2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slmmm.özledm sizleri.ya günler hep koşturmayla geçiyo.okul ev çocuklar.valla allah yardımcımız olsun.
oğluşumun dişleri çok zorluyo.jell kullanan veya farklı bişeyler yapan varmı.
dişler inat patlamıyo ki çocuk rahatlasın.akşam 16 dan sabah 8 e kadar ağzına lokma sokmuyo 1 haftadır.huysuz bişey oldu
paylaşımlarınızı bekliyorummmmm..

canım bnde jel kulandım hatta kendime bile sürdüm bakim ne işe yarıyor diye ama en fazla etkisi5 10 dk ama sür istersen rahatlıyo en azından o dklarda
pırasa soğan falan ver eline derim bn öyle yaptım çünküüü

arkadşlar merhaba bende sizler gibi mart da doğum yaptım, 4 ay emzirebildim mağlesef .:KK43:( kızım şuan devm sütü içmiyor çok üzülüyorum ne olur yardım edin.
ne denediysem olmadıı :KK43:( çok zayıf iştahı hiç yok

canım bazı bebekler emmez kendini üzme senin elinde olan birşey değil sonuçta, mamayla beslenip yine de sağlıklı olabilir bebeğin sen yılma çeşitli sebze ve meyveleri yedirmeyi dene vitaminin alsın hem zayıf olması da önemli değil önemli olan sağlıklı olması sık sık hastalanmaması. sana bi kitap tavsiye edicem adem güneş annelik sanatı anneliği o kadar güzel anlatmış ki kendini bulacaksın o kitapta ve iyi gelecek sana inan

Bende diyet bölümünde kafa patlatıyorum.Dogumda 18 kilo aldım ve 20 kilo verdim.Ama göbegim buruşuk kaldı.Sıkılaşmak ve daha da kilo vnermek için 1 haftadır saglıklı besleniyorum.1 kilo gitti bile.Kendimi daha hafif hissediyorum.Bugün rahatsızlandım nezle ve baş agrısı.Dr. gittim ilaç verdi.Emiride dr. gösterdim.Hırıltıya çevirdi.Balgamı bir türlü atamıyor:KK14:2 igne ve asist verdi.(largopen ve ventolinde kullanıyoruz ayriyetten)Emir kilo 10.250 boy 71.5 NazarBide hasta olmasalar:KK50:

maşallah yavruna canım, sana da geçmiş olsun, ah şu kilolardan ben de kurtulsam...

anneler bakıyorumda bayağı toparlanmısız biraz daha hareket bn bu ölmüş halimle yaşamaya çalışıyorsam canlanın ALLAH için olurmu

bn de diyet yaptım ama 3 kilo ötesine gecemedimm 15 kilo bnm de fazlam var ama vericam burdan sana seslaniyorumm kilolarımm seni yenicem
yarmadan corba yapıyorum ama saltası nasıl oluyo canım

yarmalar çok şişmeyecek şekilde pişiriliyor, yoğurt mayonez dereotu,2 rendelenmiş havuç, kornişon, mısır eklenip karıştırılıyor rus ve makarna salatasının değişik bi versiyonu ama çok güzel oluyo hem de faydalı tavsiye ederim (geçen gün gerçek ismim olan rumuza yazmışım şimdi burdan yazıyorum aman deşifre olmayalım:))

kızlar slmmm.özledm sizleri.ya günler hep koşturmayla geçiyo.okul ev çocuklar.valla allah yardımcımız olsun.
dişler inat patlamıyo ki çocuk rahatlasın.akşam 16 dan sabah 8 e kadar ağzına lokma sokmuyo 1 haftadır.huysuz bişey oldu

merhaba canım benim kızım da 3.ve4.dişlerini çıkarmaya çalışıyo ben hiç birşey yapmadım ama patlatsa da o hali devam edebilir çünkü devamı var sonuçta dişlerin,benimkindede iştah azalması olmuştu ve geceleri sık sık uyanıyor halen. Allah yardımcıları olsun:) hasta olmasınlar da tek sıkıntıları o olsun. daha sık bekliyoruz seni buraya gerçi günlerimiz hep koşturmayla geçiyo,çok yoruluyoruz ama burası moral oluyo bana

