Tuvalet eğitiminde bugün 5. günümüz.Çişi çözdük gibi, inatlaşma bitti,Oturagı fırlatmıyor oturup çişini yapıyor,sabah altı kuru kalkıyor ve uyanınca çişini yapıyor.Ama hala kendi anne çişim var demiyor.Ben ara ara oturagına oturtup hadi çiş yapalım diyorum.İnş. onuda söylüycek.Çünkü gün günden artık bezin olmadıgını ve oturagına yapacagını ögreniyor ve kafasında yer ediyor.kakasını ilk gün akşam oturaga yaptı.Sonra 4.gün lagma yaptım öylelikle kiloduna yaptı dün.Bakalım yine kabız olacak mı kendisini sıkacak mı?Yoksa kakasını rahat bırakıp normal yapabilecek mi?Kolay gelsin kızlar.Keşke geçen yaz ögretseydim oyun sanıp daha kolay ögrrenirdi eminim
ya kızlar ne güzel geçmişsiniz tuvalet eğitimine ben sinir hastası olucam yakında. sanırım çok erken başaldığım için korkuttum kesinlikle oturmuyor tuvalete ne de lazımlığa.asıl sorun hala tam olarak cümle kurup konuşmuyor.sizin çocuklarda varmı böle bi problem.yoksa sadece benim çocummu bu kadar geç kaldı.kelime olarak her şeyi tekrar ediyor ama cümle kurmuyor.şarkıları tamamen söyliyebiliyor.bir çok markayı okuyabiliyor.sayıları sayabiliyor.ama anne su ver demiyor.baba geldi demiyor.bilmiyorum artık tamamen güçsüz hissediyorum kendimi nerde hata yaptım yada yapıyorum.
ya kızlar ne güzel geçmişsiniz tuvalet eğitimine ben sinir hastası olucam yakında. sanırım çok erken başaldığım için korkuttum kesinlikle oturmuyor tuvalete ne de lazımlığa.asıl sorun hala tam olarak cümle kurup konuşmuyor.sizin çocuklarda varmı böle bi problem.yoksa sadece benim çocummu bu kadar geç kaldı.kelime olarak her şeyi tekrar ediyor ama cümle kurmuyor.şarkıları tamamen söyliyebiliyor.bir çok markayı okuyabiliyor.sayıları sayabiliyor.ama anne su ver demiyor.baba geldi demiyor.bilmiyorum artık tamamen güçsüz hissediyorum kendimi nerde hata yaptım yada yapıyorum.
hatıceablacım bulumada resımcekmedınız mı?onları bızımle paylasmadın.nasıl gectı bulusmanız?bız hala bulusamadık bu gıdıslede bulusamıycaz galıba?
sen iste sedacım çok güzel geçti izmit buluşmamız
Hatice ,canımedamıza.İnş. 1 haftaya tamamlarsınız.Biz 19.günde tamamladık sanırım.Kakasınıda çişinide oturagına ve 2 günüdr klozate başladık.Bu tamamladıgımız anlamına geliyıor dimi Ama yine dışarı çıkarken çok korkuyorum sanki altına yapıcakmış gibime geliyor Hangisi damla resimde canım?Diger arkadaş kim?Ayy çok özendim size valla
sagol ablacım...ablacım cok guzel gorunuyosunuz.anlasılan cok guzel gecmıssss
haticem ayy şimdi gördüm resimleri çok güzel birgündü tekrar olcak inşallah
inşallah damlacım sana sormadan resim koydum umarım kızmadın bana
Selam kizlar burayi unutmusum ben ya. Hatirladigima cok sevindim ama gelirim artik sik sik insallah buraya, bizde furkan yagizla cis olayindayiz hayirlisi bakalim
Arkadslar benimde bugün aklıma geldi burası nasılsınız umarım herkes iyidir biz furkan utku yla tuvalet eğitimine başladık aslında bitti sayılır ama dışarıya çıkarken tedirgin oluyorum bu arada benim doğuma az kaldı dua edin