GÖZÜN AYDINNNNN:))zemuszemus
cok saol canim,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÖZÜN AYDINNNNN:))zemuszemus
selam kizlar ben geldim daha yeni doktordan.kalp atisimizida bebisimide gördum:teytey:sata göre 8+2gunluktuk doktor ölcdu,9 hafdalik dedi.icim öyle bi rahat ettiki sukur Allahima hersey yolundaymis,insallah diger hamislerde sorunsuz sekilde kalp atislari ni ve bebislerini görmek nasip olur:Saruboceq:
selam kizlar ben geldim daha yeni doktordan.kalp atisimizida bebisimide gördum:teytey:sata göre 8+2gunluktuk doktor ölcdu,9 hafdalik dedi.icim öyle bi rahat ettiki sukur Allahima hersey yolundaymis,insallah diger hamislerde sorunsuz sekilde kalp atislari ni ve bebislerini görmek nasip olur:Saruboceq:
arkadaşlar benim acayip derecede yeme düzenim bozuldu.birgün tatlıdan nefret ediyorum göresim gelmiyor sürekli acı ve tuzlu şeyler istiyor canım.ertesi günü tatlıya boğuyorum kendimi.sizde de oluyor mu böyle????
inşallah yakında geçer bulantıların da bol bol beslersin hem bebişini hem kendini canımbende hiç öyle olmadı canım. bi anda yemek yemeden kesildim. ama ara ara zorluyorum kendimi bişeler yemek için
bende mart annelerine katıldım...ilk kızım tüp bebek ile olmuştu daha 15 aylık..bu da kendiliğinden mucize olarak geldi....keseyi dün gördük kalp atışına 20 gün sonra gidicem..buradan ilk çocuğunu doğuracak olanlarla tecrübelerimi paylaşabilirim...allah herkesin bebeğini kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin..
hosgeldin canim aramiza,ne tesaduf benimde 15 aylik bi oglum var,hayirli olsun insallah sag saglim kucagina almak nasip olur
gözün aydın canım
ben senin nickini hatılıyorum canım2009 nisan annelerinde değilmiydin sen???
hoşbulduk canım....sizin heyecanlarınızı o kadar ii anlıyorum ki...keseydi kalp atışıydı ikili üçlü test derken sürekli heyecan ve endişe duyuyor insan taa ki kucağına alıncaya kadar...ama bunları yaşamak çok ama çok güzel...hoş geldin canım aramıza bebeğin hayırlı olsun şimdiden senin gibi deneyimli annelere çok ihtiyacımız var
ben senin nickini hatılıyorum canım2009 nisan annelerinde değilmiydin sen???
a evet 2009 annesiyim,tamam bende senin nicini hatirladim,tesadufe bak ya,nisan annelerindeyken mart annesindede beraberiz :roflol:
gözün aydın canmm :lepi: bizden öndesin :CüvCüv: