2011 Mart Bebekleri Geliyor

önceden 2011 anneleri topiğini takip etmek zordu,sanırım 2011 mart bebekleri topiği onu sollayacak desenize
gelsin bebişler

5.bebeğimizde doğdu
Allah analı babalı büyütsün

tuğçecim hayırlı olsun tatlı kızın

hayırlı olsun bebişin tuğçe allah analı babalı büyütsün inşallah

Handancığım merhaba,hoşbuldum canım çok sağol yazdım diğer topiğe bu sefer de sen buraya gelmişsin:)
Geçmiş olsun uykusuz geceler geçiriyormuşsun, ılık süt iç diyecem ama zaten içiyorsundur deee miiii:)

herkese merhabaaa , bn bugün üye oldumm hayırlısıyla bende mart annesi olucam inşallahh satım 22 haziran, 29 mart gibi oğlum doğacak kısmetse:) hepimize hayırlı doğumlar , sağlıklı bebişler diliyorum arkadaşlaaarrr

hoşgeldin canım benim hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimize

arzuhcum gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

2010 Mart bebeklerinin kardeşleri gelmeye başlamış demek. Doğum yapanlara geçmiş olsun diliyorum ve gözünüz aydın. Doğum yapacak arkadaşlara da kolay doğumlar diliyorum inşallah hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırısınız yavruları...

amin canım ALLAH razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var son 9 güne girdik bakalım teyzesinin yerine kokla annesi

sağlıcakla gelsin inşallah kuzucuklar...Allah yardımcınız olsun...niyetim akıl vermek değil ama emzirmek bazı kişilerde çok zor olabailiyor sezaryen sonrası özellikle süt çok geç gelebiliyor,çabuk pes etmeyin inanın sabrettiğinize değecek...emzirmek hem bebeğiniz hem sizin için ne kadar önemli zaten hepiniz biliyorsunuz....

ben sezeryen oldum ve sütüm hemen geldi...hemde fazlasıyla

doğum yapanlar kervanına bende katıldım :) 17 şubat saat 11.55 te normal doğumla aldım bebeğimi kucağıma.. daha fazla sabredemedi oğlum 12 gün erken geldi... rabbim herkese bu güzel duyguyu sorunsuz şekilde yaşatsın inşallah

gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün saglıkla insallah

sanırım elsi de dogum yapmıs tebrik ederim elsicim kavustun yavruna sagsalim darısı bizlere insallah

tebrik ederim tatlım RABBİM sağlıkla analı babalı ve mutlu bir hayat yaşatsın minik bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…