2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Menüyü belirledim sayılır kızlar.
4renkli salata
Sakallı poça
Kurabiye
Bisküvi topları
Zeytinli açma
Pepe pastası
Börekte yapıcam ama henüz karar veremedim

a nerede yakın mı bana pendikdeyim cumartesi yapacağım canım doğum günü

Liste önümde

Makarna Salatası

kumpir

ıspanaklı börek

bal kabaklı börek

havuç salatası

sakallı poğça

kısır

kanepe

kurabiye

yeter herhalde pasta da olcak ama bu defa 2 tane değil 1 tane yapacağız 30 kişiden fazla oluyoruz ya ne yapacağım bilmiyorum çağırmasam da küsüyorlar valla eşim bu ne ya kutlamayalım daha yeter dedi..

Daha ne olsun canım çok bile

Günaydın canlar =))) dün öyle yoğun bir gün geçirdim ki anlatamam ölüyorum yorgunluktan..Banyoma paspas aldım kızlar çok güzel =)) resmini sonra ekleyeceğim çok beğendim içime sindi dün kaç saat gezdim bilmiyorum..Bir de akşam pasta için gezdim ölüyorum yorgunluktan (

bende bu sene yapmıycam sadece aile arasında kutladık.1 yasında herkesı cagırdık.4 yasındada artık bı toplarım okadar yanııı.benımde esım ıstemedı

güle güle kullan canım tatlı yorgunlarımız ols

slm herkese benim oglumda martin 28i kizimda nisanin 11i cok kararsizim ayni andami yapsam yoksa ayri mi die gecen sene bizde 30kisiydik bu senede kizimin ilk yasi oldugu icin gene ole cok kalabalik olur heralde ama ondan sonra okadar kalabalik yapmayi dusunmuyorum

bence ikisini birlikte yap iki ayrı pasta ile hem ikidefa yakın tarihlere insanlar sıkılır güzel yaşları olsun kuzuların

kızlar dün yaptım doğum gününü ama o kadar yorucu idi ki anlatamam..Rabbim seneye sağlık sıhhat ömür verir ise Kesinlikle 1 tane ve sadece arkadaşlara yapacağım burnumdan geldi derler ya öyle oldu..Kuzenlerim surat astılar arkadaşlar ve eşimin dayıları geldi diye..Laf sokmalar vs. herkes gittikten sonra gün bitmeyecek gibiydi dedim eşime evet dedi çok zorlandım hiç böyle olacağını düşünmemiştim..Hazırlık insanı yoruyor ama keyifli bir iş ama beynimin yorgunluğu pufffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…