2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar merhaba cok uzun zamandır kk ya girmiyorum soruya cevap ver butonundanmı yazıyorsunuz cok irenc olmus deneme yapıyorum gelecekmi

arkadaşlar benim kızım akşam 12.3o gibi yatıp sabahlarıda 10.30 ila 11.30 arası uyanıyo kızım 9 aylık olucak 1 hafta sonra acaba normalmi dye düşünüyorum çünkü kahvaltı saati 9 öğle yemeği 12 olması gerekirken biz 12 gibi kahvaltı yapıp öğle 3 gibi yemek yiyiyoruz yemek saatlerimiz şaşıyo yani dengelemeye çalışıyorum ama....???

:nazar:ya bu ne uykusu böyle:KK52:Sanırım mamayla besleniyor bu kadar uyuduguna göre?Emir 12buçukta yatıyor,2de,3buçukta,6da,7buçukta ve enson 8 buçukta kalkıyor.Bazen saatler degişebiliyor.Örn akşam 11 de yattı.Yine en az4 kere kalktı ve en son 10 da kalktı.Ama emir ek gıda yesede az yiyor.Anne sütüyle beslendigi için gece kalkıyor.Aman o sütü emsinsinde ben uykusuzluga razıyım.Sabah uyanınca kahvaltısını,öglen çorba,akşam üstü meyve,yatarkende yaogurdunu veriyorum(uyku yapsın die:KK9:)Emir en son 10 kiloydu canım senin kızın kaç kilo?

merhaba kızlar uzun süredir giremedim ankaradaydım geldim sonra ev işleri derken pek interneti açamaz oldum burayı çok özledim umarım sizler ve bebişleriniz iyilerdir

İyiyiz canım.Valla bugün aklımdn geçiyordun:KK16:Emir öksürüyor.Dün dr. gttik.Şurup verdi.Bogazında kızarıklık var dedi.Ama karda yatmış gibi küt küt öksürüyor:KK14:Mert nasıl?Öp benim yerime:KK54:

Haticecim dualarımdasın canım.Bu kadar çileyi sırf sevdigin için mi çktin?Sen çok sevmişisn ama o ne iyi bir baba ne de iyi bir eş olamamış.Sen yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın zaten.Çekmen gerekeni fazlasıyla çemişin.Artık edayla yeni bir hayat kur kendine.Rabbim bu yeni hayatında yanınızda ve yardımcınız olsun canım.Elimden geldigince yanında olmaya hazırım arkadaşım:KK16:

Tum mart 2011 annelerine merhaba araniza yeni katildim Oglum ve bana faydali olacak bircok bilgiye sahip olacagim sayenizde.simdiden tesekkurler.

Haticecim dualarımdasın canım.Bu kadar çileyi sırf sevdigin için mi çktin?Sen çok sevmişisn ama o ne iyi bir baba ne de iyi bir eş olamamış.Sen yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın zaten.Çekmen gerekeni fazlasıyla çemişin.Artık edayla yeni bir hayat kur kendine.Rabbim bu yeni hayatında yanınızda ve yardımcınız olsun canım.Elimden geldigince yanında olmaya hazırım arkadaşım:KK16:

hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı beni dinlediğiniz anladığınız için anladımki bu hayatta herşey bizler için sabrediyorum mükafatını almak için bekliyorum bu dünyada olmazsa ahirette mutlaka alacam benim içim huzurlu çok savaş verdim inanılmaz derecede keşke imkan olsada hepiniz komşularımla konuşabilseniz yaşadığım sıkıntıları birinci ağızdan duysanız artım yaram kanamıyor kabuk bağladı kaldırmayacam kabuğunu iyileşmesi için çok dua ediyorum yarabbim beni bu dünyada o adamla karşılaştırma buna gücüm yok dayanamam

:nazar:ya bu ne uykusu böyle:KK52:sanırım mamayla besleniyor bu kadar uyuduguna göre?emir 12buçukta yatıyor,2de,3buçukta,6da,7buçukta ve enson 8 buçukta kalkıyor.bazen saatler degişebiliyor.örn akşam 11 de yattı.yine en az4 kere kalktı ve en son 10 da kalktı.ama emir ek gıda yesede az yiyor.anne sütüyle beslendigi için gece kalkıyor.aman o sütü emsinsinde ben uykusuzluga razıyım.sabah uyanınca kahvaltısını,öglen çorba,akşam üstü meyve,yatarkende yaogurdunu veriyorum(uyku yapsın die:KK9:)emir en son 10 kiloydu canım senin kızın kaç kilo?

canım bnm doktorum bu aydan sonra bebekleri gece beslemiyin diyo beslemeyin ki mide sabaha bos ve hazmı kolay sekilde olsun diye bünyenin gece dnlenmeye ihtiyacı olurmu gece muhallebi verirsen sabah 5 e kadar zannetmiyorum uyansın ve doktor yavaş yavaş devam sütünü azaltıp yemeğe yönelmemi istedii
arkadaşımın oğluda 18 aylık ve bebekler gibi anasının koynunda sabaha kadar emiyomus kız çok zayıfladı kulakları cınlasın yemekle arası çok yok diyoo az yermiş ama inat arkdaşım gene 2 yaşına gelsin öyle kesm diyo ama nasıl kesicek bilemiyorum

