- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 32
Günaydınnnnn..Bugünü Rabbim bizlere hayırlı bir gün eylesin..
Kızlar ben çok özledim burada dolu dolu sohbet etmeyi..Nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzular nasıl kuzular :)
2. bebeği olanlar , hamile olanlar , 2. yi düşünenler var mı hiç haberimiz yok birbirimizden
Şenlensin artık burasıııı =))))
Keşke canım.kreş konusunu 2. çocuğu hangi oyunları vs bi sürü konuşacak konu var ama kimse yok
Heyooo ben geldim, hey gidi günler
bende geldim kızlar oo 2.yi doğuran çok anne var kızlar bende bişey yok henüz
kızlar merhaba.Ben cok zorgunler gecirdim sizleri cok ozledim edanin 19 eylulde velayeti babaya verildi 24 martta yine velayet davamiz var hafta ici babada hafta sonu bende babam kalp krizi gecirdi zor gunler gecirdik iyi sukur ama kalp hastasi oldugunu ogrendik 26 subat edanindogum gunu oyle sasali bisey yapmayacam budefa sizler nasilsiniz
bende geldim kızlar oo 2.yi doğuran çok anne var kızlar bende bişey yok henüz
9 mart emirimin dogum günüydü.Zaman ne çabuk geçtiHem duygulu hemde mutluydum.Çok güzel geçti.Bu sefer anlıyordu herşeyi ve çoık keyif aldı pastasına bayıldı.Foto eklemye çalışıcam.
Haticeff çok üzüldüm canım. inş alırsın edanın velayetini.Bbanada çok geçmiş olsun.
9 mart emirimin dogum günüydü.Zaman ne çabuk geçtiHem duygulu hemde mutluydum.Çok güzel geçti.Bu sefer anlıyordu herşeyi ve çoık keyif aldı pastasına bayıldı.Foto eklemye çalışıcam.
Haticeff çok üzüldüm canım. inş alırsın edanın velayetini.Bbanada çok geçmiş olsun.
Bu daaa bizim doğum günümüzden =)))
Eki Görüntüle 1025003 Eki Görüntüle 1025004 Eki Görüntüle 1025002
Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum..
Benim çikolata kistim tekrarladı..4-5 aydır korunmuyoruz ama bir şey yok..Kist tekrar edince doktorum Rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi..Daha önce aranızdan çektiren var mı korkuyorum
Canım ceken yer çok önemli anestezi al mutlaka ben cektirdim zeynep kamilde anestezi vermediler kanallar tikaliydi zor gecti rabbim yardimcin ols
Pufff çok korkuyorum :'(
Medicine hospital düşünüyorum..Bayanmış hem ne bileyim ya kötüyüm korkuyorum :'(
açıldı mı peki sonra ki aşamaları neler
Amin canım amin..Rabbim Şafi ismi tecelli etsin hepimize..
Pufff çok korkuyorum :'(
Medicine hospital düşünüyorum..Bayanmış hem ne bileyim ya kötüyüm korkuyorum :'(
açıldı mı peki sonra ki aşamaları neler
Amin canım amin..Rabbim Şafi ismi tecelli etsin hepimize..
taçsız prenses:kayranın d. günü kutlu olsun canım nice yaşlarını görelim inş.Çikolata kisti dogum kontrol hapıyla tedavi ediliyor.4-5 AY normal bi zaman degilmi hani hemen tadavi düşümezsen .Arkadaşımın 1 seneya yakın olmadı sonra kendiliginden oldu.Dr. 3-4 ay deneyip olmaması normal gözüyle bakıyorlar ama tabi sen yine bi tedbirini al için rahat etsin.
Hatice 24 mart özelden bişiler yazıcam sana.Bu arada saol edamızında yaşı şimdiden kutlu olsun inş. p tesi en büyük hediyesi sen olursun(amin)
taçsız prenses:kayranın d. günü kutlu olsun canım nice yaşlarını görelim inş.Çikolata kisti dogum kontrol hapıyla tedavi ediliyor.4-5 AY normal bi zaman degilmi hani hemen tadavi düşümezsen .Arkadaşımın 1 seneya yakın olmadı sonra kendiliginden oldu.Dr. 3-4 ay deneyip olmaması normal gözüyle bakıyorlar ama tabi sen yine bi tedbirini al için rahat etsin.
Hatice 24 mart özelden bişiler yazıcam sana.Bu arada saol edamızında yaşı şimdiden kutlu olsun inş. p tesi en büyük hediyesi sen olursun(amin)
paşalarımın doğum günleri kutlu olsun zaman hızla ilerliyor 3 yaşlarına girdiler bile çok geçmiş olsun canım hiçbir bilgim yokKızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum..
Benim çikolata kistim tekrarladı..4-5 aydır korunmuyoruz ama bir şey yok..Kist tekrar edince doktorum Rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi..Daha önce aranızdan çektiren var mı korkuyorum
Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum..