2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım oglumula ilgilenemedim koşturmaktan hizmet etmekten.Seneye inş. kendi kendimize yapıcaz.Hem gündüz hem gece bulaşıktı koşturmaydıBu arada paşanın dogum günü kutlu olsun canım saglıklı nice yıllara

Sağol tatlım.. Asıl doğum günü 12 Mart kuzumunnnn..Çok yakışıklı oldu dün..Resim bile çekemedik doğru dürüst geçen sene 80 90 resim bu sene sadece 5 - 6 tane ((

Gerçekten cnaım çıktı koşturmak bir yana kuzenimin tavırlı gitmesi dokundu..Kaç parçaya bölünebilirim ki gittiler mutfakta oturdular..Yer yokmuş saldalye de otur ya da ne bileyim kalabalık diye surat yapma benim evim nihayeti bir kaç saatlik idare et..Kİ dayıları felan pasta kesildi yukarı çıktılar hemen..Moralim çok bozuldu

Bu onların dogum günü ama biz onlarla ilgilenmek yerine hamurişleriyle temizlikle misafirlerle ilgileniyoruz.O günün tadını çıkartamıyorz ve ilgilenemiyoruz oglullarımızla.Yorgunlugu cabasıDedigin gibi geçen sene bi sürü bu sene 10 foto var

Kötü tecrübeler diyelim o zaman

Rabbim ömür verir ise seneye az ve özel olur canım..

benim ki eğlendi balonlar ve gangam dansları ile çoştular bir ara ama 5 dk bir daha ki seneye daha çok bilirler kendileri için yapılanları bu yüzden az kişi kutlamayı düşünüyorum Rabbim ömür sağlık verirse..

neyse cnm atlattın neysekı.boyle bı gunde nıye surat asarlar anlamam ya.ya 2.3 saat ıdare et neolur snkı.hazırlık yapmak guzel ve bunu canından bırısı olunca dahada guzel oluyo.ama sımdı o surat yapmaları yokmu herseyı alt ust edıyo.neyse cnm bosver uzme kendını.mutlu yaslara saglıkla nıce mutlu yaslara

herkes seneye sadece aile ve arkadaslarını cagırıyor galıbaaa.aman bosverın akrabaları doyurmayı hızmet etmeyı.onlara hızmet etmekten cocugumuzla dogru duzgun vakıt gecıremıyoruzzzzzz

bence ikisini birlikte yap iki ayrı pasta ile hem ikidefa yakın tarihlere insanlar sıkılır güzel yaşları olsun kuzuların

dogru soluosun gecen sene dogum gunu hem cok kalabalikti hemde hamileydim kizima son gunlerimdi o halimle bursuru insan cagrdim oglumlada ilgilenemedim milletle ilgilenmekten bide arkamdan dedikodu cikardilar esimin halasi nie altin takmadi demisim ole canim sikildi dogum gununde altin takilirmi ya bikere orda mantiksizlik var delirdim

doğum günlerinde insanlarla ilgilenmekten çocuğunu unutuyorsun zaten ne ayıp şeyler hediye takı falan bu dedikodular olmasa daga mutlu olacaz ama işte

Bugün Oğlumun 2. Yaş Günü..

Rabbimin Kadınlara verdiği en güzel en büyük Nimet Anne Olmak..Rabbime ŞÜkürler olsun Cennetin KOkusunu bu Cihanda İÇimize Çekmeyi Nasip Etti..

2 Yıl önce bugün bu saatlerde öpmeye bile kıyamaz iken şimdi oğlum annemmmm diyor ve boynuma sarılıp öpücüklere boğuyor..Zaman gerçekten hızlı geçiyor =)) Daha bu sabah babasını dizine yatırmış başını okşuyordu..Minik erkeğimmm benim iyi ki Rabbim seni bize nasip etmiş..

Kesinlikle..

Sağol canım asıl doğum günümüz bugün =)) İyi ki Rabbim nasip etmiş de doğurmuşummm =))

nıce mutlu yaslara saglıkla nıce mutlu yaslara.allahıma bınlerce kez sukurler olsun cnm.zaman hızlı gecıyor cnm onlar buyuyor bız yaslanıyoruzzzzz.allahım evlatlarımızı korusun.

daha nice senelere canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…