2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo maşallah sen oğlunu büyütmüşsün ama ama aradaki zamanı iyi ayarlamışsın bence bnm daha ilk olacak inşallah Allah nasip ederse nasıl çocuk büyütmek zormu anne olmak anlatsana biraz

ooo maşallah sen oğlunu büyütmüşsün ama ama aradaki zamanı iyi ayarlamışsın bence bnm daha ilk olacak inşallah Allah nasip ederse nasıl çocuk büyütmek zormu anne olmak anlatsana biraz

EVET BÜYÜDÜ allahın İZNİNLE

BEN ÇOK GENÇ ANNE OLDUM 22 YAŞINDAYDIM NASIL BÜYÜDÜ ANLAMADIM İYİKİ DE DOĞURMUŞUM DİYORUM YANIMDA KOCAMAN DELİKANLI OĞLUMLA GEZİYOM bayanssulusmile BANA AŞIK ÇOK DÜŞKÜN BEN ÇOK ŞANSLIYIM OĞLUMDAN :Saruboceq: BU YAŞINA KADAR ANNA OĞUL HİÇ BAĞRIŞIMIZ OLMADI ÇOK AKILLI BENİ ÜZMEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAR.
KARDEŞİDE ÇOK ŞANSLI OLCAK BÖLE Bİ ABİSİ OLDUĞU İÇİN :Saruboceq:
İNŞALLAH 2.BÖLE OLUR :Saruboceq:

gerçekten şanslıymışsın ozaman inşallah bu gelende hayırlı evlat olur bende çok gencim 21 yaşındayım bunu doğurursam bende 22 yaşında doğurmuş olucam Allah oğlunla olan muhabbetini arttırsın canım bide genelde erkek çocukları anneye daha düşkün oluyo kızda babaya hepsi için geçerli değil ama geneli böle canım

evet canmm benim oğlum bana çok düşkün babasınıda çok seviyo hiç kıyamaz ama hep benim dibimdedir eşimde bu kız olsunda buda bana yapışsın diyo kaydirigubbakcemile3

kızlarr selam. Doktorumgecen hafta gittiğimde 1ay sonra gel dedi artık aylık dedi ama ben daynamadım perşembe gününe randevu aldım:))))))) ay napim canım 1ay nasıl bekliyim tamam 2hafta olsaydı hiçdeğilse ama olsun:)))

allah bağışlasın bizim de böyle hayırlı evlatlarımız olur inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm ben de şu an 23 yaşındayım. bebeğimi kucağıma aldığımda 24 olacağım.
eminim ki :CüvCüvnlarla birlikte biz de büyüyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…