2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çiğdemcim çok zor bir süreç sen anlatırken bir yumru oturuyor içime
ki yasaması emnim cok daha zordur
ama kader imhithan dünyasındayız işte
hayat her an böyle bir alıyor bir veriyor
bizler figüranız seyretmekten ve gelene amenna demekten baska ne yapabiliriz ki
yasadıgın acıları unutamazsın elbet ama sürekli aklında tutmaya da calısma
yeni bir yerde yeni bir hayata baslamışsınız madem kötü şeylerle bagdastırma kafanda orayı yoksa yasamak daha zor olacaktır alısmak da
Rabbim seni sevdiginden ayrırarak sınadı şimdi bakalım benı ne kadar seviyor ki imtihanıma sabredecek diye..
zor evet söylemesi kadar kolay degıl yaşaması ama bizim kullugumuz da burada baslıyor işte..
Allahım sana güzel gönlünün hatırına tez zamanda hayırlısyla nasipl etsin anne olmayı
saglıkla selametle al kucagına

sultancım sen de iyi düşün iyi olacak nsallah
Allahın izniyle melegin seninle kalacak
hepimizin insallah

günaydın kızlar herkes ve bebekleri iyidir inşallah. eşim işten izin almış bugün mersine gidiyoruz gezmeyeee

sıcakta yormasaydın keşke kendini canım
buralar cok sıcak vallahi

Günaydın arkadaşlar bende yeni üye oldum sisteme.. Bende Mart annesi olacağım..

hayırlı olsun canım saglıkla al kucagına ınsallah

insallah yasamazsın yasamayız duhancım

merhaba arkadaşlar güne berbat başladım sabah kalktım wcye gittim kanama olmuş hemde öle 2damla değil baya doktordan randevu aldım hemen saat 14 dahada erken yokmuş saatler geçmek bilmez

canım ne olursun dikkat et kendine laptopu da kapat yat sadece dua et tatlım
insallah melegine bişey olmayacak
kanaman cok muydu rengı falan nasıldı
senın haftan erken bazen lekelenme seklınde kanamalar olabılır demıstı doktor
iyi düşün iyi olsun insallah

dünya tatlısı ve lightlife çok teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin söyledim kanamam var erken yokmu dedim baktı yokmuş doktor dolu gitsemde çok bakacağını sanmıyorum

çok sağolun kızlar desteğiniz için güzel haberlerle dönerim

insallah canım

dünya tatlısı ve lightlife çok teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin söyledim kanamam var erken yokmu dedim baktı yokmuş doktor dolu gitsemde çok bakacağını sanmıyorum

canım baska hastaneleri deneseydın
acilden doktora giriş illa ki yaparlar
randevu sorarsan dolu der zaten
acilden giriş yaparsan bakmak zorunda ki

doktor ultrasonda 6haftalık demişti bugün 6+4 oldu sata görede 5+5.2 parmak kadar kan gelmiş kırmızı gelmiş ne açık ne koyu canım

saçmalama ya koş git.. sen acillik hastasın seni en öne alması lazım.. kanaman varr.. git ve çok fenayım kanamam var de ve en öne geç.. sana elbet sıra verecekler orda bekleyenler.. benim kaç kez başıma geldi kanaması olan bayanları öncelikli alıyolar..

canım bence de saatini bekleme acilden almak zorundalar
sen tedbirini al canım

çiğdemcim inan çoook üzüldüm kaç gündür giremiyodum keşke yine giremeseydim görmezdim belki inş mayıs aannesi olursun cnm benim

arkadaşlar pek sık giremiyorum netimiz yok ama en kısa zamanda paylaşımda bulunmak istiyorum daha dr gidemedim inş bi problem çıkmaz hepiniz kendinize ve meleklerinize dikkat edin arada kaçırdığım yapmam gerekeen bişey olursa bu geçici süreçte lütfen özelden bildirin olumunekankayizsmile

aslında sana çık gel demesi lazımdı randevu defterine bakmadan.. senin beklicek zamanın yokki canımcım nasıl randevu saati veerbiliyor sana..
bu arada düşeceği varsa doktorlar bişey yapamıyor ama en azından progestan verebilir belki. belkide düşmeyecek ve şuan boşuna panikliyosun.. bence bekleme git doktora..

kendine ve melegine iyi bak yeter canım
ara sıra haberdar edersen seviniriz

tamam kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi dualarınızı eksik etmeyin

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel insallah

sweet_drop canmm güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq: inşallah herşey yolundadır :Saruboceq:

kızlar bu arada sakın kucağınıza notebook almayın çok tehlikeli...karnınızdan uzak tutun.

herkeze günaydın kızlar...
bugün biraz yavaş yavaş temizlik yapıcam bi size bakıyım dedim.

Evet arkadaşlar aynen öyle sabah siliyorsun akşama toz... Sabah evden çıkıyoruz akşam geliyoruz genede aynı anlamıyom bende... sanki evde birileri yaşıyoo

Merhaba benim ismimide listeye eklermisiniz...

yaş 31

sat: 13 haziraan

bebek ultarasonda 25 mart gözüktü

aynen canmm...bugün iyiyim çok şükür hep yatmaktan bıkmıştım kafam kalkmıyodu biraz iyiyim ya şimdi durmam kolay kolay

Azize merhaba,,

Ben bebek düşünmüyordum henüz.. süpriz oldu benim için.. ve bu konular hakkında hiç bir bilgim yok.. sizden her konuda yardımlarınızı bekliyorum..

Sizden ve diğer arkadaşlardan öğreneceğim çok şey var....

Merhaba benim ismimide listeye eklermisiniz...

yaş 31

sat: 13 haziraan

bebek ultarasonda 25 mart gözüktü

aramıza hoşgeldin canmm yerimseniben hayırlı olsun alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…