Canım rgünde 2 kere yapıyordu.1haftadır 1 kere yapıyor yada ertesi gün yapıyor.Nie degiştirdi böyle oldu bilmiyorum.Dr.sormak lazm ama dr. eşimden bıktı nerdeyse
canım benim kızım günde 1 kere yapıyor bazen 2 günde bir yapıyor
bizimkide günde 1yada 2 kez yapıyor istisnai bazen 3de olabiliyor canım
meraba anişler naberya uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan iş eda ev büyük sıkıntı benim kızım bazen günde 1 veya 2defa yapıyor kaka ama demir damlasıda ciddi kabız yapıyor bebeklerde
hoşgeldin canımcım
hoşbulduk hayatım naber nasılsınız özledim geçen yıl bu vakitleri ay şaka gibi 1 yıl bitti
meraba anişler naberya uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan iş eda ev büyük sıkıntı benim kızım bazen günde 1 veya 2defa yapıyor kaka ama demir damlasıda ciddi kabız yapıyor bebeklerde
merhabalar güzel anneler umarım herkes iyidir sultan selene geçmiş olsun bebeklerinize
benim kızım da nezle olmuştu burun akıntısı ve öksürük vardı, şurup içince de hemen kusuyordu kusunca tabi haliyle üzülüyo insan, sanırım yeni gelecek dişlerinin de hastalıkta payı var neyseki bikaç gündür iyileşti okyanus suyunun epey faydası oldu
bebekler yavaş yavaş yürüme çalışmaları yapıyor artık değil mi kızım henüz adım atmıyor ama desteksiz ayakta duruyor keyfi yerindeyse
merhaba haticecim ben de uzun zamandır giremedim çalışmaya başlamışsın galiba çalışan bir anne olarak sana hak veriyorum işler,koşuşturma hiç bitmiyor olsun ama bebeklerimiz için herşeye katlanılır. annelik fedakarlık mesleğiymiş bunu öğrendim
sağol canım.ama bizim öksürük bi türlügeçmiyor.canım sıkılıyor.ilaçta kullandık hiç değiştirmedi. yürüme konusuna gelince bi kere 2 adım attı ondan sonra bi hasta oldu sonrası yok ayakta duruyor ama ilerleme yok
merhabalar güzel anneler umarım herkes iyidir sultan selene geçmiş olsun bebeklerinize
benim kızım da nezle olmuştu burun akıntısı ve öksürük vardı, şurup içince de hemen kusuyordu kusunca tabi haliyle üzülüyo insan, sanırım yeni gelecek dişlerinin de hastalıkta payı var neyseki bikaç gündür iyileşti okyanus suyunun epey faydası oldu
bebekler yavaş yavaş yürüme çalışmaları yapıyor artık değil mi kızım henüz adım atmıyor ama desteksiz ayakta duruyor keyfi yerindeyse
merhaba haticecim ben de uzun zamandır giremedim çalışmaya başlamışsın galiba çalışan bir anne olarak sana hak veriyorum işler,koşuşturma hiç bitmiyor olsun ama bebeklerimiz için herşeye katlanılır. annelik fedakarlık mesleğiymiş bunu öğrendim
slm kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm çünkü hamileyim...inanabiliyor muusunuz daha 1 yaşına gelmeden bebeğim hamile kaldım...hemde kan değerlerim o kadar yüksek çıktı ki dr henüz kesin değil ama ikiz olabilir dedi..dünyam başıma yıkıldı hesaplamalara göre eylülde doğum var...ve eşimle hiç konuşmuyoruz hem ondan hem kendimden nefret ediyorum...düşünsenize evliliğimizin 3.yılında her ay ödenmes gereken 3000tl kredi 3 çocuk sahibi olacağız.daha kimsye söyleyemedim utancımdan...dua edin nolur...
özlemciğim şu anyüzümü göremiyorsun ama şoka girdim resmen. kuzucuğa doğum günü hediyesi olmuş yaaslm kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm çünkü hamileyim...inanabiliyor muusunuz daha 1 yaşına gelmeden bebeğim hamile kaldım...hemde kan değerlerim o kadar yüksek çıktı ki dr henüz kesin değil ama ikiz olabilir dedi..dünyam başıma yıkıldı hesaplamalara göre eylülde doğum var...ve eşimle hiç konuşmuyoruz hem ondan hem kendimden nefret ediyorum...düşünsenize evliliğimizin 3.yılında her ay ödenmes gereken 3000tl kredi 3 çocuk sahibi olacağız.daha kimsye söyleyemedim utancımdan...dua edin nolur...
canım ilk önce tebrik ederim bende şok oldum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence değerlere takılma benimde yüksekti kaçki değerinslm kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm çünkü hamileyim...inanabiliyor muusunuz daha 1 yaşına gelmeden bebeğim hamile kaldım...hemde kan değerlerim o kadar yüksek çıktı ki dr henüz kesin değil ama ikiz olabilir dedi..dünyam başıma yıkıldı hesaplamalara göre eylülde doğum var...ve eşimle hiç konuşmuyoruz hem ondan hem kendimden nefret ediyorum...düşünsenize evliliğimizin 3.yılında her ay ödenmes gereken 3000tl kredi 3 çocuk sahibi olacağız.daha kimsye söyleyemedim utancımdan...dua edin nolur...
Selenecim sultancım geçmiş olsun yavrularınıza.İnş. çabucak iyileşirler.Doğum günleri yaklaşıyor kızlar neler yapmayı planlıyorsunuz?Doğum günü hazırlıkları topiginde paylşaımlarımızı çogaltıp birbirimize fikirler verelim.
slm kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm çünkü hamileyim...inanabiliyor muusunuz daha 1 yaşına gelmeden bebeğim hamile kaldım...hemde kan değerlerim o kadar yüksek çıktı ki dr henüz kesin değil ama ikiz olabilir dedi..dünyam başıma yıkıldı hesaplamalara göre eylülde doğum var...ve eşimle hiç konuşmuyoruz hem ondan hem kendimden nefret ediyorum...düşünsenize evliliğimizin 3.yılında her ay ödenmes gereken 3000tl kredi 3 çocuk sahibi olacağız.daha kimsye söyleyemedim utancımdan...dua edin nolur...
slm kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm çünkü hamileyim...inanabiliyor muusunuz daha 1 yaşına gelmeden bebeğim hamile kaldım...hemde kan değerlerim o kadar yüksek çıktı ki dr henüz kesin değil ama ikiz olabilir dedi..dünyam başıma yıkıldı hesaplamalara göre eylülde doğum var...ve eşimle hiç konuşmuyoruz hem ondan hem kendimden nefret ediyorum...düşünsenize evliliğimizin 3.yılında her ay ödenmes gereken 3000tl kredi 3 çocuk sahibi olacağız.daha kimsye söyleyemedim utancımdan...dua edin nolur...