2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar benide unutmayın anadolu yakasında oturuyorum..bu arada facede takılıyomusunuz ordanda paylasımda bulunuyorum...sevgiler

anadolu yakasındında nerde oturuyosun cnm bende anadolu yakasında dudulluda oturuyorummm yakınızdır belkı:))))))))

Kızlar Buluşmayı ben organize edeyim uyar mı nisan mayıs gibi diyorum çünkü karşıda oturan arkadaşlar da var..Havalara bağlı olarak mayıs gibi görüşürüz =)) ben liste oluşturalım diyorum..

Taçsız prenses _ Anadolu Yakası/ Pendik gibi

Canlar Günaydıııııııııııııııııııııınn

Gününüz bol neşeli ve bereketli olsun inşallah..

arkadaşlar merhabalar,uzuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra tekrar sizlere kavuşmak ne güzel:)))tabiii hepiniz buralarda mısınız, beni hatırladınız değil mi, hamilelik ve doğum sonrası sürecimi sizlerle geçirmiştim, görünüşte sanal ama gerçekte sıcacık arkadaşlarım oldunuz, sizleri özlemişim...

çoğunluğunuz face'ye takılınca -buraları boş bırakmıştınız -ben de sitem ettim ve zamanla kabuğuma çekilmiştim, çoktandır girmeyince inanın, foruma giriş şifremi bile unutmuşum kaçıncı denemeden sonra girebildim. sweet drop(Damla) arkadaşımızın özel mesajını görünce yazayım dedim, gerçekten özledim sizi, sevgiyle kalın.

haaa buarada benim minnak kızım da Mart 25 te 2. yaşına basıyor, hala zayıf hiç bir şeyyemiyor düşünün 10küsür kiloda,yemek deyince kaçıyor,sağlıkla ,huzurla büyüsünler de önemli olan o:)

ben hala işsiz öğretmenlerdenim,atanamadım, daha doğrusu çalışmadımki, geçen sene sınava bile girmedim, busene haftasonu kursa gidiyorum, sıkı çalıştığım söylenemez ne olacak benim bu halim bilmiyorum hayırlısı:)

sevgi ve selamlarla......

Valla kendi adıma söyleyeyim nick görünce hemen nerelerdesin dedim kendi kendime =)))

Aminnnnn inşallah canım..
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..

buralardayım canım,fırsatım oldukça da gelirim, sizler ne güzel daha da kaynaşmışsınız,buluşmalar falan:) ben zaten Anadolunun güneyinde uzaklardayım, bir klavyenin tuşları kadar yakınım sadece:)
kalın sağlıcakla kapıçalıyorrrrr

Gel gel :))) ben seda hatice buralardayız =)))

İnşallah niyetlendik ama kısmet

Felç Teşhisi

Barbekü esnasında, bir kadın tökezledi ve düştü, paramedikleri çağırmayı önerenlere kendisinin iyi olduğunu, yeni ayakkabıları nedeniyle taşa takıldığını söyledi.

Onu temizlediler ve yeni bir tabak yemek verdiler. Biraz sarsılmış görünse de Jane akşamın geri kalanını eğlenerek geçirdi.

Jane'in kocası daha sonra telefonla arayarak eşinin hastaneye kaldırıldığını söyledi (akşam 06:00'da Jane öldü.) Barbekü'de felç geçirmişti. Eğer felç'in işaretlerini tanımlayabilselerdi, belki de Jane şu anda aramızda olacaktı; bazıları ölmüyor, ama çaresiz ve ümitsiz bir durumda kalıyorlar.

Bunu okumak sadece bir dakikanızı alır.

Bir nörolog felç vakalarını inmenin geldiği zamandan üç saat içinde müdahale edebilse felcin etkilerini tamamen geri çevirebileceğini söylüyor. Püf noktasının felcin tanımlanması, teşhis edilmesi ve üç saat içinde hastanın medikal bakımının başlaması olduğunu söylüyor.

Felcin tanımlanmasında üç test: "S.T.R."

Bazen felcin semptomlarının tespit edilmesi zordur. Bilinçsiz olmak malesef felakettir. Felç hastası, eğer yakınındaki kişiler tarafından felcin semptomları teşhis edilemezse, ciddi beyin hasarına maruz kalır.

Doktorlar yakında bulunan herhangi birinin üç basit soru sorarak felci teşhis edebileceğini söylüyor:

S *Gülümsemesini söyleyin (Smile)
T *Basit bir cümle kurmasını söyleyin (Talk) (örn. Bu gün dışarısı güneşli.)
R *Her iki kolunu kaldırmasını söyleyin. (Raise)

Hasta bu görevlerin herhangi birini yapmakta zorlanıyorsa, derhal acil servis numarasını arayın ve semptomları almaya gelenlere söyleyin.

Felcin yeni işareti: Dilinizi çıkarın!

Dikkat: Felcin birbaşka işareti şudur: Hastaya dilini çıkarmasını söyleyin. Eğer dil kıvrılmışsa veya bir tarafa doğru yatmışsa bu da felç işaretlerindendir.

Bir kardiyolog bu mektubu her alanın 10 kişiye iletmesi halinde iletenin en azından bir hayat kurtaracağını söylüyor.

Ben kendime düşeni yaptım, Siz yapar mısınız???

OKUDUYSAN ,BAŞKALARI DA OKUSUN DİYE PAYLAŞIRMISIN

Canım ayşeydi yanılmıyorsam adın:26:ben hatice sen ve sultan en son kalmıştık herkes face diye ve zamanla bizlerdi ugramadık.Şükür kavuşturanaKızlar yazışmaya başlayınca bende geri döndüm.İnş. eski günlerdeki gibi coşar dolar bu topik

Kızlar en son hepatit a yapıldı.Bi dahaki aşısı ne zamndı acaba?Başka aşımız kaldı mı ki?

gunaydın cnm.naber.bende anadolu yakası dudullu:))))))))

evet canım ben Ayşe,özlemişim yahu:)benim kız klavyenin tuşlarını koparmaya çalıştığından yazmakta zorlanıyorum sorun sadece bu ,bu aralar. ha bu arada en son hepatit aşısından bahsetmişsin ne zaman yapılmıştı bu aşı,biz de yaptırdık mı ya,pek çok aşıoldu ama,bizim aşı kartı kayıplara karıştı,taşınma olayından sonra,şimdilerde başka diyardayız:)

ben daha tetanoz aşımı olmadım,hanidoğum sonrasıyapılması gereken.hamileyken cesaretgeliyor,doğumdan sonra biraz tırstım aşıdan. düşün hamileyken kontrollerde kan veriyorsun,aşı oluyorsun,doğum sancısı çekiyorsun ve doğumu yaşıyorsun,sonrasında aşıdan çekiniyorsun var mı böyle bir şey ya:)

eşim eski okulunu çok arıyor,öğrencilerinden hiç memnun değil,ben de daha atanamadan öğretmenlikten soğudum gitti,hergün öğrencilerin saygısızlığından bahsediyor, alan sınavı da geldi bize nasıl ne yapacam bilemiyorum ruhum çooook stresli....
sevgiler.........

slm seda ben.2na gırınce hepatıt a asıları var.benım prensım 4 mart dogumlu 6 martta hepatıt a asına goturcez.inş atanırsın cnm.senınkının dogumgunu ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…