2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlar herkesler iyidir umarim.sutten kesemedim:KK43:tamamen kendi hatam. kiyamadim. sanirim ben hazir degilmisim bi duygusallik geldi coktu ustume. devam simdilik bir iki ay daha emsin bakalim

Sakın mamaya başlama,aynı sebeble oğlumu sadece 3 ay emzire bildim, mamaya alıştı
zayıftı ve açken ağlamıyordu,kan şekeri düşüyordu sütüm yetmediğinden mamaya hastanede başladılar sonra doğru dürüst emmedi oğlum 10 aylık ve hala aptamil veriyorum ek gıda dışında iştahlı bir çocuk maşallah ama kilosu hep aynı zayıflıkta devam etti boşuna normal kilosunda bir bebeği anne sütünden başka birşeyle besşeme sonuçta anne sütünden dah yararlı başka hiç birşey yok dünyada.

arkadaslar ne zaman bulusuyosunuz.bırgun sızlerle bulusmak ısterım.buluscagınız zaman banada haber verırmısınız.tşkler

:nazar: ben de tüm mart 2011 annelerine mutlu sağlıklı yıllar diliyorum.. çocuklardan fırsat bulup artık bilg başına geçemiyoruzda.. ne çabuk geçtii zaman çocuklarımız nerdeyse 2 yaşına girecek.. biz anadolu yakasındayız.. bir oğlum var 19 mart doğumlu:nazar:

sessiz sakin topikcim ben geldim kimsecikler yok gene eski günler aklıma geldi bazen yazılanlara yetişemezdim:KK49:kuzuların hamile haberleri cinsiyetler testler doğum şekli doğum emdi emmedi derken yürüdüler bıdı bıdı konuşmaya başladılar zaman nasıl geçti anlayamadım mertten öncesini unuttum sanki mert hep benimleydi arada yaramazlıklarından çıldırma noktasına gelmiyor değilim:26:neyse kimbilir kaç gün sonra yazılcak :KK14:

sessiz sakin topikcim ben geldim kimsecikler yok gene eski günler aklıma geldi bazen yazılanlara yetişemezdim:KK49:kuzuların hamile haberleri cinsiyetler testler doğum şekli doğum emdi emmedi derken yürüdüler bıdı bıdı konuşmaya başladılar zaman nasıl geçti anlayamadım mertten öncesini unuttum sanki mert hep benimleydi arada yaramazlıklarından çıldırma noktasına gelmiyor değilim:26:neyse kimbilir kaç gün sonra yazılcak :KK14:

slm arkadaşım evet topik fazlasıyla sessiz bunun nedeni face olabilir sanırım neyse bebeğin konuşup cümleler kurabiliyormu merak ediyorum benim kızım kelimeler söylüyor 2 kelimeli cümleler kuruyor ama konuşmak konusunda sanırım isteksiz

slm bayanlar.benımde bı prensım var cok az konusabılıyo.özellıkle pepee dıyoruz.pepeyı cok sevıyoruz.sızın kuzucuklar nelerı sevıyo?

X