- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bugunnnnnn prensımınnnnnnnnnnnnnnnnn dogummmmmgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.mutlu yaslara pasammmmmm benımmmmmmmmmmmmmmmm canımınnnnnnnnnnnnnn içiiiiiiiiiiiiiiii oğlummmmmmmmmmmmmmmm senı herseyden cok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))))))))
Kızlar Buluşmayı ben organize edeyim uyar mı nisan mayıs gibi diyorum çünkü karşıda oturan arkadaşlar da var..Havalara bağlı olarak mayıs gibi görüşürüz =)) ben liste oluşturalım diyorum..
Taçsız prenses _ Anadolu Yakası/ Pendik gibi
canlar buluşma yeri olarak neresi anadolu ve avrupa ortak buluşsun bence ama cumartesi veya pazar olsun çalışanlar varya
günaydın kızlar edayı dra götürüyorum bugün kontrolümüz var endokrin için iyi bir dr bulduk bakalım troitimiz düşmüşmü
mutlu senelere prens iyiki doğdu nice uzun sağlıklı senelere inşallah
canlar buluşma yeri olarak neresi anadolu ve avrupa ortak buluşsun bence ama cumartesi veya pazar olsun çalışanlar varya
Kızlar pepe pastasını sordum netten ve 3 tane pastaneden fiyat aldım.25-30 kişilik 250-300-350Fiyatlar aldım bu ne yaaaSiz şeker hamurlu pasta yapan uygun fiyata netten butük yada çevrenizde pastane biliyor musunz?Sizler nerde yaptırdınız ve bu sene bu tzarz yaptıracak mısınız?
Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bugunnnnnn prensımınnnnnnnnnnnnnnnnn dogummmmmgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.mutlu yaslara pasammmmmm benımmmmmmmmmmmmmmmm canımınnnnnnnnnnnnnn içiiiiiiiiiiiiiiii oğlummmmmmmmmmmmmmmm senı herseyden cok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))))))))
öyle tabi herşeyin hayırlısı olsun sende varmı düşünce
geç kaldım ama Rabbim uzuuuuun sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin meleğine canım..Nice mutlu senelere..
amın sagol cnm.ne demısler gec olsunda guc olmasın:)))))))nerelerdeydınnn
Hafta sonu abimler bendeydi..Antalyadan geldiler..Sonra pazartesi yoktum dün de temizlik yaptım cam kapı tül perde 2 oda bitti dün gerisi duruyor pc ye oturdum mu kalkmak bilmiyorumdün açmadım o yüzden
Dün sehpayı parmağımın üzerine düşürdüm kanadı morardı tırnağım çok kötü düşmez inşallah ama bardak bile tutamıyorum ya
benımde temızlık yapmam lazım yaaaaaaaaaa.ayyyyyyyyyyy cnm ya cok gecmıssss.uzuldumm((((((((
çok şükür rabbime troitimiz düşmüşdemir eksikliğimiz bitmiş herşey yolunda