İyiyiz canım.Valla bugün aklımdn geçiyordun:KK16:Emir öksürüyor.Dün dr. gttik.Şurup verdi.Bogazında kızarıklık var dedi.Ama karda yatmış gibi küt küt öksürüyor:KK14:Mert nasıl?Öp benim yerime:KK54:
geçmiş olsun canım emir paşaya mertte iyi bol bol yaramazlık yapıp annesini yoruyor internete bile giremiyorum pek sende emiri kocaman öp acil şifa diliyorum
Tum mart 2011 annelerine merhaba araniza yeni katildim Oglum ve bana faydali olacak bircok bilgiye sahip olacagim sayenizde.simdiden tesekkurler.

hoşgeldiniz

hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı beni dinlediğiniz anladığınız için anladımki bu hayatta herşey bizler için sabrediyorum mükafatını almak için bekliyorum bu dünyada olmazsa ahirette mutlaka alacam benim içim huzurlu çok savaş verdim inanılmaz derecede keşke imkan olsada hepiniz komşularımla konuşabilseniz yaşadığım sıkıntıları birinci ağızdan duysanız artım yaram kanamıyor kabuk bağladı kaldırmayacam kabuğunu iyileşmesi için çok dua ediyorum yarabbim beni bu dünyada o adamla karşılaştırma buna gücüm yok dayanamam

gokcen kolega hanim vardaha once yazismalariniz olmus ona birsey sormam lazim ona ulasmaya calisiyorum ama ulasamiyorum ozel olarak gorusuyomusunuz! yardimci olabilirmisiniz

annecikler nerdesinizzzz bu uğrayın bu taraflaa bakalımm
bi çay kahve sohbet edlimm dimii ya

:KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar nasılsınız? ben çook yorgunum bu aralar yani işe başlayalı giremiyorum foruma da evde işlerim hiç bitmiyor popomun üstüne oturamıyorum çok yoruluyorum dinlenemiyorum işyerinde gözlerim kapanıyor arada.bugün misafirim vardı onu atlattım yarın da gelecek inşallah onu da atlatırım

Bnm de yarın misafirlerim var ve pazarr biz anneler oyy oyy
bn de diyete başladım arkadaşlarrr
doğumm kilolorımı vermeme lazımm kuzum emeydi vermiştim ama nerde bnde şanşş

hatice allah a emanetsin canım nerelerdesinn

Bnm de yarın misafirlerim var ve pazarr biz anneler oyy oyy
bn de diyete başladım arkadaşlarrr
doğumm kilolorımı vermeme lazımm kuzum emeydi vermiştim ama nerde bnde şanşş

hatice allah a emanetsin canım nerelerdesinn

canım Allah kolaylıklar versin.
bence emzirme konusunda kendini bunaltma o kadar ben emziriyorum ama aldığım kiloların yarısı hala duruyor ki 20 kilo almıştım düşünebiliyo musun? ben de kilo almamaya ve vermeye çalışıyorum yeşil çay içiyorum sabahları işe gitmeden vaktim olursa tabi metabolizmayı hızlandırıyomuş

dün akşamki misafirlerime yoğurtlu yarma salatası yapmıştım buzluktan önceden haşlanmış yarmamı kullandım ama o tam çorbalıkmış salata için daha diri olması gerekiyordu
istediğim gibi olmadı ama idare etti bu akşamkilere de veririm belki vermezsem kim yiyecek ziyan olur o kadar şey

Bende diyet bölümünde kafa patlatıyorum.Dogumda 18 kilo aldım ve 20 kilo verdim.Ama göbegim buruşuk kaldı.Sıkılaşmak ve daha da kilo vnermek için 1 haftadır saglıklı besleniyorum.1 kilo gitti bile.Kendimi daha hafif hissediyorum.Bugün rahatsızlandım nezle ve baş agrısı.Dr. gittim ilaç verdi.Emiride dr. gösterdim.Hırıltıya çevirdi.Balgamı bir türlü atamıyor:KK14:2 igne ve asist verdi.(largopen ve ventolinde kullanıyoruz ayriyetten)Emir kilo 10.250 boy 71.5 NazarBide hasta olmasalar:KK50:

arkadşlar merhaba bende sizler gibi mart da doğum yaptım, 4 ay emzirebildim mağlesef .:KK43:( kızım şuan devm sütü içmiyor çok üzülüyorum ne olur yardım edin.
ne denediysem olmadıı :KK43:( çok zayıf iştahı hiç yok

