***** 2011 Mart Hamileleri *****

doktorum aradı şimdi şeker sonucumdan dolayı. 15 gün sonra tekrar görmek istiyor beni. Her doktorun dediğini dikkat etmem gerektiğini söledi Bu arada maden suyunu sordum ödem yaparmı diye kesinlikle yapmaz faydalı birşey iç sakın bırakma dedi.

doktorum aradı şimdi şeker sonucumdan dolayı. 15 gün sonra tekrar görmek istiyor beni. Her doktorun dediğini dikkat etmem gerektiğini söledi Bu arada maden suyunu sordum ödem yaparmı diye kesinlikle yapmaz faydalı birşey iç sakın bırakma dedi.

günaydın herkesee..

dün gene temizik yaptığımdan sabahın köründe müthiş bi bel ağrısıyla hortladım resmen yav.iki iş yapınca hep böyle oluyor

Gunaydin bayanlar guzel bebisleri

Sanirim bir ihtimal 8 gun sonra insallah istanbulda olacagim..alisveris yaptim dun oldum yorgunluktan..cok guzel hamile kiyafetleri aldim tullu mullu :)) elbise giyinmeyi sevmedigim icin ozel gunler disinda hic bakmadim bile o reyona..sanirim tum hamileligi pantolonla bitiricem insallah :))insallah allah nasip edersen oglumun amcasina kiz istemeye gidicekmisiz bursaya..yogun bir tatil programi beni bekliyor..

havalar nasil istanbulda hirka falan alimmi yanim usurmuyum acaba :)

günaydın kızlar ve bebişlerimiz :)

oo dunedain baya yoğun gerçekten :) Aman dikkat et kendine yorulma çok..

gündüzleri sıcakta akşamları serin canım,akşamları üzerine bir şey almak gerekebilir sen yine de al yanına :)

Son düzenleme:
|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek |Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek |Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek |Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek|:44:|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek |:44:|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|5 Aralık2011| Kız |Derin|Sakarya
10|mavibebek|:44:|10 Şubat|17 Kasım2011| Kız |Irmak Naz|İstanbul
11|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız |:44:|Antalya
12|PATKA|28|7 Mart|12 Aralık 2011| Kız |Neslişah|İstanbul

listemiz güncel_

Son düzenleme:
kızlar herkese günaydın:)
keyifler nasıl bakalım bugün? allahım diyorum şu hafta bir geçse ben iyice stres sahibi oldum buralarda. neyse kaçırmım keyfinizi işyeri dışında genel olarak iyiyiz yani. zaman geçsinde çabucak alalım bebişlerimizi kucaklarımıza

evet hayırlısı inşallah hepimiz için. Kız bebekler sanırım tahmini tarihten 1 hafta önce geliyormuş inşallah ölede olur :)

Günaydın herkese :)

Aranızda bebek telsizi alan önerebiliceği bir marka olan varmı acaba?

Bende aldim ama hic hatirlamiyorum markasini..arkadasim cocugu 3 yasina geldi hala bile kullaniyor..chicco galiba onunki de..

ben birde bebegin biberonlari icin termos canta aldim aventin boyundan yan takiliyor 2 biberon aliyor.olurki emzirecek yer bulamam diye atarim cantasina diye dusundum..birde sut posetleri henuz hic gormedim nasil biseye benziyor bilmiyorum ama onlardan almayida planliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…