- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
kızlar dün yaptım doğum gününü ama o kadar yorucu idi ki anlatamam..Rabbim seneye sağlık sıhhat ömür verir ise Kesinlikle 1 tane ve sadece arkadaşlara yapacağım burnumdan geldi derler ya öyle oldu..Kuzenlerim surat astılar arkadaşlar ve eşimin dayıları geldi diye..Laf sokmalar vs. herkes gittikten sonra gün bitmeyecek gibiydi dedim eşime evet dedi çok zorlandım hiç böyle olacağını düşünmemiştim..Hazırlık insanı yoruyor ama keyifli bir iş ama beynimin yorgunluğu pufffffffffffffff
Aynen canım oglumula ilgilenemedim koşturmaktan hizmet etmekten.Seneye inş. kendi kendimize yapıcaz.Hem gündüz hem gece bulaşıktı koşturmaydıBu arada paşanın dogum günü kutlu olsun canım saglıklı nice yıllara
kızlar dün yaptım doğum gününü ama o kadar yorucu idi ki anlatamam..Rabbim seneye sağlık sıhhat ömür verir ise Kesinlikle 1 tane ve sadece arkadaşlara yapacağım burnumdan geldi derler ya öyle oldu..Kuzenlerim surat astılar arkadaşlar ve eşimin dayıları geldi diye..Laf sokmalar vs. herkes gittikten sonra gün bitmeyecek gibiydi dedim eşime evet dedi çok zorlandım hiç böyle olacağını düşünmemiştim..Hazırlık insanı yoruyor ama keyifli bir iş ama beynimin yorgunluğu pufffffffffffffff
bence ikisini birlikte yap iki ayrı pasta ile hem ikidefa yakın tarihlere insanlar sıkılırgüzel yaşları olsun kuzuların
dogru soluosun gecen sene dogum gunu hem cok kalabalikti hemde hamileydim kizima son gunlerimdi o halimle bursuru insan cagrdim oglumlada ilgilenemedim milletle ilgilenmekten bide arkamdan dedikodu cikardilar esimin halasi nie altin takmadi demisim ole canim sikildi dogum gununde altin takilirmi ya bikere orda mantiksizlik var delirdim
neyse cnm atlattın neysekı.boyle bı gunde nıye surat asarlar anlamam ya.ya 2.3 saat ıdare et neolur snkı.hazırlık yapmak guzel ve bunu canından bırısı olunca dahada guzel oluyo.ama sımdı o surat yapmaları yokmu herseyı alt ust edıyo.neyse cnm bosver uzme kendını.mutlu yaslara saglıkla nıce mutlu yaslara
Bugün Oğlumun 2. Yaş Günü..
Rabbimin Kadınlara verdiği en güzel en büyük Nimet Anne Olmak..Rabbime ŞÜkürler olsun Cennetin KOkusunu bu Cihanda İÇimize Çekmeyi Nasip Etti..
2 Yıl önce bugün bu saatlerde öpmeye bile kıyamaz iken şimdi oğlum annemmmm diyor ve boynuma sarılıp öpücüklere boğuyor..Zaman gerçekten hızlı geçiyor =)) Daha bu sabah babasını dizine yatırmış başını okşuyordu..Minik erkeğimmm benim iyi ki Rabbim seni bize nasip etmiş..
Eki Görüntüle 655372 Eki Görüntüle 655371 Eki Görüntüle 655373
bakın bakalım beğenecek misiniz =)))))))
nıce mutlu yaslara saglıkla nıce mutlu yaslara.allahıma bınlerce kez sukurler olsun cnm.zaman hızlı gecıyor cnm onlar buyuyor bız yaslanıyoruzzzzz.allahım evlatlarımızı korusun.
eline koluna saglık cnm cok guzel gorunuyolarrrrrr:))))))))))HANI BIZIM PAYIMIZZZZZZZZZ?
Bugün Oğlumun 2. Yaş Günü..
Rabbimin Kadınlara verdiği en güzel en büyük Nimet Anne Olmak..Rabbime ŞÜkürler olsun Cennetin KOkusunu bu Cihanda İÇimize Çekmeyi Nasip Etti..
2 Yıl önce bugün bu saatlerde öpmeye bile kıyamaz iken şimdi oğlum annemmmm diyor ve boynuma sarılıp öpücüklere boğuyor..Zaman gerçekten hızlı geçiyor =)) Daha bu sabah babasını dizine yatırmış başını okşuyordu..Minik erkeğimmm benim iyi ki Rabbim seni bize nasip etmiş..