okadar mutsuzum ki kızım çok az emdi benii sütümmü pis ti neydi anlamadım gitti :KK43:(( çok sıkılıyorum kimse yok ana yok baba yokk :KK43:((
ya anneler bn bu aralar ii değilim neden böyleyim bilmiyorum haticecim sana çok üzülüyorum aklıma geliyosun sonra kızkardeşim aklıma geliyoo şimdi tam uyucaktımm burdaki sayılar ileri yukarıı yapıyorum gözümü kapayınca sonra kızım bni 5 aylıkken emmeyi bırakmıstı şimdi 9 ayık o aklıma geliyoo niye bıraktıkii diyorum emmeyii bn ona kötü bişi mi yapmıstımm doğum yaptımm sezeryanlıydım ilk 1 hafta görümcem baktıı sonra ağaya kalkmak zorunda kaldımm iş güç kzımı ihmal mi ettim oarada geceleri 1 kere kalkabiliyodum yorgunluktan azmı kalktımm onunla az mı ilgilendim de bana küstüü sonrasında eşim sanki benle ilgilenmiyo gibi aslında yoğun çalışıyor hem sürücü kursu var hmde kendi mesleği oda ilgileniyorum hatun daha ne yapim diyoo
kimse beni arayıp sormuyoo sanki herşey üstüme üstüme geliyo
umutsuz ev kadınlarını izliyorum ordaki 4 çoçuklu anneye oturup ağlıyorum bn 1 çoçukla öyleyim çünküüü
anlamıyorum kendimi ne oluyo bana .
Siz ler de anlamadınız dimii
şimdide kızım ağlıyo her gece idrar yolları enfeksiyon olmuş tahlil yapılacak işte grip öksürüğüde var allah ım bana yardım et
:26::KK25::18::KK50::KK43:

arkadşlar merhaba bende sizler gibi mart da doğum yaptım, 4 ay emzirebildim mağlesef .:KK43:( kızım şuan devm sütü içmiyor çok üzülüyorum ne olur yardım edin.

Canım öyle düşünme lütfen.Emzirmek sadece senin elinde degilki.Rabbim süt vermez,yada süt verir bebek emmez.Önemli olan saglıklı ve yanımızda olmaları.Çorba,yogurt felan damı yemiyor?Dr. ne öneriyor?Kaç kilo bebegin canım?

anneler bakıyorumda bayağı toparlanmısız biraz daha hareket bn bu ölmüş halimle yaşamaya çalışıyorsam canlanın ALLAH için olurmu
canım Allah kolaylıklar versin.
bence emzirme konusunda kendini bunaltma o kadar ben emziriyorum ama aldığım kiloların yarısı hala duruyor ki 20 kilo almıştım düşünebiliyo musun? ben de kilo almamaya ve vermeye çalışıyorum yeşil çay içiyorum sabahları işe gitmeden vaktim olursa tabi metabolizmayı hızlandırıyomuş

dün akşamki misafirlerime yoğurtlu yarma salatası yapmıştım buzluktan önceden haşlanmış yarmamı kullandım ama o tam çorbalıkmış salata için daha diri olması gerekiyordu
istediğim gibi olmadı ama idare etti bu akşamkilere de veririm belki vermezsem kim yiyecek ziyan olur o kadar şey
bn de diyet yaptım ama 3 kilo ötesine gecemedimm 15 kilo bnm de fazlam var ama vericam burdan sana seslaniyorumm kilolarımm seni yenicem
yarmadan corba yapıyorum ama saltası nasıl oluyo canım

Bende diyet bölümünde kafa patlatıyorum.Dogumda 18 kilo aldım ve 20 kilo verdim.Ama göbegim buruşuk kaldı.Sıkılaşmak ve daha da kilo vnermek için 1 haftadır saglıklı besleniyorum.1 kilo gitti bile.Kendimi daha hafif hissediyorum.Bugün rahatsızlandım nezle ve baş agrısı.Dr. gittim ilaç verdi.Emiride dr. gösterdim.Hırıltıya çevirdi.Balgamı bir türlü atamıyor:KK14:2 igne ve asist verdi.(largopen ve ventolinde kullanıyoruz ayriyetten)Emir kilo 10.250 boy 71.5 NazarBide hasta olmasalar:KK50:

canım maşallah ya bnmkide 6 750 kilo boy 65 herkeze deme derim gerçekten naaar var dır çünkü

tatlım uyku araasında vermeyi dene bnmkide erken büyüdü erken braktı yani pskolojini sağlam tut özellikle gece emzir sütünü öğlen ermezzsen muhakkak sağ gerekirse elektrkli pompa al
sonrasında biberon uclarını değiştir inan birsürü biberon ucu var dar ağızlı geniş ağızlı yarım damak dene bi birde kaucuk al ucunu ama muhakkak biberona alıştır bnm ki 9 aylık açlıktan ağlar ne emer nede biberon tutar bazılarıda böle oluyo işte üzelme meleğim can içinde olunca çoçuk büyüyor

okadar mutsuzum ki kızım çok az emdi benii sütümmü pis ti neydi anlamadım gitti :KK43:(( çok sıkılıyorum kimse yok ana yok baba yokk :KK43:((

süt pis olmaz canım çoçukların sütü çekme yapısı çene yapısı bazı bebeklerde gelişmemiş olabiliyor buna bağla osver üzülme ben halen dertlenirim takıntılı biriyim çünkü ama hat ediyorum şükür kızım sağlıklı bnm gibi sende sadece sağlık iste bosver ne anne ne baba sarılıp yatacak yatağın varsa şükret eş bile bir yerde bitiyo canımm

X