2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım rgünde 2 kere yapıyordu.1haftadır 1 kere yapıyor yada ertesi gün yapıyor.Nie degiştirdi böyle oldu bilmiyorum.Dr.sormak lazm ama dr. eşimden bıktı nerdeyse

canım benim kızım günde 1 kere yapıyor bazen 2 günde bir yapıyor

bizimkide günde 1yada 2 kez yapıyor istisnai bazen 3de olabiliyor canım

meraba anişler naberya uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan iş eda ev büyük sıkıntı benim kızım bazen günde 1 veya 2defa yapıyor kaka ama demir damlasıda ciddi kabız yapıyor bebeklerde

rekor bizdeymiş desenizne dün akşam 5e kadar 2 kere yaptı 5den sonra 4 kere yaptı ne yese hemen yapıyor bizim cadı bu sabahta uyanır uyanmaz yaptı bu yüzdende kilo alımı az doktor yolu göründü

merhabalar güzel anneler umarım herkes iyidir sultan selene geçmiş olsun bebeklerinize
benim kızım da nezle olmuştu burun akıntısı ve öksürük vardı, şurup içince de hemen kusuyordu kusunca tabi haliyle üzülüyo insan, sanırım yeni gelecek dişlerinin de hastalıkta payı var neyseki bikaç gündür iyileşti okyanus suyunun epey faydası oldu
bebekler yavaş yavaş yürüme çalışmaları yapıyor artık değil mi kızım henüz adım atmıyor ama desteksiz ayakta duruyor keyfi yerindeyse

meraba anişler naberya uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan iş eda ev büyük sıkıntı benim kızım bazen günde 1 veya 2defa yapıyor kaka ama demir damlasıda ciddi kabız yapıyor bebeklerde

merhaba haticecim ben de uzun zamandır giremedim çalışmaya başlamışsın galiba çalışan bir anne olarak sana hak veriyorum işler,koşuşturma hiç bitmiyor olsun ama bebeklerimiz için herşeye katlanılır. annelik fedakarlık mesleğiymiş bunu öğrendim

sağol canım.ama bizim öksürük bi türlügeçmiyor.canım sıkılıyor.ilaçta kullandık hiç değiştirmedi. yürüme konusuna gelince bi kere 2 adım attı ondan sonra bi hasta oldu sonrası yok ayakta duruyor ama ilerleme yok

maşallah annesi biraz toparlansın yine yürür kızçen dert etme, gerçekten hastalanınca güçten düşüyo yavrucaklar.öksürüğü de geçer inşallah canım ıhlamur da iyi gelir bol bol içirmeye çalış

öyle canım anne kelimesi eşittir fedakarlık yavrularımız sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil başladım canım eda büyüyor ihtiyaçlar çoğalıyor tek başına anne baba olmakta zor mecbursun yaşamak için çalışacaksın

slm kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm çünkü hamileyim...inanabiliyor muusunuz daha 1 yaşına gelmeden bebeğim hamile kaldım...hemde kan değerlerim o kadar yüksek çıktı ki dr henüz kesin değil ama ikiz olabilir dedi..dünyam başıma yıkıldı hesaplamalara göre eylülde doğum var...ve eşimle hiç konuşmuyoruz hem ondan hem kendimden nefret ediyorum...düşünsenize evliliğimizin 3.yılında her ay ödenmes gereken 3000tl kredi 3 çocuk sahibi olacağız.daha kimsye söyleyemedim utancımdan...dua edin nolur...

Selenecim sultancım geçmiş olsun yavrularınıza.İnş. çabucak iyileşirler.Doğum günleri yaklaşıyor kızlar neler yapmayı planlıyorsunuz?Doğum günü hazırlıkları topiginde paylşaımlarımızı çogaltıp birbirimize fikirler verelim.

Özlemcim şoktayım şuandaAma olan olmuş artık.Rızkıyla gelir inş.Hamile kalmkatan kormuyordum ilk olacak diye herhalde ama şuan ödüm koupuyor:18aha adet olmadım.Dr sütün iyi geldigi için olmuyorsun dedi.Ama her ay bi sürü test yapıyorum.Hep korku içindeyim:18:

özlemciğim şu anyüzümü göremiyorsun ama şoka girdim resmen. kuzucuğa doğum günü hediyesi olmuş yaa
Rabbim yardımcınız olsun İnşallah.ikiz olması kötü olmuş işte. Allahım kolaylık versin bereketiyle gelsin İnşallah.

canım ilk önce tebrik ederim bende şok oldum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence değerlere takılma benimde yüksekti kaçki değerin

davetiye yaptırdım canım ben arkadaşıma hatıra kalsın diye

özlemcim hem şoka girdim hem çok şaşırdım şuanda ortalama 10 haftalık hayatım vardır bir hayır yıllarca evlat hasretiyle yananlar var rabbim dermansız dert vermezmiş kendini üzme kendine ve eşine haksızlık yapma kısmetleri varsa rızık gönderir rabbim belki bebeğinin yüzü suyu hürmetine borçlarınıza kolaylık verir sakın isyan etme rabbim yar ve yardımcın ols

hayırlı olsun allah rızkıyla verirmiş üzülme sakın.

kızlar benim kücük canavar babasından kıskanıyor beni babasının yanına oturdum mu hemen ağlayıp gelip beni çekiştiriyor nasıl şeker oluyor anlatamam...

canım bnm neye utanıyorsun kii o senin an ve an eşin o senin bütünün o senin eşinn ona bu kadar kızma bnce bn eşime güvenemediğimden kendin hapımı aalıyorummm seni suçlamak istemem ama meleğim eşinde bilerek yapmamıstır emin ol bn evlendim 4 sene çoçuk yapmadım ev eşya borc diye yaptımm hem kızımı büyütüyorumm hemde halen borç ödüyorumm
RABBİM banada ikiz nasip etsin arkadaşımm bakacak birilerin varsa eğer sana ve evlatlarına dert etme ALLAH onların rızkını sana yollar
sen daima dik tut kafama Rabbim olmayanlarada versinn

hatice sultan nasılsınız bayadır bnde giremiyodumm taşınmıstımm int. anca bağlatabildimm bebişler nasıll
bnmki o kadar huysuz kii dişleri daha yarmadı ama bembeyaz diş etleri gece ayrı gündüz ayrı ağlıyoo
bi çıksaya dişleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…