kan verdim akşam 4 gibi çıakacak sonuçları inşallah herşey normaldir. Bebeğede baktı erkek olabilir dedi hareket ettiğini gördüm ayy çok tuhaf bişey ya
Bi de benim kafamabişey takıldı siz nerdesiniz de bu kadar çok para veriyorsunuz benim özel doktorum var her muayene kontrole gittiğimde 100 tlveriyorum diğer testler için benden hiç para almıyor. Kan tahlillerinide aile hekimime yaptırıpsonuçlarını doktoruma götürüyorum. Siz naıl yaptırıyorsunuz. Benim kafamatakıldı yoksa benim doktor yapmıyomu??
merhaba kizlar bende 12+6 haftalik hamileyim cinsyetini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum 14. haftada kontrolum var. su ana kadar her sey normal dedi doktor gecen ultrasyonda hareketlerini gordum cok mutlu oldum. bu arada ben ikili test yaptirmayi dusunmuyorum cunku sonuclarin bazen yaniltici oldugunu dusunuyorum. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin diyorum herkesinkini amin...
sevgiler
sen hangi doktora gidiyorsun aile doktoruna gitmek için randevumu almak gerekiyor. aile doktoruna doktorum bu testleri istedi dediğinde yazıyormu peki??
Canım ben eskiden özel hastanede yaptırmıştım. Hala da oraya gidiyorum ama doktorların özel muayenehanesine gidenler hep böle yaptırıyor. Doktor kendi labrotuvarı olmadığı için dışarıda yaptırtıp testlere bakıyor.
Benimde özel hastanede %50 sini karşılıor 60 TL veriyorum.
Bu arada ense kalınlığı çok normal 3 mm den fazlası risk grubuna giriyor..
Canım ben eskiden özel hastanede yaptırmıştım. Hala da oraya gidiyorum ama doktorların özel muayenehanesine gidenler hep böle yaptırıyor. Doktor kendi labrotuvarı olmadığı için dışarıda yaptırtıp testlere bakıyor.
Benimde özel hastanede %50 sini karşılıor 60 TL veriyorum.
Bu arada ense kalınlığı çok normal 3 mm den fazlası risk grubuna giriyor..
ssk lı fiyatı 300 müş bu doktor beni kazıklıyor sanıyorum. Başka bir doktora gitmem lazım
saol canım dktorda normal dedi ama kan sonuçları öğleden sonra çıkacak eşim alacak sonuçları onda nelere bakıyorlar sizler yaptırdınızmı ne çıktı?
bu arada başlığımızda kaç tane hamile var bilen varmı hiç giren yok gibi :26:
sekerrck hoş geldin canım...
hoşbulduk cnm..benı ekledınmı lısteye
eklicem canım aklımdasın :) listeyi zaten bi elden geçirmek istiyorum anca cumartesi yaparım galiba...
Listede olup gelmeyenler var
Sen nasılsın alıştın mı bebeşine :)