2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben geçen sene dernek tuttum.Herkes toptan aradan çıktı ne güzel.Ama bu sene gündüz aile akrabalarla akşama arkadaşlarla oluck.Düşüncesi bile beni şimdiden yordu!

Canım gündüz doyurucu büyük bişiler akşam için küçük minik minik bişiler yaparım herhalde

Gündüz için normal bi pasta akşam için pepe pastası siparişi verdim.

mutlu senelere prens iyiki doğdu nice uzun sağlıklı senelere inşallah

canlar buluşma yeri olarak neresi anadolu ve avrupa ortak buluşsun bence ama cumartesi veya pazar olsun çalışanlar varya

Son düzenleme:
günaydın kızlar edayı dra götürüyorum bugün kontrolümüz var endokrin için iyi bir dr bulduk bakalım troitimiz düşmüşmü

Valla bende baktım uçuk..Hala bilmiyorum hafta sonu yapacağız inşallah ama sadece 1 tane pastane ile görüştüm onu da beğenmedim ya (

geç kaldım ama Rabbim uzuuuuun sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin meleğine canım..Nice mutlu senelere..

öyle tabi herşeyin hayırlısı olsun sende varmı düşünce

yok valla canım bel fıtığı öyle zorluyor ki gözüm yemiyor..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..En az 10 kilo vermem lazım..Kazaya kurban giderse elbette Rabbimin taktiri aldırmam Rabbimin izni ile ama şimdilik düşünmüyorum canım..

amın sagol cnm.ne demısler gec olsunda guc olmasın:)))))))nerelerdeydınnn

Hafta sonu abimler bendeydi..Antalyadan geldiler..Sonra pazartesi yoktum dün de temizlik yaptım cam kapı tül perde 2 oda bitti dün gerisi duruyor pc ye oturdum mu kalkmak bilmiyorum dün açmadım o yüzden

Dün sehpayı parmağımın üzerine düşürdüm kanadı morardı tırnağım çok kötü düşmez inşallah ama bardak bile tutamıyorum ya

benımde temızlık yapmam lazım yaaaaaaaaaa.ayyyyyyyyyyy cnm ya cok gecmıssss.uzuldumm((((((((

Taçsız prenses,canım ben bi arkadaşın araıgıyla evde yapan birini buldum.Ppepe pastası yapıcak ve fiyatıda çok uygunGündüz içinde küçük normal bir pasta alıcam.Parmagın içinde geçmiş olsun.

Haticecim,hayırlı haberini alırız inş. edanın troidi düşmüştür.

çok şükür rabbime troitimiz düşmüş demir eksikliğimiz bitmiş herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…