2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ozelden mesaj atamiyorum Mine Altay adim, profilde Ada'nin resmi var.. Cok tesekkur ederim canim.

bence anlattığınla çok güzel gibi canım güle güle giysin prennses

bence anlattığınla çok güzel gibi canım güle güle giysin prennses

tşk cnm üstünede pançodan kırmızı peluş gibi bolera aldım.izmite dolphine gittim,outlete baktım bi türlü eteğin üstüne bulamadım güzel bi badi.resimleri de hala yükleyemiyorum bu arada.

kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki hala 4 veya 5 kere yapıyor bir yaşına girecek nerdeyse normalmi acaba sizin bebişler nasıl doktoramı götüreyim bu yüzden ne diyorsunuz fikir verin bana

Canım rgünde 2 kere yapıyordu.1haftadır 1 kere yapıyor yada ertesi gün yapıyor.Nie degiştirdi böyle oldu bilmiyorum.Dr.sormak lazm ama dr. eşimden bıktı nerdeyse

kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki hala 4 veya 5 kere yapıyor bir yaşına girecek nerdeyse normalmi acaba sizin bebişler nasıl doktoramı götüreyim bu yüzden ne diyorsunuz fikir verin bana

bizimkide günde 1yada 2 kez yapıyor istisnai bazen 3de olabiliyor canım

meraba anişler naberya uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan iş eda ev büyük sıkıntı benim kızım bazen günde 1 veya 2defa yapıyor kaka ama demir damlasıda ciddi kabız yapıyor bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…