Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıntılı usg.ye girdim 3.dr.da kız dedi şükür herşey temiz allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin haticecimDamla nasıl gidiyor hamilelik benimde kesin erkek dedi hayırlısıyla dogsun bebislerimiz
Amin canimayrıntılı usg.ye girdim 3.dr.da kız dedi şükür herşey temiz allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin haticecim
selam canım evet bende özledim sen nasılsın biz hatice ile 2.lere hamileyiz gene 2. bebişler gene aynı zamanlarda doğcaklar ben 19 martta doğum yapıcam inşallah canımselammmmm
Hatunlar ne yapıyorsunuz kuzularınız nasıl..Özledimmmm hepinizi sohbetinizi =)
selam canım evet bende özledim sen nasılsın biz hatice ile 2.lere hamileyiz gene 2. bebişler gene aynı zamanlarda doğcaklar ben 19 martta doğum yapıcam inşallah canım
Aynen valla buranin sohbeti başkaydı bende 15subatta gibi olucak ama kesin günü manavgata gidicem annemlere 28 ocakta orda dra gidip öğrenecek inşallah beklerse ablası ile ayni tarih istiyorum 26 Şubat bakalimselammmmm
Hatunlar ne yapıyorsunuz kuzularınız nasıl..Özledimmmm hepinizi sohbetinizi =)
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah benim erkek Damlaninki prensesAyyy maaşallah çok sevindim canım.Bende bir daha ki ay inşallah klomen başlayacağım.Benim kist tekrarladı.1 senedir Rabbim nasip etmedi inşallah ilaç ile hayırlısı ile nasip eder.Bana çok dua edin olur mu hayırlısıyla bir evlat daha nasip etsin inşallah.Kız mı erkek mi bebişler :)
Canım Rabbim dualarinı kabul etsin inşallahMaşallah maşallah :) Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben klomen başladım bu ay annem eşim biliyor..Bir de siz dualarınızı bekliyorum inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş beni unutmayın dualarınızda inşallah :)
Sohbet de devam edelim gerçekten.Ben çalışıyorum biraz zaman sorunum olduğu için giremiyorum pek
Canım Rabbim dualarinı kabul etsin inşallah
Canim benim dualarimiz seninle gel buyur bende cok giremiyorum cocuklar buyudu 5 yasinda olcaklar zaman nasilda hizli geciyorMaşallah maşallah :) Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben klomen başladım bu ay annem eşim biliyor..Bir de siz dualarınızı bekliyorum inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş beni unutmayın dualarınızda inşallah :)
Sohbet de devam edelim gerçekten.Ben çalışıyorum biraz zaman sorunum olduğu için giremiyorum pek
Bende bazen geriye dönüp okuyorum ne gunlermisdoğuma giderkenki mesajımı okudum zaman nasılda hızlı akıyor 5 yıl olmuş
gittinmi hatice dr.a günün bellimi nst nasıl çıktıDra gidiyorum sezaryan günü almaya anestezi druyla görüşmeye nstye tahliller hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Gittim canım perşembe yatisim olucak 26 şubatta cuma günü bebeği alacak eda ile ayni tarihgittinmi hatice dr.a günün bellimi nst nasıl çıktı
son 5 günün ayyy hadi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah paşamıGittim canım perşembe yatisim olucak 26 şubatta cuma günü bebeği alacak eda ile ayni tarih
tebrik ederim haticecim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin26 subatta oğlum doğdu sukur