eda dan teyzelerine
ablacım sızede cok gecmıs olsun cumartesı bızım oglanda oyleydı ogrene kadar kustu oglen uykusuna yattı kalktı allahtan kusması kesılmıstı.dunde ıshal oldu.ortalıkta bı salgın var galıba.yavrum ya allahım onların acılarını gostermesın bıze.masallah benım kızıma neguzel olmus pastası nıce mutlu saglıklı yaslara prenses
sizede geçmiş olsunsedacım rabbim korusun kuzularımızı bizim aslında 26 şubat busene şaşalı yapamadım cenazemiz oldu kardeşim sürpriz yaptı bize
ablacım sızede cok gecmıs olsun cumartesı bızım oglanda oyleydı ogrene kadar kustu oglen uykusuna yattı kalktı allahtan kusması kesılmıstı.dunde ıshal oldu.ortalıkta bı salgın var galıba.yavrum ya allahım onların acılarını gostermesın bıze.masallah benım kızıma neguzel olmus pastası nıce mutlu saglıklı yaslara prenses
Sedaemirg sizede geçmiş olsun.
merhaba kızlar ya benim bi sorunum var oğlum 26 aylık oldu sizler vitamin balık yağı vs. kullanıyormusunuz???? oğlum 2 yaşına girmeden kontrole gittiğimizde 15 kilo idi ama şu son 2 ayda kilo verdi çok değil ama boyu falan uzadı sanırım biraz doktorumuz istersen kullan demişti o zman gerek görmedim ama acaba kullansam faydası olurmu hani kilo için değilde.kullanmadım diye pişmanlık yaşarmıyım.ne tavsiye ediyorsunuz.
bız ıyıyız cnm sen nasılsın cok gecmıs olsun.nezmandır gırmyodun sebebı bellı oldu.valla cnm kımseden ses cıkmıyo mart ayında herkes burdaydı mart ayı bıttı herkeste gıttı.kımsede bısey soymıyo bakalım kısmet artıkkkk
Haticecim edaya çok geçmiş olsun.Bende başlıycam ama yagmurlar başladı hava serinledi.3-4 güne hava açsın ama nerden nasıl başlıycam bende bilmiyorum.Biçok şey okudum ama nasıl uygulayacagım bakalım
ben antalyada ela qualıty resort çok iyi diyolar ama kararsızım ...
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ne güzel canım.Mert paşada büyümüştür.Nasıl geçti damlayla buluşmanız?Kimler vardı bizden başka?kızlar bak istanbul buluşması yapamadık bir türlü bu pazar yani 19 mayısta arkadaşımın yanına izmit buluşmasına gidiyorum ordaki annelerle buluşacaz sweet_dropla özellikle çok heyecanlıyım keşke sizlerde olsaydınız
Merhaba can'lar ne yapıyorsunuz nasılsınz..
Paşalar prensesler ne alemdeler =))
En önemlisi TUVALET EĞİTİMİ Ne durumda bayanlar başladınız mı.. ?
ben dün niyetlendim ve başladım çooooooooooooooooooooooooooooooooook zor