ssunacımmm belki burada yazılanlar soruna yardımcı olur canım...
çokk teşekkür ederim canım gerçekten güzel bir yazı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ssunacımmm belki burada yazılanlar soruna yardımcı olur canım...
Benimde aynen ya durduramıyorum kendimi göbeğim fala şimdiden çıktı. Bende senin gibi çok kilo almaktan korkuyorum.
Bide bişey sorcam bu ilk haftalarda en çok neler yemek gerekir siz neler yiyorsunuz.
herkese günaydın arkadaşlar birşey sorucam ben kan tahlillerimi yaptırdım. troid değerim 3,06 gibi bir rakam. doktor 2,5 üstü iyi değil dedi. ay sonunda tahlil tekrarlıycam. troid değeri yüksek olan varmı aranızda yada kan değerlerinde başka sorun yaşayanlar.
Kızlarmerhaba
9 hafta içindeyim 5 haftalıkken tartılmıştım 62,7 geldim dün aklıma geldi tekrar tartıldım 63,50 geliyorum sizlerdende kilo alan varmı benim iştahım çok açıldı bide sürekli bişeyler yemek istiyorum sürekli acıkıyorum sizdede böyle bi durum varmı??:26:
benimde baya açık durumda iştahım ama ben gün boyu yiyiyorum nerdeyse ama akşam hepsi dışarı
benim de tsh değerim yüksekti canım bir ilaç verdi endokrinonoloji dr bana..sabahları kahvaltıdan en az 1 saat önce içiyordum 1 ay kullandım sonra zaten düşük yapmıştım devam etmedim..ama eğer yüksekse bir endokrinoloji dr ile görüşebilirsin :)
seninki kaçtı peki?
Arkadaşlar herkese merhaba diycem ama gerçekten birileri bu formu terketmiş sanırım
18-22 mayıs arası ikili test yaptırmam gerekiyor.bana çok pahalı geldi 220 tl ultrason, 70 falanda kan testi. Acaba devlete gitsem ikili test yaptırmak istiyorum desem doktor yaparmı devlette ikili testi, yada aranızda yaptıran varmı
evet ya katılım neden azaldı bu kadar birden bire bende anlamadım Ne güzel sohbet ediyorduk..
ikili test daha yaptırmadım ben sanırım 2 hafta sonra gittiğimde isteyecek ama ikili test önemli biliyorsun bence iyi yapan bir yere git devlette sağlam yapıldığına inanıyorsan yaptır..Benim bir arkadaşım devlette 4lü tarama yaptırdı çocuk omurgasından sorunlu demişler o kadar korktular ki sonra özele gitti ultrason ve kan yaptırdı tekrar çok şükür hiçbirşey yok..Önemli tahlilleri güvenilir.bilinir yerlerde yaptırmak lazım diye düşünüyorum..
saol cevabın için:) sen kaç haftalıktın? burda devlet hastanesine gidebilirim ama o da dışarı yönlendiriyor. bakalım yarın bir gideyim nolacak
merhabalar bende enson 21 şubatta adet görmüştüm 28 kasımda doğum yapacaktım. ama kese boş çıktı.kürtaj olmayı bekliyordum dün evde düşük yaptım.ALLAHIM artık sizlere kucağınıza almayı nasip etsin. banada en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin.AMİN
çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla bir daha hamile kalırsın inşallahmerhabalar bende enson 21 şubatta adet görmüştüm 28 kasımda doğum yapacaktım. Ama kese boş çıktı.kürtaj olmayı bekliyordum dün evde düşük yaptım.allahım artık sizlere kucağınıza almayı nasip etsin. Banada en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin.amin
günaydın..ben şuanda 10+2 yim
Arkadaşlar herkese merhaba diycem ama gerçekten birileri bu formu terketmiş sanırım
18-22 mayıs arası ikili test yaptırmam gerekiyor.bana çok pahalı geldi 220 tl ultrason, 70 falanda kan testi. Acaba devlete gitsem ikili test yaptırmak istiyorum desem doktor yaparmı devlette ikili testi, yada aranızda yaptıran varmı
bebişleriniz nasıl, biz 2li tarama testini yaptırdık sonuç bekliyoruz, bebişimiz %51 kıza benziyormuş..Sizde durumlar nasıl???
maşallah cnm ikili testte hemen öle belli oluyomuymuş bende haftaya gitcemm ikili test için benimde belli olurmu ultrasonda söylerlermiki acaba banadaa..