2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim küçük erkekte gece emmek için uyanıyo belli bişi bırakmak istiyorum çünkü ne o uyuyo adam gibi ne de ben.. ama bırakırsam nasıl uyutcam geceleri uyandığında sallanmaya filan gelmiyo sadece onu düşünüyorum :26:

Işte bende onu düşünüyorum...ecemcim.yattığımiz yerden emisiyoz:) meme olmazsa sallicaz her uyandığında

merhaba mart anneleri kuzucum artık yürüyor 20 gün falan oldu yürüme çalışmaların başlayalı ilk zamnalar bi kaç adım atıp düşüyordu şuan bayağı ilerledik 2metre kadar rahat yürüyor darısı diğer mart bebişlerinin başına

maşallah kuzuya annesi. darısı bize İnşallah.
azizem bizde yatarak emişiyoruz. ama çok uyanıyor yaaa

yavruna canım inş. darısı bizlerin başına.Emirde sıralıyor,3 adım atıp düşüyor.1 sn. yalnız bırakmaya korkuyorum.Sanki yürümeyi biliyormuş gibi bırakıyor kendini.

Kızlar aynı uyku sorunu bizde de var.Tam emzirip yatırıyorum mıkır mıkır yatakta dönüp duruyor.Ayaklarımda sllıyorum tam dalıyor yarım saat sonra kalkıyor.Eee karnıda tok.Kokumu mu istyr anlamıyorum.Alıştım artık 5 saatlk uykuya zaten

maşallah kuzuya kocaman
canımm nasılsın çok geçmiş olsun maşallah dişlerede paşamın
epeyidir yazmamışım kimler var eskilerdennn
ben varımda bende yazmıyorum yaa
sorma damlacım büyük heycan yaşıyordum ben doğumuma son 3haftam kalmıştı :)

doğum gününe az kaldı meryem cerenin canım

ebrucum emirde 11 aylık olmuş maşallah

bizde dünden beri adımlarımızı atmaya başladık bugün adım sayıları fazlalaştı ne güzel mutlulukmuş

yavruna canım inş. darısı bizlerin başına.Emirde sıralıyor,3 adım atıp düşüyor.1 sn. yalnız bırakmaya korkuyorum.Sanki yürümeyi biliyormuş gibi bırakıyor kendini.

bizde dünden beri adımlarımızı atmaya başladık bugün adım sayıları fazlalaştı ne güzel mutlulukmuş

maşallah yakışıklılarımaa. Allahım korusun hepsini. ohh yaşlarını karşıladırlar maşallah. darısı bize olsun İnşallah.
biz yine grip olduk. şimdide şu saatte ateşle uğraşıyoruz. ne biçim bişey yaa geçmek bilmiyor

geçmiş olsun prensesime sultanım nasıl oldunuz şimdi???
günaydın güzel anneler

canım daha kötü oldu yaa. antibiyotike başladık bakalım. ama çok kötü öksürüyor yaa. boğuluyor kuzum

kıyamam prensesime acil şifa diliyorum canım

canım daha kötü oldu yaa. antibiyotike başladık bakalım. ama çok kötü öksürüyor yaa. boğuluyor kuzum
canım kuzuna cok gecmiş olsun, salgın var maalesef.insallah en kısa zamanda saglıgına kavusur güzelim...

ben uyku sorununun dişlerden kaynaklandıgını düşünüyorum. dün dr kontrolünde sordum. benim kızımda her gece en az 5 kere uyanıyor. ben artık kesintisiz 3 saat uyusam ona bile razı oluyorumartık göz altlarım yumruk yemiş gibi mor geziyorum dr diştendir dedi. düşün bakalım dişler bir bıcak gibi eti keserek yavasca ilerliyor dedi.agrıdan uyanıyordur dedi. sabretmekten baska care yok galiba...

kıyamam prensesime acil şifa diliyorum canım
teşekkür ederim canım benim

sağol canım evet yaa salgın var hemde nasıl. benim kızımda öyle sürekli uyanıyor yaa.

Gecmis olsun cok..

Ben yazdim saniyorum ama birkac kez duzeltmistim o mesaji, silmisim herhalde, facebooka girmeme esim izin vermiyor, guleceksiniz ama Gecenlerde bi hesap actim aslinda ama esimi zor ikna ettim. Sadece hanimlarla arkadas olmak sarti ile kabul etti. Allahaskina benim gibi olan var mi?

arkadaşlar haliyle bebişlerimizin doğum günü yaklaştı.bende bir telaş yaptım sormayın.herşeyin mükemmel olmasını istiyorum.resim yüklüycektim yüklerken hata oluştu.kızıma kırmızı saten bel kısmı işlemeli mini bir etek aldım.altınada beyaz üstü kırmızı çiçekli muz çorap aldım.üstüne düz beyaz alttan çıtçıtlı badi düşünüyorum sizce nasıl?

sağol canım. benim eşim bişey demez yıllardır kullanıyorum çünkü :) ama eşinde ilginçmiş. ama izin versinde canım. zaten başka kimle görüşecen

elbiseyi çok merak ettim canım yaa. mutlaka yüklee. güle güle giysin prenses annesi.

Facebooktaki grup kapandi mi? Bulamadim Biz super anneleriz i.. Cok da anlamiyorum bu isten de..

canım özelden adını mesaj at ekliyim seni olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…