Sürekli maraton halindeyiz.Pilim ne zaman bitecek bakalım:KK37:Emir 2 aydır çıkartmya çalışıyor cnım.Dr. 2 aydır çıkacak ama çıkmıyor ama huysuzlugu geceleri 1 saatte bir kalkması devam ediyor dedim.Huysuzluk yada ateş dişten epey önce olur çok sonra diş çıkar dedi.Ateşi çıktı pat yarın dişi çıktı olmaz dedi.Yavruma jel sürüyorum ama ne kadar yarar saglıyor anlayamıyorum.:44:

Sürekli maraton halindeyiz.Pilim ne zaman bitecek bakalım:KK37:Emir 2 aydır çıkartmya çalışıyor cnım.Dr. 2 aydır çıkacak ama çıkmıyor ama huysuzlugu geceleri 1 saatte bir kalkması devam ediyor dedim.Huysuzluk yada ateş dişten epey önce olur çok sonra diş çıkar dedi.Ateşi çıktı pat yarın dişi çıktı olmaz dedi.Yavruma jel sürüyorum ama ne kadar yarar saglıyor anlayamıyorum.:44:

canım sen bebeğine kendin bakıyosun galiba ne güzel. ben işe başladım 1 ay önce mecburen çok özlüyorum kızımı akşam eve koşa koşa gidiyorum keşke şartlar elverseydi de 4 yaşına kadar büyütebilseydim. ben de dün jel sürdüm ama pek bi faydasını gördüğümü söyleyemem üst damakları çok şişmiş patladı patlayacak, ilk dişlerinde pek huysuzluğu olmamıştı halbuki. senin kuzun da patlatır da rahatlatır inşallah

canım sen bebeğine kendin bakıyosun galiba ne güzel. ben işe başladım 1 ay önce mecburen çok özlüyorum kızımı akşam eve koşa koşa gidiyorum keşke şartlar elverseydi de 4 yaşına kadar büyütebilseydim. ben de dün jel sürdüm ama pek bi faydasını gördüğümü söyleyemem üst damakları çok şişmiş patladı patlayacak, ilk dişlerinde pek huysuzluğu olmamıştı halbuki. senin kuzun da patlatır da rahatlatır inşallah
Ben bakyorum canım.İşteyken özlersin tabii ama üzme kendini.Emirinde ha patladı ha patlıycak.
günaydın mart anneleri herkes diş çıkarmış gibi bizde hala bişey yok:KK31:

Günaydın canım.bizde de yok daha canım

walla bende 2011 mart annesiyim 12 martta doğdu deniz kayra ama bizdede hala diş yok bir ara geceleri devamlı uyandı jel kullandım ateşlendi falan ama şimdi herşey normale döndü fakat hala diş yok malesef iştahı iyiydi anne sütünü 5.ayda bıraktı malesef devam sütü ek gıdalarla gidiyoruz ama dünde bugünde hiç bişi yemiyor anlamıorum savaş verioz birbirimizle oğlumla :KK70:

walla bende 2011 mart annesiyim 12 martta doğdu deniz kayra ama bizdede hala diş yok bir ara geceleri devamlı uyandı jel kullandım ateşlendi falan ama şimdi herşey normale döndü fakat hala diş yok malesef iştahı iyiydi anne sütünü 5.ayda bıraktı malesef devam sütü ek gıdalarla gidiyoruz ama dünde bugünde hiç bişi yemiyor anlamıorum savaş verioz birbirimizle oğlumla :KK70:

kesin diştendir canım benim kızımın da diş çıkarmadan önce emme iştahı azalmıştı.

