Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bende 35 haftalık hamileyim dün doktora gittim çok şükür sağlıklı bebişim.3 marta randevu aldık sezeryan olacağım.çooooook heyecanlıyım.günler geçmiyor sanki..oğluşumun tüm hazırlıkları tamam sayılır,odamızı sipariş verdik haftaiçi gelicek,eşyalarını yerleştirince resimlerini koyacağım buraya.Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...
beraberiz esracım bende 35 haftalığım benimde 3 mart gibi sezaryanım sorun çıkmazsa tabi daha erken gelmeye kalkmazsa minişim ay gelmesin zamanında ve sağlıcakla gelsinler ay acaba aynı anda kaçkişi sezaryana girecez bol bol dua edelim birbirimize rabbi
m melekleriyle hepimizi korusun inşallah amiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindim haticesu;inşallah bebişlerimiz erken gelmez :) bende ondan korkuyorum,sen hangi ildesin? ilk çocuğun mu benim ilk..
3 martta bayağı bebek geliyor desenize :) gerçekten bereketli bir gün..artık doğumdan sonra bebişlerimizin resmini koyarız buraya inşallah...
beraberiz esracım bende 35 haftalığım benimde 3 mart gibi sezaryanım sorun çıkmazsa tabi daha erken gelmeye kalkmazsa minişim ay gelmesin zamanında ve sağlıcakla gelsinler ay acaba aynı anda kaçkişi sezaryana girecez bol bol dua edelim birbirimize rabbi
m melekleriyle hepimizi korusun inşallah amiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindim haticesu;inşallah bebişlerimiz erken gelmez :) bende ondan korkuyorum,sen hangi ildesin? ilk çocuğun mu benim ilk..
selam 2011 Mart Anneleri![]()
artık çok az kaldı bebeklerimizin gelmesineAllahın İzninle:na zar:
burdan hepimiz doğum hikayelerimizi yazıcaz inşallah
hepimiz için hayırlı olsun topikimizAllahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah
![]()
![]()
![]()
2011 Mart Bebeklerimizin Listesi
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
[table="head"]|***Annenin Nicki***|***Doğum Haftası***|***Doğum Tarihi***|***Bebişin Boy ve Kilosu***|***Cinsiyeti***|***Doğum Şekli***|***Bebişin Adı***|
|glnk|33+4|30 Ocak|2190 gr. 45 cm.|Erkek|?|?|
[/table]
listemiz çok güzel olmuş azizecim.bakalım biz ne zaman ekleneceğiz buraya
gnlk genel anestezi ile sezeryan olmuştu cnm.ne hafıza var bende de yanlız heee:) ama adını bilmiyorum bebişinin.bak merak ettim şimdi:)))))
ederim tabiki canımsağol tatlım...benim gözden kaçırdıklarımı bari sen takip et valla![]()
ayyy 2 bebişimiz olduyalnız erkekler acaleci çıktı birde 9ay 10günü doldurur erkekler derler
glnk den başka kim doğurdu ben kaçırdım galiba
topiğin ilk sayfasında canım hepsi bilgilerin didemmm arkadaşımız yapmış