- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
Selam canlarrrr ramazandan 1 hafta önce evde tadilat başladık daha bir kaç gün oldu biteli bilgisayarım kurulu değildi daha dün kurdum..Nasılsınız kuzular nasıl sağlıkları iyidir inşallah..
benim belim beni öldürdü ya fıtık hepten bacağıma vuruyor(( sürekli uyuşuk ağrılarım çok (
ben renglim çok düzensiz diye doğum kontrol hapı başladım daha öncede kullanmıştım yazz hiç bir şikayetim olmadı..Ama bu defa mide bulantısı ishal ve 2 ayda 4,5 alınca bıraktım kilolarda kaldı mı üzerimde 28 eylül de kayınbiraderin düğünü var ne yapacağım bilmiyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
geçmiş olsun canımçok üzüldüm kiloları dert etme gider
Ciddi anlamda sorun yapıyorum sorun yaptıkca da veremiyorum((
Merhaba kızlar nasılsiniz beni hatırladınız mi?kızlar bizim evde internet yok o nedenle çok uzaklaştım hepinizden ama hepinizi çok özledim.kuzular nasillar ? Bizim bakıcımız bırakınca tekrar birini bulmak zor geldi krese başladı oğlum bazen iyi bazen kötü.alisacak inşallah .Allaha emanet olun
Herkesi çok öpüyorym
iyiyimmerhaba kızlar, nasılsınız kuzular nasıl umarım herkes iyidir.faceden sonra dağılan topikkimsecikler yok
merhaba kızlar, nasılsınız kuzular nasıl umarım herkes iyidir.faceden sonra dağılan topikkimsecikler yok
Eve canım çok fenayım valla..Emar sonucu yarın randevu diğer hafta cuma bakalım ne diyecekler..
Hadi hayırlısı inşallah
Günaydınnnnn..Bugünü Rabbim bizlere hayırlı bir gün eylesin..
Kızlar ben çok özledim burada dolu dolu sohbet etmeyi..Nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzular nasıl kuzular :)
2. bebeği olanlar , hamile olanlar , 2. yi düşünenler var mı hiç haberimiz yok birbirimizden
Şenlensin artık burasıııı =))))
Keşke canım.kreş konusunu 2. çocuğu hangi oyunları vs bi sürü konuşacak konu var ama kimse yok