kızıma diş buğdayı yapıcam inşallah diş şeklinde motifler satın alıp süsleyip gelenlere hediye olarak hazırlamayı düşünüyorum ama ankarada satılmıyor sanırım internette de göremedim istanbuldan baktırcam bi de bulsaydım iyi olcaktı

s.a anneler
canım önce buğday salatası tarifini aldımm cevap yazamadım sanada değişik grünüyor denicem inşallah

ya bugun kötü bişey oldu meleğim yürüteçten yüz üstü düştü herhalde artıkgirmek istemiyor deçünkü dışarı atıyor kendini
daha da koymam napimm şükür bişeyi yok hmn gitiim doktora korkulcak bişey yok dedi
ama bnm ödüm koptu
anne olmk zormus bebeğim için ilk defa telaşlandımm

s.a anneler
canım önce buğday salatası tarifini aldımm cevap yazamadım sanada değişik grünüyor denicem inşallah

ya bugun kötü bişey oldu meleğim yürüteçten yüz üstü düştü herhalde artıkgirmek istemiyor deçünkü dışarı atıyor kendini
daha da koymam napimm şükür bişeyi yok hmn gitiim doktora korkulcak bişey yok dedi
ama bnm ödüm koptu

Geçmiş olsun canım.Her ne kadar da dikkat etsekte oluyor işte.Rabbime emanetler.Melekler korumuştur.Emirde 3 aylıkken düşmüştü ve ben çok korkmuştm.

Canım diş kurabiyeleri var netten bakabilirsin.Ogluş bi çıkarsa beende sipariş edicem.Yada kalıp alıp yapıcam.Bugün tv şeker hamuru ve arabalı urabiyeler yaptılar.Çokta basitmiş.:KK76:

s.a anneler

ama bnm ödüm koptu
çok geçmiş olsun canım ne kadar dikkat edersek edelim bi şekilde düşüyolar maşallah hareketlenmiş senin kuzu da baya :nazar: biz de cuma günü ilk düşme vakamızı geçirdik halının üstünde kanepenin yanında oturuyodu 1 dk. yalnız kaldı galiba kanepeye tutunup kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip düşmüş (tam bilmiyorum nasıl düştüğünü yanında olmadığım için) baya bi ağladı sonrasında kustu hemen gataya götürdük (bize en yakın hastane) çok şükür doktor tomo çekmeye gerek görmedi insan çok korkuyo gerçekten bu arada doktor kızıma 11 aylık mı diye sordu söylediğine göre kendi 11 aylık kızı benim kızımdan daha zayıfmış sevindim buna da aslında kızım 8 kiloyu yeni geçti:nazar: öyle tontiş bişey de değil ama

Canım diş kurabiyeleri var netten bakabilirsin.Ogluş bi çıkarsa beende sipariş edicem.Yada kalıp alıp yapıcam.Bugün tv şeker hamuru ve arabalı urabiyeler yaptılar.Çokta basitmiş.:KK76:

çok mantıklı aslında sağol şekerim:KK9: kurabiye tarifi bulabileceğimi düşünmemiştim aslında hem kendin yapınca daha güzel ve eğlenceli oluyo:KK66: kızımın bebek şekerlerini de biz tasarlayıp yapmıştık annemlerle. hangi kanalda verdiler acep yapımını?

çok geçmiş olsun canım ne kadar dikkat edersek edelim bi şekilde düşüyolar maşallah hareketlenmiş senin kuzu da baya :nazar: biz de cuma günü ilk düşme vakamızı geçirdik halının üstünde kanepenin yanında oturuyodu 1 dk. yalnız kaldı galiba kanepeye tutunup kalkmaya çalışırken dengesini kaybedip düşmüş (tam bilmiyorum nasıl düştüğünü yanında olmadığım için) baya bi ağladı sonrasında kustu hemen gataya götürdük (bize en yakın hastane) çok şükür doktor tomo çekmeye gerek görmedi insan çok korkuyo gerçekten bu arada doktor kızıma 11 aylık mı diye sordu söylediğine göre kendi 11 aylık kızı benim kızımdan daha zayıfmış sevindim buna da aslında kızım 8 kiloyu yeni geçti:nazar: öyle tontiş bişey de değil ama
canım çok teşekkür edrizsağolun bnkikusmadı ama korktum işte bnmkine gerek görmediler gözleri falan kanlanırsa veya kusarsa getir dediler şükür bi sorun olmadı gecede saat başı uyandırdım kontrol ettim şimdide iyi ama gene hareketli inanmıcaksın ama bizede doktor 6 aylıkmı bu dedii 6 700 kilosu bnde yok değince hmn anne sütü alıyomu diyo sordu yok dedimm tamam o zaman ondan zayıf dedi gülsemmmi ağlasammı bilemedimm

