2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

S&U canım msj sayım az özelden yazamıyorum
interval bana gubun adını yazmıştı özelden ama faceden yazınca çıkmıyor.gizli mi grubunuz?o yüzden mi çıkmıyor.
zaten sırf sizin için açtım hesap.bu grup için yani daha önce hesabım yoktu

sevgili poseidon mart annelerınden ılk hamıle olan sen degılsın bızım facedekı grubuzudan bılgı vereyım burdan bastan berı bızle olan arkadaslardan 2 sı daha hamıle . yanı sadece senın basına geldı dıye uzulme dıye yazıyorum bunu canım

canım sonunda geldin ya sefalar getirdin aramıza

AAAAAA kimer hamile canım merak ettim.Benim face olmadıgından aranıza gelemiyorum barii bilgi alayım

selam anneler uzun zamandır giremedim. kızım 5 ve 6 numara dişleri cıkarıyor cok huysuz. bütün gün onunla ugrasıyorum. umarım bebişlerde annelerde iyidir. kücük sıpam bu gün babasınıda benide cok yordu en sonunda fitil attıktan sonra uyudu... bende hemen nete daldım tabii...

merhaba hakkında hayırlı olan buuymus demekkı uzulme ınsallah mevlam rızıklarını bol bol gonderır uzulmek demek sana kolaydır dıyebılırsın bana belkı cocuk sahıbı olmak bır cocugun olsun dıye o kadar yol vkatedıyorsunkı hamıle bır ınsana bakıp okadar cok gıpta etmısımdırkı hıc uzulme bence mutlu ol hıc cocuk sahıbı olamayan bır cocugu olsun dıye mılyarlar harcayan ınsanlar var bence onları dusun cunku Rabbım sana cok buyuk bır hedıye vermıs bence cok mutlu ol ben bır cocugum olsun dıye neler yaptım cok zor gunler atlattık sımdı cok sukur bır kızım oldu .bence cok sanslısın sımdıden Allah uzun omur hayılı evlat olmasını nasıp etsın

slm kızlar hepiniz çok sağolun ama çok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum düşük riski çok fazla oğlumu kucaağıma almam bile yasak hadi tamam katlanırım diyorum ama drum ne yaparsan yap büyük bir ihtimalle düşer dedi..şimdi üzülüyorum ilk başta istemedim diye kendime kızıyorum...mide bulantılarım çok fazla...oğluş benden korkuyo kusmaaya çalışırken çıkardığım seslerden...uyurken izliyorum onu bazen annn memmm diyo...yani meme istiyo.off çok kötü kızlar yakında düşük haberi verebilirim...Allah'ım affetsin ilk günlerde ki cahilliğimi bağışlasın ama napıyım insanlık hali....herkesi çok öpüyorum...ayy birde prezervatife falan güvenmeyin eli elime değmiyordu adamoın ama oldu işte..neyse bakalım gelecek ne gösterecek ama muhtemelen spiral olayı daha mantıklı sanırım...

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın. doğum kontrol hapı kullanamıyoruz o yüzden spiral kesin çözüm gibi, ben kullanıyorum ama onun da yerinden kayma yada düşme tehlikesi var, garantiye almak için (zira zamanın ne göstereceğini bilmemekle beraber bi 5-6 yıl düşünmüyorum ) en iyisi spiral+prezervatif

Son düzenleme:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.Rabbimin dedgi olur.Hepsinde risk var sanırm ama en güveinlir bence geri çekilme.Eşlerde iş bitiyor.Emzirdigimiz için alterntifimiz olmuyr.

canım benim çok üzüldüm hayırlısı olsun İnşallah.bebeciğinede üzüldüm. canım oğlunu emzirmeyi bırakma 5 aya kadar emzirebiliyorsun sanada bebeğede hiçbir zararı olmuyor. Rabbim sabrını versin iyilik versin İnşallah.Allahım ömür verirse hiç kimsenin dediği olmaz canım. sanada çok geçmiş olsun canım.Allahım yardımcın olsun

kızlaaaaaaar ne zamandır giremiyodum sifremde sıkıntı oldu ama hep okudum faceden takıp edıyorum zaten ama burası bı baska ılk goz agrısı malum:))dogum gunu topıgını ben de goremedım sevgilerrr...

canım nerde bu topikler bulamıyorum ki uğrayım:44:

kızlaaaaaaar ne zamandır giremiyodum sifremde sıkıntı oldu ama hep okudum faceden takıp edıyorum zaten ama burası bı baska ılk goz agrısı malum:))dogum gunu topıgını ben de goremedım sevgilerrr...

2011 mart bebekleri dogum günü hazırlıkları başlıklı topik kızlar.Ugrayın lütfennn

oğlum bugün 1 martta 1 yaşına girdi kızlar fakat hasta olduğu için doğum gününü bikaç gün sonra yapıcaz zaman nekadar da çabuk geçiyo bugün o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki ...daha dün gibi dr kontrole gitmiştik 1 martta ama dr oğlumun sıkıntıda olduğunu ve hemen doğum yapılmasını söylemişti şokk olmuştum benim daha 15 günüm vardı ama çok kolay bi doğumla bebeğime kavuşmuştum şimdi balık burcu bi oğlum var ne tesadüf ki eşimde babamda kayınbabamda kayınvalidemde balık burcu

daha dün gibi doğum günü kutlu olsun paşanın nice güzel yıllara...birde usg fotosuna bakmıştın erkek demiştin ve bilmiştin bir daha hamile kalırsam gene sana göstercem

Pervanur paşanın dogum günü kutlu olsun.Rabbim daha nice yıllarını göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…