- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
canmm yaa seni bilen zaten kendine hizmet ettirmez...
sende boşver kendine dikkat et temizliği boşver şimdi.
yokmu yakınlarda yakın tanıdığın yada annen?
canım durumunu biliyorlarsa kabul etmeseydın keske
ben daha kımseye dıyemedıgım ıcın geri ceviremedim
bosver milletin lafına canından önemli mi
Allah kolaylık versin canım
kızlar göbüş topikimizide açtım kaydirigubbakcemile5
göbüşler büyüdükçe ordan paylaşırız kaydirigubbakcemile5
ay inşallah canım yaaa. eline sağlık. sizin karnınızda şişmi yaa. benim kocaman bi göbek var bebek olmadığı kesin çünkü henüz
iyi olur canım.hem biz ilk gebeliklerini yaşayanlar daha tecrübeli arkadaşlardan fikirler alırızkızlar listeye bide kaçıncı çocuğa hamileysek eklesemmi nedersiniz?
canım o yönden çok şükür arada oluyor ama şükür. ama mide yönünden kötüyüm. progestanmı içiyordun sende ben sabah akşam içiyorum. ben hamile olduğumu öğrenmeden önce mide ağrıları başlamıştı gece bile uyanıyordum. hala öyle. ama bulantıda eklendi üstüne. ama şikayet yok. inanın mutlu oluyorum bebeğimin benimle olduğunu hatırlatıyor. eskiden biri şikayet ettiğinde derdim keşke benimde olsada benimde bulansa. o yüzden şikayet yokkk
ben rapor aldım canım ama patronuma söyledim rapora gerek yok sen nasıl istersen dedi sağolsun Allah razı olsun. evden çalışıyorum.
ben de dünü aç gecırdım haslama patates corba o kadar
bugün kalkar kalkmaz iyiyken hazı tost yaptım yedim
ilaç içmek için o da ama yine baslıyor sanırım hafif hafif bulantılar
saglık olsun napalım bebişler için çekicez
kızlar listeye çocuk sayısı da ekledim...herkez yazsın varmı çocuk kızmı erkekmi diye?ekliyim
kızlar göbüş topikimizide açtım kaydirigubbakcemile5
göbüşler büyüdükçe ordan paylaşırız kaydirigubbakcemile5
selam kizlar ben geldim daha yeni doktordan.kalp atisimizida bebisimide gördum:teytey:sata göre 8+2gunluktuk doktor ölcdu,9 hafdalik dedi.icim öyle bi rahat ettiki sukur Allahima hersey yolundaymis,insallah diger hamislerde sorunsuz sekilde kalp atislari ni ve bebislerini görmek nasip olur:Saruboceq:
hadi gözün aydın canım.ne güzel için rahatlamış.darısı bizim başımıza:)))selam kizlar ben geldim daha yeni doktordan.kalp atisimizida bebisimide gördum:teytey:sata göre 8+2gunluktuk doktor ölcdu,9 hafdalik dedi.icim öyle bi rahat ettiki sukur Allahima hersey yolundaymis,insallah diger hamislerde sorunsuz sekilde kalp atislari ni ve bebislerini görmek nasip olur:Saruboceq: