2011 Mart Bebekleri Geliyor

azize benide ekle canım
18 martta epidural spinal kombine sezaryenla 3360 gr 50cm 38+2 de oğluşum EYMENe kavuştum...

Azize benide ekle diğer tarafa yazdım ama sanırım görmemişsin.13 mart ta doğum oldu 2800 gr 50 cm normal doğum 40+2 de oldu

doğum yapan herkese geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

benide ekleyebilirsin listeye azize 17 mart genel anes sezeyanla 4000 gr 50 cnm olarak dünyaya geldi furkan yağızım 38+6 da oldu

Son düzenleme:
azıze cnmm benıde eklermısın 15.03.2011 genel anestezı 3600 51 cm abdullah batu ısmımızde 38+5 d cnm

aaaaaaa listede yokum beni de ekleyin =))))

12 mart 04:15 kilo 3790 boy 48 cm sezeryan genel anestezi.. Erkek yusuf kayra

38+4

bizde katıldık aranıza zorlu bii yoldan sonra.

Çınar'ım bebeğimmm 39+6'da 3580 gr 50 cm olarak normal doğumla gözlerini açtı

bizde katıldık aranıza zorlu bii yoldan sonra.

Çınar'ım bebeğimmm 39+6'da 3580 gr 50 cm olarak normal doğumla gözlerini açtı

slm kizlar emir muhammedim 7 martta normal dogumla dunyaya geldi 3860gr 52cm olarak

Hoşgediler..Rabbim analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.

Bol bol sütünüz olsun inş. çabucak büyüsün kuzuşlar =)))

Merhaba, şu ana kadar bu gruba hiç mesaj yazmamıştım ama epeycedir takip ediyorum yazılanları. 3. kuzum 2. kızım İpek 17 mart normal doğumla dünyaya geldi şükür Tüm bebek ve annelerine tabiki tüm ailesiyle hayırlı sağlıklı ömürler dilerim..

Arkadaşlar 25 Mart'ta 3500 gr ağırlığında epidural sezeryan ile canım oğlum Mert dünyaya geldi.
2011 Mart Anneleri bölümüne yazmıştım ama burayada yazmak istedim. Gecem gündüzümüz yok oğlumla uğraşıyorum. Annelik tarifsiz bir duyguymuş. Çok şükür Allahım sağlıklıca kucağıma aldım bebeğimi. Darısı tüm isteyenlerin başına...

Bebeğim 29 mart saat 10,10 da 3490 gr ve 50 cm olarak aramıza katıldı..hoşgeldin nehir:)))

Hayırlı uğurlu olsun inş. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.

Amin inş. bunun için çok çok dua ediyorum..

nasılsınız artık giremiyorum malum evdeyim izindeyim haziranın sonunda dönecemo zaman size yazmaya devam edecem görüşmek üzere hoşçakalın

Doğum yapanlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Benim oğlum Arda 10 mart 2011 epdurial sezeryanla dünyaya getirdi
38+4 hatfalık 3600 gr 52 cm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, ben de 39+6'da 29 mart sabah 5:23'te epidural normal doğumla Yıldız'ımı dünyaya getirdim. Yıldız'ım 3960 gr. 53 cm doğdu.

doğum yapan diğer tüm annecikleri tebrik ederim. allah ana babalı büyütsün bahtları açık olsun tüm minnoşların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…