2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler 1 yıl önce bugünlerde ha geldi ha gelicekler dedik sevinçlerimizi paylaştık zaman nasılda geçti su gibi sütüm az,ağlıyor gazı var derken yürümelerine şahit olduk şuanda yazmamı engelleyen oğlum var sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum

merhaba canım gerçekten de öyle insanlar sorduklarında 11 aylık 1 yaşına girecek derken kendim bile inanamıyorum,ağzım kulaklarıma varıyor Allah'ın izniyle büyüyolar, ne sıkıntılar çektik ama iyi ki var bebeklerimiz bize yaşam enerjisi veriyorlarr...

ya ne çabuk geçip gittide 1ci yaşlar geldi dimiya dur kımya iki kelime yazayım bi
zde sizleri çookkkkkkkkkkkk öpüyoruz iyi tanımışız sizler

yaa değilmi çekilen bütün sıkıntılara değermiş en güzel tatlı sııkıntılar keşke tüm sıkıntılar böyle güzel olsa
ya ne çabuk geçip gittide 1ci yaşlar geldi dimiya dur kımya iki kelime yazayım bi
zde sizleri çookkkkkkkkkkkk öpüyoruz iyi tanımışız sizler

bende burda çok güzel dostluklar arkadaşlıklar edindim

ay kızlar hiç kimse yok çok yazık keşke hiç face olmasaydı hep burdamı kalsaydık acaba hiç görüşemiyoruz topik bomboş kimse yok nerdesiniz huuuuuuuuuuu

ay kızlar hiç kimse yok çok yazık keşke hiç face olmasaydı hep burdamı kalsaydık acaba hiç görüşemiyoruz topik bomboş kimse yok nerdesiniz huuuuuuuuuuu
değilmi haticecim çoooooooook sessiz teredilmiş ıssz yuva ne yazıkki
amin canım hep beraber eee sizinde az kalmış doğum günleri neler yapmayı düşünüyorsunuz hazırlıklara başladınız mı

bulucam hamile kaldığım anda seni canım

evet burası biraz ıssızlaşmış anlaşılan mart anneleri doğumgünlerine odaklanmışlar bizimki de ayın 27sinde bakalım.
kızlar ya hiperaktif ve abrel nerelerde haberiniz var mı özledik keşke onlar da gelseler sık sık eskisi gibi

selam kızlar... bir süredir gelemedim. 1. yaslar kutlanmaya baslamıs.ebruli, hatice, pervanenur sizlerinkileri gördüm göremediklerimde varsa bütün bebişlerin yeni yaslarını kutluyorum..hep mutlu saglıklı ömürleri olsun insallah benim kızımında 30 mart doğum günü ben kutlama yapmayacaktım. esim biraz yabanidir:) kendi aramızda kutlayalım dedi. en sonunda ikna ettim ama beni bir panik aldı. evde düşünüyorum..10-15 kişi olacak. beyaz elbise aldım kızıma..fotograflı magnet bastırmak istiyorum siz nerde yaptırdınız..önerileriniz neler...yardım bekliyorum..
öptüm bebişlerinizi

canım 2011 mart bebeklerinin doğum günü hazırlıklarına gel =))))

merhaba. mesajınızı sitede arama yaparken okudum. Ben de almayı düşünüyorum fiyatı baya uygun. acaba memnun musunuz? Bingölde öğretmenim burada bulma şansım yok o yüzden internetten sipariş vereceğim. yardımcı olursan sevinirim.

merhaba canım bizimki de 27 martta yakınız birbirimize.ben de evde yapcam ama beyler olmayacak. http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...mart-bebekleri-dogum-gunu-hazirliklari-9.html şu linkten ulaşabilirsin d.günü sayfasına kurabiye tarifi vs. faydalı bilgiler var ben de senin bebişini öpüyorum

merhabalar herkesler nasıl acaba. İnşallah iyidir mutludur. biz bu sene canım babamın acısından doğum günü falan bişey yapamadık. ama kendi aramızda mum üfledik teyzeleri. kızım bi şımardı görseniz. öyle farkındaydıki herşeyin. yinede güzel geçti. size resmini göstereyim cadı kızımın teyzeleri. bu arada özlemciğim seni çok merak ediyorum canım. İnşallah güzel haberlerin vardır. Rabbim gönlüne göre versin

Dogum günü kutlu olsun sultancım.Daha nice güzel yıllarını görürüz inş. evlatlarımızın.Çok şeker olmuş gülüşünü yerim onun

slm 1 yaş aşıları bebeğimin iki koluna yapıldı.aşı kartımı da evde unutmuşum başka şehirde yaptırdım.şimdi aşı kartına baktım toplam 4 aşı yapılması gerekiyormuş.acaba sizin bebişlerinde iki kolundan mı yapıldı?ebe yanlış yapmış olamaz değil mi?

Bizimde iki koldan oldu 2 tane aşı oldu.Yanlışlık olacagını sanmıyorum canım.

ben senin gülüşünü yerim annem çok şekersin sen kuzum anneciğinle babacıa bütün sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıcakla kal kuzum RABBİM dedenin ömrünü sizlere versin inşallah tekrar başın sağolsun arkadaşım mekanı cennette en güzel yerde olsun babacığının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…