kadıkoyde optımum dıye bıtane avm var oraya da gıdebılırız cocuklarla ıyı olurr.))))))))))))))
hayatım optimum kozyatağında kadıköy merkezde ayarlayalım biryer herkes birbirine yakın gelsin zaman kaybetmeyelim ben bahçelievlerden gelecemhemen gelmek istiyorum
ablacım cocuklar içinde ıyı olur dıye soyledım.kadıkoydee cocuklarla rahat edebılecegız bıyer yokkı ablacım aklına gelırse soyle.
Ceeee kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
naber canım gece ateşlendim biraz yabademcikler şişti ateş yaptı kötüydüm yani
naber canım gece ateşlendim biraz yabademcikler şişti ateş yaptı kötüydüm yani
Haticecim geçmiş olsun.Emirde kaç gündür uyumuyor öksürük ateş burun tıkanıklı.En son igneyi yedi şuruplara devam şimdi iyi çok şkür.Bu havlar mı polenler mi etkiliyor anlamadım gitti.
ebrucum geçmiş olsun canım bu mevsim hep oluyor sideden kız kardeşim geldi 2.5 yaşında kızı var yavrum zaten zayıf dünden buyana ateş kusma götürdük hastaneye iğne ilaç daha düzelmedi çocuk
merhaba mart anneleri nasılsınız kuzular nasıl
merhaba mart anneleri nasılsınız kuzular nasıl
Arkadaşlar tualet egitimine bu ay başlamk istiyorum.Alıştırma kilotlarından aldım.Bi ara sıvı geçirmez alez kılıf alıcm.Sizinkiler egitimini tamamladımı?Tualetin üzerine koymaya aparattan aldım.Oturttum bi kaç kez ama yapmadı.Üzerine düşüp bu ay bitmeden egitmi tamamlamak yaza rahat girmek istiyorum.Bu konuyla ilgili bilgileri okumaya başladım.Sizlerin deneyimlerinide merak ediyorum.
Selam kızlar nasılsınız..Annem ve ablam bende idi ablam 5 gün annem 10 gün kaldı enerji depoladım..
Belimden rahatsızım bu gece saat 11 de emar var
Buluşma işi ne oldu =)))
Selam kızlar nasılsınız..Annem ve ablam bende idi ablam 5 gün annem 10 gün kaldı enerji depoladım..
Belimden rahatsızım bu gece saat 11 de emar var
Buluşma işi ne oldu =)))
bız ıyıyız cnm sen nasılsın cok gecmıs olsun.nezmandır gırmyodun sebebı bellı oldu.valla cnm kımseden ses cıkmıyo mart ayında herkes burdaydı mart ayı bıttı herkeste gıttı.kımsede bısey soymıyo bakalım kısmet artıkkkk