- 9 Nisan 2008
- 364
- 3
Merhaba benim ismimide listeye eklermisiniz...
yaş 31
sat: 13 haziraan
bebek ultarasonda 25 mart gözüktü
azize senin 2.çocukmu bu
ooo maşallah sen oğlunu büyütmüşsün ama ama aradaki zamanı iyi ayarlamışsın bence bnm daha ilk olacak inşallah Allah nasip ederse nasıl çocuk büyütmek zormu anne olmak anlatsana biraz
gerçekten şanslıymışsın ozaman inşallah bu gelende hayırlı evlat olur bende çok gencim 21 yaşındayım bunu doğurursam bende 22 yaşında doğurmuş olucam Allah oğlunla olan muhabbetini arttırsın canım bide genelde erkek çocukları anneye daha düşkün oluyo kızda babaya hepsi için geçerli değil ama geneli böle canım
aramıza hoşgeldin canmm yerimseniben hayırlı olsun alkisalkisalkis
eklenmişsin zaten arkadaşım
bu resimdeki sen misin canım sende çok tatlı bi bayanmışsın...
EVET BÜYÜDÜ allahın İZNİNLE
BEN ÇOK GENÇ ANNE OLDUM 22 YAŞINDAYDIM NASIL BÜYÜDÜ ANLAMADIM İYİKİ DE DOĞURMUŞUM DİYORUM YANIMDA KOCAMAN DELİKANLI OĞLUMLA GEZİYOM bayanssulusmile BANA AŞIK ÇOK DÜŞKÜN BEN ÇOK ŞANSLIYIM OĞLUMDAN :Saruboceq: BU YAŞINA KADAR ANNA OĞUL HİÇ BAĞRIŞIMIZ OLMADI ÇOK AKILLI BENİ ÜZMEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAR.
KARDEŞİDE ÇOK ŞANSLI OLCAK BÖLE Bİ ABİSİ OLDUĞU İÇİN :Saruboceq:
İNŞALLAH 2.BÖLE OLUR :Saruboceq:
gerçekten şanslıymışsın ozaman inşallah bu gelende hayırlı evlat olur bende çok gencim 21 yaşındayım bunu doğurursam bende 22 yaşında doğurmuş olucam Allah oğlunla olan muhabbetini arttırsın canım bide genelde erkek çocukları anneye daha düşkün oluyo kızda babaya hepsi için geçerli değil ama geneli böle canım
evet canmm 2. olcak inşallah 9yaşında bi oğlum var.
Merhaba benim ismimide listeye eklermisiniz...
yaş 31
sat: 13 haziraan
bebek ultarasonda 25 mart gözüktü
doktor ultrasonda 6haftalık demişti bugün 6+4 oldu sata görede 5+5.2 parmak kadar kan gelmiş kırmızı gelmiş ne açık ne koyu canım