Geçmiş olsun canım.Her ne kadar da dikkat etsekte oluyor işte.Rabbime emanetler.Melekler korumuştur.Emirde 3 aylıkken düşmüştü ve ben çok korkmuştm.
sağol teyzesi atlattık şükürr canım bebek sekerlerii var kendin de alıp yapabilirsin telefonumdam resmini çekip mesaj atarım sana bi arkadaşım dağıtmıstı bebeğinin gününde bnde isiyorum nasip olursa eminönünden çok rahat temin edebiliriz inşallah

Selam arkadaşlar..ben size ilk defa yazıyorum..benim de kızım 29 mart doğumlu..İsmi Berra.Kızım hala diş çıkarmadı..Dişleri arada kaşınıyor...henüz çıkacak gibi de değil..Kızım henüz emeklemiyor..herhalde bu gidişle emeklemeyecek..Yere yatırdığımda yuvarlanıyor sadece...Bir de baba diyor birkaç haftadır..Şuan kilosu 11 buçuk..boyu 74 cm...anne sütü alıyor hala..sabahları pekmez,yumurta,peynirli ve az tereyağlı ekme içi veriyorum ıhlamurla birlikte..Günde 1 kaç çeşit meyve veriyorum birer parça.akşama doğru evde mayaladığım yoğurttan yediriyorum..yoğurdu çok seviyor..akşam da yatma saatinden yarım saat önce çorba veriyorum..rahat uyuyor öyleyken..yediklerine fındık ceviz kabak çekirdeği badem ezip karıştırıyorum..Bunları tıka basa vermiyorum tabii.önemli olan karnının doyması değil vitaminlerini alması..doktorum ek gıdayı tadımlık ver..doyumluk verme dedi..anne sütüyle doyursun karnını dedi.Siz neler yapıyorsunuz?bebeğinizle ne tür oyunlar oynuyorsunuz?Bebeğinizin severek yaptığı etkinlik var mı?benimle paylaşır mısınız?:nazar:

selam anneler.nasılsınızz??artık zar zor girebiliyorumm bazen okuyup çıkıyorum...bizden havadisleer oğluşumun üst dişleri çıktı şimdide üst dişlerinin yan tarafları kabarmış onun huzursuzluğu var sıra onlarda sonra hangileri çıkıyor acaba :44: şükür başka sıkıntımız yok dışarı pek çıkamıyoruz bazen haftasonları avmlere gidiyoruzz akşam zaten ankara buzzzzz gibi oluyor akşam dışarı çıkmıyoruzz gündüz bazen konu komşuya gidiyorum astronot mont aldım oğluışuma, onunla rahat oluyor kucağıma alması, üstü açıldı derdi olmuyor...tavsiye ederimm...napalım bu kışda böyle geceçek Allahım onlara sağlık versin...nisan mayıs gibi artık beni evde tutana aşk olsun bu günlerin acısını çıkaracağız oğluşumla arabasına koyar gezerim artık :KK1: bizde 8.5 aylık oolduk 9 dolunca sağlık ocağına tartmaya gideceğiz bizimkide emeklemiyor daha örümceğinde fıldır fıldır ordan oraya geziniyor...mama sandalyesi aldık mutfakta yemek yaparken ona oturtuyorum önüne de bişiler veriyorumm onları yiyor haşlanmış makarna,hurma,elma vıcık vıcık ederek onları kemiriyor :KK1:bizimde uykularımız hala düzelmedi gece 1.5-2 gibi uyuyor 2 saatte bir uyanıyor sabaha karşı tam olarak uyuyor en son saat 8 de emmeye kalkıyor sonra 11:30 tamamen uyanıyor...gündüzde 1-2 saat uyuyor şükür...yemeklerine gelince tavuk suyuna pirinç çorbası,sebze çorbası,sütlaç,muhallebi,meyve suları vs herşeyi zar zor veriyorumm artık:KK52: yalandan kıkırdamayı öğrendi ,foto makinesi görünce sırıtıyor,müzik çalınca oynamaya başlıyor :KK1: bazan benle çatır çatır iddialaşıyor artık ne demeye çalışıyorsa:KK9: bana gelince doğum kilolaımı verdim şimdi sıra evlemeden önceki kiloma ulaşmaya 7-8 kilo vermem gerek ki seneye Allah izin verirse 2.bebeeeeeeeeeemi düşünüyorum inşallah :KK30: o yüzden zayıf hamile kalmam gerek bunda kilolu hamile kalmıştım 23 kilo almıştım :KK52:öpüyorum hepinizi kızlarrrrr:KK54:

