- 24 Ocak 2012
- 11
- 0
sağol canım. benim eşim bişey demez yıllardır kullanıyorum çünkü :) ama eşinde ilginçmiş. ama izin versinde canım. zaten başka kimle görüşecen
elbiseyi çok merak ettim canım yaa. mutlaka yüklee. güle güle giysin prenses annesi.
canım özelden adını mesaj at ekliyim seni olurmu
Ozelden mesaj atamiyorumMine Altay adim, profilde Ada'nin resmi var.. Cok tesekkur ederim canim.
arkadaşlar haliyle bebişlerimizin doğum günü yaklaştı.bende bir telaş yaptım sormayın.herşeyin mükemmel olmasını istiyorum.resim yüklüycektim yüklerken hata oluştu.kızıma kırmızı saten bel kısmı işlemeli mini bir etek aldım.altınada beyaz üstü kırmızı çiçekli muz çorap aldım.üstüne düz beyaz alttan çıtçıtlı badi düşünüyorum sizce nasıl?
bence anlattığınla çok güzel gibi canım güle güle giysin prennses
istek gönder canım. sanırım görünmüyorsun o yüzden olmuyor. sen istek gönder canım.şimdi ararsan bulursun
tşk cnm üstünede pançodan kırmızı peluş gibi bolera aldım.izmite dolphine gittim,outlete baktım bi türlü eteğin üstüne bulamadım güzel bi badi.resimleri de hala yükleyemiyorum bu arada.
aaa sendemi izmitte yaşıyorsun canım
canım ekleriz tabi
cnm ben gölcükteyim sen izmittesin sanırım.
bende körfezdeyim karşı karşıyayız demek
evet birgün bu taraflara yolun düşerse beklerim cnm
nasıl ekliyceksiniz özelinize mi yazayım adımı :44:
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki hala 4 veya 5 kere yapıyor bir yaşına girecek nerdeyse normalmi acaba sizin bebişler nasıl doktoramı götüreyim bu yüzden ne diyorsunuz fikir verin bana
meraba anişler naberya uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan iş eda ev büyük sıkıntı benim kızım bazen günde 1 veya 2defa yapıyor kaka ama demir damlasıda ciddi kabız yapıyor bebeklerde