selam anneler.nasılsınızz??artık zar zor girebiliyorumm bazen okuyup çıkıyorum...bizden havadisleer oğluşumun üst dişleri çıktı şimdide üst dişlerinin yan tarafları kabarmış onun huzursuzluğu var sıra onlarda sonra hangileri çıkıyor acaba :44: şükür başka sıkıntımız yok dışarı pek çıkamıyoruz bazen haftasonları avmlere gidiyoruzz akşam zaten ankara buzzzzz gibi oluyor akşam dışarı çıkmıyoruzz gündüz bazen konu komşuya gidiyorum astronot mont aldım oğluışuma, onunla rahat oluyor kucağıma alması, üstü açıldı derdi olmuyor...tavsiye ederimm...napalım bu kışda böyle geceçek Allahım onlara sağlık versin...nisan mayıs gibi artık beni evde tutana aşk olsun bu günlerin acısını çıkaracağız oğluşumla arabasına koyar gezerim artık
bizde 8.5 aylık oolduk 9 dolunca sağlık ocağına tartmaya gideceğiz bizimkide emeklemiyor daha örümceğinde fıldır fıldır ordan oraya geziniyor...mama sandalyesi aldık mutfakta yemek yaparken ona oturtuyorum önüne de bişiler veriyorumm onları yiyor haşlanmış makarna,hurma,elma vıcık vıcık ederek onları kemiriyor
bizimde uykularımız hala düzelmedi gece 1.5-2 gibi uyuyor 2 saatte bir uyanıyor sabaha karşı tam olarak uyuyor en son saat 8 de emmeye kalkıyor sonra 11:30 tamamen uyanıyor...gündüzde 1-2 saat uyuyor şükür...yemeklerine gelince tavuk suyuna pirinç çorbası,sebze çorbası,sütlaç,muhallebi,meyve suları vs herşeyi zar zor veriyorumm artık
yalandan kıkırdamayı öğrendi ,foto makinesi görünce sırıtıyor,müzik çalınca oynamaya başlıyor
bazan benle çatır çatır iddialaşıyor artık ne demeye çalışıyorsa
bana gelince doğum kilolaımı verdim şimdi sıra evlemeden önceki kiloma ulaşmaya 7-8 kilo vermem gerek ki seneye Allah izin verirse 2.bebeeeeeeeeeemi düşünüyorum inşallah
o yüzden zayıf hamile kalmam gerek bunda kilolu hamile kalmıştım 23 kilo almıştım
öpüyorum hepinizi kızlarrrrr