slm arkadaşlar ben de henüz yeniyim burda. oğlum 25 mart doğumlu alttaki dişleri çıktı üsttekiler ne zaman çıkacak merak ediyorum sürekli evdeyiz çok sıkıldım bende paylaşmak istedim. mobilyalara tutunup yürümeye çalışıyo ve genelde düşüyo.. bende telaşlanıyorum tabii. hem ev işi hem bebek zorlanıyorum valla. çocuk yetiştirmek hakikatten çok zormuş ama bir o kadar da muhteşem bir duygu.. çok seviyorum oğlumu, o benim tatlım, herşeyim.. şuan bile kucağimda.. daha diş buğdayı da yapamadm doğum günü için planlar yapıyorm.. şimdilik bu kadar.. mutlu günler hepinize...

selam anneler.nasılsınızz??artık zar zor girebiliyorumm bazen okuyup çıkıyorum...bizden havadisleer oğluşumun üst dişleri çıktı şimdide üst dişlerinin yan tarafları kabarmış onun huzursuzluğu var sıra onlarda sonra hangileri çıkıyor acaba :44: şükür başka sıkıntımız yok dışarı pek çıkamıyoruz bazen haftasonları avmlere gidiyoruzz akşam zaten ankara buzzzzz gibi oluyor akşam dışarı çıkmıyoruzz gündüz bazen konu komşuya gidiyorum astronot mont aldım oğluışuma, onunla rahat oluyor kucağıma alması, üstü açıldı derdi olmuyor...tavsiye ederimm...napalım bu kışda böyle geceçek Allahım onlara sağlık versin...nisan mayıs gibi artık beni evde tutana aşk olsun bu günlerin acısını çıkaracağız oğluşumla arabasına koyar gezerim artık :KK1: bizde 8.5 aylık oolduk 9 dolunca sağlık ocağına tartmaya gideceğiz bizimkide emeklemiyor daha örümceğinde fıldır fıldır ordan oraya geziniyor...mama sandalyesi aldık mutfakta yemek yaparken ona oturtuyorum önüne de bişiler veriyorumm onları yiyor haşlanmış makarna,hurma,elma vıcık vıcık ederek onları kemiriyor :KK1:bizimde uykularımız hala düzelmedi gece 1.5-2 gibi uyuyor 2 saatte bir uyanıyor sabaha karşı tam olarak uyuyor en son saat 8 de emmeye kalkıyor sonra 11:30 tamamen uyanıyor...gündüzde 1-2 saat uyuyor şükür...yemeklerine gelince tavuk suyuna pirinç çorbası,sebze çorbası,sütlaç,muhallebi,meyve suları vs herşeyi zar zor veriyorumm artık:KK52: yalandan kıkırdamayı öğrendi ,foto makinesi görünce sırıtıyor,müzik çalınca oynamaya başlıyor :KK1: bazan benle çatır çatır iddialaşıyor artık ne demeye çalışıyorsa:KK9: bana gelince doğum kilolaımı verdim şimdi sıra evlemeden önceki kiloma ulaşmaya 7-8 kilo vermem gerek ki seneye Allah izin verirse 2.bebeeeeeeeeeemi düşünüyorum inşallah :KK30: o yüzden zayıf hamile kalmam gerek bunda kilolu hamile kalmıştım 23 kilo almıştım :KK52:öpüyorum hepinizi kızlarrrrr:KK54:

biraz erken değil mi canım ikinci bebeği düşünmek için valla helal olsun.. benim gözüm korktu..bir kızım olsun isterim tabii hayırlısı ama en az 2-3 yıl düşünmüyorum. yine de kısmet tabii..

X