- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
merhaba anneler 1 yıl önce bugünlerde ha geldi ha gelicekler dedik sevinçlerimizi paylaştık zaman nasılda geçti su gibi sütüm az,ağlıyor gazı var derken yürümelerine şahit olduk şuanda yazmamı engelleyen oğlum var sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum
merhaba anneler 1 yıl önce bugünlerde ha geldi ha gelicekler dedik sevinçlerimizi paylaştık zaman nasılda geçti su gibi sütüm az,ağlıyor gazı var derken yürümelerine şahit olduk şuanda yazmamı engelleyen oğlum var sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum
yaa değilmi çekilen bütün sıkıntılara değermiş en güzel tatlı sııkıntılar keşke tüm sıkıntılar böyle güzel olsamerhaba canım gerçekten de öyle insanlar sorduklarında 11 aylık 1 yaşına girecek derken kendim bile inanamıyorum,ağzım kulaklarıma varıyorAllah'ın izniyle büyüyolar, ne sıkıntılar çektik ama iyi ki var bebeklerimiz bize yaşam enerjisi veriyorlarr...
ya ne çabuk geçip gittide 1ci yaşlar geldi dimiya dur kımya iki kelime yazayım bi
zde sizleri çookkkkkkkkkkkk öpüyoruz iyi tanımışız sizler
daha dün gibi doğum günü kutlu olsun paşanın nice güzel yıllara...birde usg fotosuna bakmıştın erkek demiştin ve bilmiştin bir daha hamile kalırsam gene sana göstercemhele sen bi hamile kal ben bakarım canım
amin canım hep beraber eee sizinde az kalmış doğum günleri neler yapmayı düşünüyorsunuz hazırlıklara başladınız mıPervanur paşanın dogum günü kutlu olsun.Rabbim daha nice yıllarını göstersin.
Pervanur paşanın dogum günü kutlu olsun.Rabbim daha nice yıllarını göstersin.
değilmi haticecim çoooooooook sessiz teredilmiş ıssz yuva ne yazıkkiay kızlar hiç kimse yok çok yazık keşke hiç face olmasaydı hep burdamı kalsaydık acabahiç görüşemiyoruz topik bomboş kimse yok nerdesiniz huuuuuuuuuuu
amin canım hep beraber eee sizinde az kalmış doğum günleri neler yapmayı düşünüyorsunuz hazırlıklara başladınız mı
selam kızlar... bir süredir gelemedim. 1. yaslar kutlanmaya baslamıs.ebruli, hatice, pervanenur sizlerinkileri gördüm göremediklerimde varsa bütün bebişlerin yeni yaslarını kutluyorum..hep mutlu saglıklı ömürleri olsun insallahbenim kızımında 30 mart doğum günü ben kutlama yapmayacaktım. esim biraz yabanidir:) kendi aramızda kutlayalım dedi. en sonunda ikna ettim ama beni bir panik aldı. evde düşünüyorum..10-15 kişi olacak. beyaz elbise aldım kızıma..fotograflı magnet bastırmak istiyorum siz nerde yaptırdınız..önerileriniz neler...yardım bekliyorum..
öptüm bebişlerinizi
Kızlar biraz önce bu siteden Kraft Cocoon Isofix Oto KoltuÄŸu (0-18kg) - Bebek & Çocuk Kraft Cocoon Isofix Oto Koltuğu (0-18kg) araba koltuğu siparişi verdim... Fiyatı gerçekten çok uygun ..293 tl Normalde satışı 570 tl civarında. Eğer ilgilenenler varsa tavsiye ederim.. Yarın elimde olacak.... :))
selam kızlar... bir süredir gelemedim. 1. yaslar kutlanmaya baslamıs.ebruli, hatice, pervanenur sizlerinkileri gördüm göremediklerimde varsa bütün bebişlerin yeni yaslarını kutluyorum..hep mutlu saglıklı ömürleri olsun insallahbenim kızımında 30 mart doğum günü ben kutlama yapmayacaktım. esim biraz yabanidir:) kendi aramızda kutlayalım dedi. en sonunda ikna ettim ama beni bir panik aldı. evde düşünüyorum..10-15 kişi olacak. beyaz elbise aldım kızıma..fotograflı magnet bastırmak istiyorum siz nerde yaptırdınız..önerileriniz neler...yardım bekliyorum..
öptüm bebişlerinizi
merhabalar herkesler nasıl acaba. İnşallah iyidir mutludur. biz bu sene canım babamın acısından doğum günü falan bişey yapamadık. ama kendi aramızda mum üfledik teyzeleri. kızım bi şımardı görseniz. öyle farkındaydıki herşeyin. yinede güzel geçti. size resmini göstereyim cadı kızımın teyzeleri. bu arada özlemciğim seni çok merak ediyorum canım. İnşallah güzel haberlerin vardır. Rabbim gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 367834
slm 1 yaş aşıları bebeğimin iki koluna yapıldı.aşı kartımı da evde unutmuşum başka şehirde yaptırdım.şimdi aşı kartına baktım toplam 4 aşı yapılması gerekiyormuş.acaba sizin bebişlerinde iki kolundan mı yapıldı?ebe yanlış yapmış olamaz değil mi?
merhabalar herkesler nasıl acaba. İnşallah iyidir mutludur. biz bu sene canım babamın acısından doğum günü falan bişey yapamadık. ama kendi aramızda mum üfledik teyzeleri. kızım bi şımardı görseniz. öyle farkındaydıki herşeyin. yinede güzel geçti. size resmini göstereyim cadı kızımın teyzeleri. bu arada özlemciğim seni çok merak ediyorum canım. İnşallah güzel haberlerin vardır. Rabbim gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 367834