2011 Mart Bebekleri Geliyor

rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kavuşmuşsun bebegine ne güzel darısı bizim başımıza

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere inşallah.23 günde bana kaldı

Merhaba anne adaylari Bende mart ayinin 18de bebek bekliorum ama ne Yalan soyleyim gunler yaklastikca korkularimda artioyoorr bilmoorum ama sanirsam kendimi cok fazla stresse sokuoruumm ...59

Merhaba anne adaylari Bende mart ayinin 18de bebek bekliorum ama ne Yalan soyleyim gunler yaklastikca korkularimda artioyoorr bilmoorum ama sanirsam kendimi cok fazla stresse sokuoruumm ...59

bebişini kucağına aldığın anda hepsi biticek canım korkma sakın

tebrik ereim canım. allah analı babalı büyütsün.

benimde sizinle yakın martın ilk haftası ve ilk bebeğim.

evettt. 21 şubat 2011 saat 15:45 de oğlumuz ALP epüdral anestezi ile 37+5 haftalıkken dünyaya geldi.3850gr,51cm. Anne olmak çok güzel bir duygu.

Son düzenleme:
evettt. 21 şubat 2011 saat 15:45 de oğlumuz ALP epüdral anestezi ile 37+5 haftalıkken dünyaya geldi.3850gr,51cm. Anne olmak çok güzel bir duygu.

oooo burasi dolmus aramiza katilanlar hosgeldi taze anneler sizi.hepinizin gozu aydin:))biz oglumla 24 gunluk olduk.Dogum yapmamislarada nasip etsin Allahim.

Ayy canım maşallahhh Rabbim analı babalı sağlıkla sıhhatle huzur ile büyütmeyi nasip etsin inş.

Allah analı babalı büyütsün

Kızlar ben de dün anne oldum sonunda çok güzel bir duygu ayrıntıları eve gittiğimde yazıcağım şuan hastanedeyim

Kızlar ben de dün anne oldum sonunda çok güzel bir duygu ayrıntıları eve gittiğimde yazıcağım şuan hastanedeyim

Hayırlı olsun bebegin.Allah analı babalı büyütsün.Ayrıntıları merak ediyorum.Kendini iyi hissettiginde yazarsın bizde merakla okuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…