2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Damla nasıl gidiyor hamilelik benimde kesin erkek dedi hayırlısıyla dogsun bebislerimiz

selam canım evet bende özledim sen nasılsın biz hatice ile 2.lere hamileyiz gene 2. bebişler gene aynı zamanlarda doğcaklar ben 19 martta doğum yapıcam inşallah canım

Ayyy maaşallah çok sevindim canım.Bende bir daha ki ay inşallah klomen başlayacağım.Benim kist tekrarladı.1 senedir Rabbim nasip etmedi inşallah ilaç ile hayırlısı ile nasip eder.Bana çok dua edin olur mu hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin inşallah.Kız mı erkek mi bebişler :)

selammmmm

Hatunlar ne yapıyorsunuz kuzularınız nasıl..Özledimmmm hepinizi sohbetinizi =)
Aynen valla buranin sohbeti başkaydı bende 15subatta gibi olucak ama kesin günü manavgata gidicem annemlere 28 ocakta orda dra gidip öğrenecek inşallah beklerse ablası ile ayni tarih istiyorum 26 Şubat bakalim

Rabbim ha
Ayyy maaşallah çok sevindim canım.Bende bir daha ki ay inşallah klomen başlayacağım.Benim kist tekrarladı.1 senedir Rabbim nasip etmedi inşallah ilaç ile hayırlısı ile nasip eder.Bana çok dua edin olur mu hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin inşallah.Kız mı erkek mi bebişler :)
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah benim erkek Damlaninki prenses

Maşallah maşallah :) Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben klomen başladım bu ay annem eşim biliyor..Bir de siz dualarınızı bekliyorum inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş beni unutmayın dualarınızda inşallah :)

Sohbet de devam edelim gerçekten.Ben çalışıyorum biraz zaman sorunum olduğu için giremiyorum pek :KK43:

Maşallah maşallah :) Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben klomen başladım bu ay annem eşim biliyor..Bir de siz dualarınızı bekliyorum inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş beni unutmayın dualarınızda inşallah :)

Sohbet de devam edelim gerçekten.Ben çalışıyorum biraz zaman sorunum olduğu için giremiyorum pek :KK43:
Canım Rabbim dualarinı kabul etsin inşallah

Canim benim dualarimiz seninle gel buyur bende cok giremiyorum cocuklar buyudu 5 yasinda olcaklar zaman nasilda hizli geciyor

Dra gidiyorum sezaryan günü almaya anestezi druyla görüşmeye nstye tahliller hayırlı haberlerle gelirim inşallah

X