kaç gündür girmedim ama görüyorum ki sayfalar ilerlememiş, herkesler nasıl, yazılarınızı okumaya çalışıyorum. Haticecim, Allah yardımcın olsun, verdiğin karar hayrına olur İnşallah,lütfen artık üzme kendini, bu sınavı hakkıyla vereceksin sabret.
******biz de durumlar aynı,iştahsız bir kuzum var, alt iki dişi çıktı ama bu üst dişler çok huzursuz ediyor , sürekli uyanmalar, iştahsızlık ve ateş oluyor. Kilosu hala 8 olmadı ne yapacağımı bilemiyorum, çevremde birinin iyi bakamamışsın demesi beni sinir ediyor benle ne ilgisi var ya, çocuk iştahsız, herşeyi yapıyorum çorbası, yumurta sarısı, etiydi, mamasıydı, suyuydu, meyve püresi derken elimde sürekli kaşık kızımın peşinde koşturuyorum, zorluyorum da yemesi için, acaba bu zorlamalarla yanlış mı yapıyorum soğutuyor muyum iyici anlamadım gitti. Kızımsa sadece beni emmek istiyor yetmiyor işte açıkça ben de bu durumda depresyona giriyorum, eşimle bile bu konudan tartışabilirim o kadar yanii. Boyu Maşşallah iyi
ama azıcık da enleşse iyi olacak. doğum kilosu iyiydi çünkü ben ne yapayım şimdi?
yaptığım yemekleri pek yemiyor, hazırları az da olsa yiyor,haa aslında biz ne yesek ona bakıyor verecek gibi yaptığımda ağzını açıyor versem yiyecek haa.SMA mama aldık tadı hiç güzel değil, zaten kızımda verdiğim de öğğğ yapıyor almıyor ,nasıl kilo aldıracam ben yaaa yardııııııım!!!!