2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canmm yaa seni bilen zaten kendine hizmet ettirmez...
sende boşver kendine dikkat et temizliği boşver şimdi.
yokmu yakınlarda yakın tanıdığın yada annen?

canım biliyorlar ama ,nsanlar çok tuhaf bide gelen kişi gelirken yanında başkalarınıda getirir. antalyadan geliyor eşimin yengesi bizde kalmamak için hep yanında birilerini getirir. tek kendi ve çocukları gelse sorun değil. yakında kaynanam var oda hasta zaten. annem uzakta
canım durumunu biliyorlarsa kabul etmeseydın keske
ben daha kımseye dıyemedıgım ıcın geri ceviremedim
bosver milletin lafına canından önemli mi

Allah kolaylık versin canım

canım emri vaki yapıyorlar. dün geleceklerdi yok dedim bari bugün olsun evi temizleyim diye. eşim normalde misafir kabul etmiyor ama onlar olunca mecbur kabul etti

kızlar göbüş topikimizide açtım kaydirigubbakcemile5
göbüşler büyüdükçe ordan paylaşırız kaydirigubbakcemile5

kızlar göbüş topikimizide açtım kaydirigubbakcemile5
göbüşler büyüdükçe ordan paylaşırız kaydirigubbakcemile5

ay inşallah canım yaaa. eline sağlık. sizin karnınızda şişmi yaa. benim kocaman bi göbek var bebek olmadığı kesin çünkü henüz

ay inşallah canım yaaa. eline sağlık. sizin karnınızda şişmi yaa. benim kocaman bi göbek var bebek olmadığı kesin çünkü henüz

bebek daha kuru fasulye kadardır boshayallersmile bizim göbüşler bende gaz sempatiksalakcinni

kızlar 8.haftaya doğru rahim portakal büyüklüğünde olurmuş okudum.
ben 7.haftamı bitirdim ALLAHIN izninle.

merhaba herkese.. nerdenyse 1 aydır pek uğrayamadım buralara.. eşimin tayini çıktı taşınma işleriyle uğraşıyodum ancak bitti yoğunluğum..

Dün gittim doktora 8 haftalık olmuş bebeğim.. Ama ben hala kalp atışlarını duyamadım daha doğrusu duyurtmadı sinir doktor.. Antalyada gitmiştim ilk doktora 1 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.. ama ben taşındığım için burda olmicam dedim gittiğin yerde git dedi... Trabzona gittim annemlerin yanına orda gittim doktora baktı ultrasonda 6 haftalık canlı dedi.. bende kalp atışlarını duymicakmıyım dedim canlı dedim ya dedi.. sinir oldum bişey diyemedim .. şimdi Ağrı / Doğubayazıttayım dün gittiğim doktorda dinletmedi kalp atışlarını bende bişey demedim zaten .. bulantım oluyo çok onun için serum aldım.. sizin nasıl bulantılarınız...

kızlar listeye çocuk sayısı da ekledim...herkez yazsın varmı çocuk kızmı erkekmi diye?ekliyim

ben progestan falan kullanmıyrum. dünden beri hiç ilaç içemedim elevit bire folik plus vermişti doktorum. açlıktan kullanamıyorum

ben rapor aldım canım ama patronuma söyledim rapora gerek yok sen nasıl istersen dedi sağolsun Allah razı olsun. evden çalışıyorum.

maalesef benim evden çalışmak gibi bir şansım yok. yarın izin alıp dinlenmeyi düşünüyorum bende

bende şimdi patates haşlattırdım onu yiyorum. biraz iyi geldi gibi çok şükür. biraz karnımı doyursam rahatlıcam aç aç hiç bişe yapamıyorum

selam kizlar ben geldim daha yeni doktordan.kalp atisimizida bebisimide gördum:teytey:sata göre 8+2gunluktuk doktor ölcdu,9 hafdalik dedi.icim öyle bi rahat ettiki sukur Allahima hersey yolundaymis,insallah diger hamislerde sorunsuz sekilde kalp atislari ni ve bebislerini görmek nasip olur:Saruboceq:

GÖZÜN AYDINNNNN:))zemuszemus

hadi gözün aydın canım.ne güzel için rahatlamış.darısı bizim başımıza:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…