bende akşamları yemekten sonra gidiyorum yürüyüşe eşimle..en az 1 saat falan yürüyorum..Bütün gün iş yorgunluğundan sonra zor geliyor biraz ama yapmak da lazım işte :97: Akşamları özellikle bel ağrım çok oluyor buaralar.Irmak senin gibi adım bile atamıyorum bazen..
dunedain aklıma sen geldin doktordayken :) sana söylenilen gibi, dr su ve yürüyüş konusunu çok sıkı tembihledi..en az yarım saat yürüyüş ve 3 lt. su ...
Ben geçtiğimiz cmrtesi yaptırdım 2.saatte referans değeri 140 iken benim 150 çıkmış bakalım bugün sonuç ile ilgili arıcak doktorum. Tatlıylada aram yoktur hiç aslında benim neden böle oldu anlamadım
günaydın kızlaaar.
demek tatil hazırlıkları var ne güzel. ay ben de anacuuma gidicem bayramda çok mutluyum. millet diyor artık otur oturduğun yerde yolculuk yapma. valla kızımla ben hayatımda gezmediğim kadar hamileliğimde gezdik.çocuk gezenti olacak. zaten de yay burcu :)
ben de alışveriş yapmak istiyorum ben de ben de :)
100 grlık yükleyecekler mi? benim de 148 çıkmıştı 50 grlık şeker yüklemesi. doktor 100e gerek yok yediklerine dikkat et demişti. tatlı,şekerli meyve falan yemiyourm. hamurişi de öyle yemiyorum ama bazen misafirlikte ağır yağlı yemekler oluyor.onlar da şekeri yükseltiyor mudur acaba ya?
dunedain maşallah bebişimize kıpır kıpırevet kısmen bu kontrolde doktordan fırça yemiş gibi olduk kilo, egzersiz ve su konusunda, kilo konusunu açıp canınızı sıkmak istemiyorum..ama beni görseniz görünürde kilo falan yok hatta sadece küçük bi karın birazda popo ama dr beyimiz aldığım 8-9 kiloluk durumdan memnun değil malesef..çok merak ediyorum bu 8-9 kilo nerde??? çünkü gerçekten görünürde bişey yok..
günaydın kızlaaar.
demek tatil hazırlıkları var ne güzel. ay ben de anacuuma gidicem bayramda çok mutluyum. millet diyor artık otur oturduğun yerde yolculuk yapma. valla kızımla ben hayatımda gezmediğim kadar hamileliğimde gezdik.çocuk gezenti olacak. zaten de yay burcu :)
ben de alışveriş yapmak istiyorum ben de ben de :)
100 grlık yükleyecekler mi? benim de 148 çıkmıştı 50 grlık şeker yüklemesi. doktor 100e gerek yok yediklerine dikkat et demişti. tatlı,şekerli meyve falan yemiyourm. hamurişi de öyle yemiyorum ama bazen misafirlikte ağır yağlı yemekler oluyor.onlar da şekeri yükseltiyor mudur acaba ya?
annemde seker hastiligi oldugu icin onunda gecmisinde yoktu sonradan olustu..mesela yagli yiyecekler yediginde ozellikle tereyagi kolestrol firliyor sekerde ayni olcude cikiyordu..eger yagli yemek yediysen pesine hemen yarim limonu suya katip ic..doktor anneme oyle demisti baklava bile yesen uzerine limon suyu koy diye...ama iste birde hamileliktede cok limon tuketmeyin diyolar ben yiyorum rabbim korusun artik..birde seker seviyeleriniz niye bu kadar yuksek cikiyor acaba ben kent sekerlemeleri cekmecemde hergunde yiyorum..gordugume gore baya dikkat ediyorsunuz hepiniz..neyse allah saklasin doktor dedigine gore dikkat etmek lazim..
ailemde şeker hastası kimse yok oyüzden neden yükselir neden düşer bilmiyorum. Bende sevmem tatlıyı zaten hatır gönül hesabı yersem yerim. Doktorum sonuç için aramadı henüz umarım 100 lük istemez birdaha 75 liği zor içtim kollarım iğnelerden sızım sızladı zatenbana dikkat et derse neye dikkat edicemki yediğim düzgün bişide yok. Meyve yiyordum omu yükseltiyor acaba ondandamı olucam ben şimdi (
PATKA hoşgeldin aramıza. Kasık ağrılarından bahsetmişsin bendede olmadı pek ama dunedain'in söyledigi için bazı mineral eksikliklerinden olabilir ya da vücut yapısından çünkü normalmiş bu tip agrılarında olması cok duyuyorum.
Dunedain soda konusundada cok haklısın şimdi içtigim soda önceki aylara göre daha cok etkiliyor cuma günü daha sabahtan ayaklarım kek gibi kabarmıstı pofuduk pofuduk :) neyseki ertesi gün eski haline döndü.. ofiste mümkün mertebe uzatıyorum tabureye ama bu seferde klavyeye uzanıcam derken karnımın üzerine dogru egiliyorum biraz minik paşa bir iki darbede arkaya yaslıyor beni bazen beyfendi rahatsız oluyo galiba
Teşekkür ederiz canım :)
Babası bir heyecanlı ki akşam ben mutfakta iş yapıyorum kendiside almış arabayı gezdiriyor evin içindenapıyosun dedim antreman yapıyorum diyor sanki çocuk evin içinde gezecek
Çok alemsiniz yaa çok güldümilk cocuk ilk heves ilk göz ağrısı bu olsa gerek ne güzel işte babasıda sabırsızlıkla bekliyor bizimkide öyle dogsun artık diyor bazen sus diyorum daha olmaz çağırma çocugu şimdiden :) birde 3 tane yegenim var ikisi kız ayrı yumurta ikizleri bu sene ilkokul 3'e geçtiler biride oğlan 5,5 yasında ne zaman telefonda konussak bebek dogdu mu die soruyorlar sora sora dogurtacaklar birde ufaklık oğlan dısarıda birlikte gezerken gördüğümüz bebekleri ben dogurdum sanıyor teyze bunu sen mi dogurdun die sormadan geçmiyor kesinlikle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?