Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nasılsın özlüyorum sizi gelin yine buluşalımya
arkadaslar ne zaman bulusuyosunuz.bırgun sızlerle bulusmak ısterım.buluscagınız zaman banada haber verırmısınız.tşkler[/QUCANIM İSTANBUL ANNELERİ İSTERLERSE HERHANGİ BİR CUMARTESİ BULUŞMA AYARLAYABİLİRİZ
meraba arkadaslar bende yenı uye oldum sıteye.bende mart 2011 annesıyım.bebıslerınız neler yapıyolar?
hoşgeldin canım aramıza bebişler yaramazlık peşinde benim 22 aylık cadı bir kızım var ellerinden öper
arkadaslar ne zaman bulusuyosunuz.bırgun sızlerle bulusmak ısterım.buluscagınız zaman banada haber verırmısınız.tşkler[/QUCANIM İSTANBUL ANNELERİ İSTERLERSE HERHANGİ BİR CUMARTESİ BULUŞMA AYARLAYABİLİRİZ
sız ıstanbuldamı oturuyosunuz.semt neresı
sız ıstanbuldamı oturuyosunuz.semt neresı
canım ben bahçelievlerde oturuyorum ailemin yanındayım kızım 4aylıkken ayrıldık biz eşimle çalışıyorum anadolu lisesinde bilgi işlemdeyim hayatın tadını kızımla yaşıyorum
10 saat sonra yazılıyor
ben yahyasız bir gün dinlenmeyi hayal ediyorum ama bir gün daha fazlası değil
sessiz sakin topikcim ben geldim kimsecikler yok gene eski günler aklıma geldi bazen yazılanlara yetişemezdimkuzuların hamile haberleri cinsiyetler testler doğum şekli doğum emdi emmedi derken yürüdüler bıdı bıdı konuşmaya başladılar zaman nasıl geçti anlayamadım mertten öncesini unuttum sanki mert hep benimleydi arada yaramazlıklarından çıldırma noktasına gelmiyor değilim:26:neyse kimbilir kaç gün sonra yazılcak