- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah prensese sağlıkla gelsinBizim cinsiyetimizde belli teyzeleri %70 dedi bir dahaki kontrolde kesinlesir prensesimiz geliyor
selam kızlarr bizim cinsiyetimizde belli oldu kızmış :) alışverişe başlayan var mı aranızda.[/QUO
Aklımızda bir kaç isim var bakalımGozun aydin haticecim kesinlesti desene pasamizin ismi bellimi?
Gözünuz aydin yalniz biz 2011 mart annesiyiz simdide 2016 mart annesi olucazselam kızlarr bizim cinsiyetimizde belli oldu kızmış :) alışverişe başlayan var mı aranızda.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisinselam kızlarr bizim cinsiyetimizde belli oldu kızmış :) alışverişe başlayan var mı aranızda.
Ohhh maşşallahhhh hayırlısı olsun çok sevindim canımBizim cinsiyetimizde belli teyzeleri %70 dedi bir dahaki kontrolde kesinlesir prensesimiz geliyor
Hayırlısı olsun inşallahhh.Slm kızlar biz bugün cinsiyetimizi ogrendik erkek dedi dr
Sağol canım tanıyamadım bu topic 2010yilindan buyana var seni ilkdefa gördümHayırlısı olsun inşallahhh.
Nick imi değiştirdim yillar sonar ilk defa girdim kk ya. Tesaduf ogrendim hamisleri Cok sevindim yaSağol canım tanıyamadım bu topic 2010yilindan buyana var seni ilkdefa gördüm
Sağol canım daha önceki nickin neydiNick imi değiştirdim yillar sonar ilk defa girdim kk ya. Tesaduf ogrendim hamisleri Cok sevindim ya
Canim cok tesekkur ediyoruz yıllar sonra buraya gelen annemiz bende seni merak ettim ayy buraya yazolincada eski gunlere dondumDamlacım bir prens bir prenses annesi
Haticecim bir prenses bir prens annesi
Haydi inşallah
Canım bende 14une gidicem ayrıntılı ultrason içinde öbür haftaya giderimHatice dr.a gittinmi ben haftaya gidicem.
Ozlemcim doğum yaptinmi merak ettim.
Sağol sultan canimsinAyyy masallah kuzular buyuyor anneleri. Cinsiyetlerde belli oldu masallah. Saglikla kucaginiza alin insallah
Hayırlı bebek olsun inşallahGuzel haberlerle don haticecim.sultanim valla zaman nasilda hizli geciyor.
Nihayet kendi dr.uma gittim oda %95 kiz dedi 2 dr.da kiz dedigine gore kesin kizdir defne prenses geliyooo inşallah