2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlarım. ebruliciğim kuzunun yemesine çok sevindim. bak çorba yemeside çok güzel bence . maşallah kuzuya.
slszr canım neden böyle olduki. burnu falan tıkalı değil değilmi canım. İnşallah tekrar yer.
eylülüm canım maşallah kocaman oldu senin paşa. dişide çıkar annesi merak etme. damla söylemişti 15 aya kadar çıkmazsa sorun oluyormuş.
herkeslere günaydınnn.
hayırlı cumalar olsun. Allahım herkesin gönlüne göre versin İnşallaaaaah. kuzulaırmızı bize bağşlasın İnşallaaaaah.

selm canm...ben ilk kahvaltıya başlarken bebe bisküvisiyle başladım ama bebişim kabız yaptı
bıraktım şimdi 7tahıllı mamayla hazırlıyorum kahvaltısını severek yiyo.
sende bebişin neyi seviyo ve yiyorsa onu ver yesin.
devam sütünüde verebilirsin tabi negüzel.

canım bizimde dişimiz çıkmadı henüz bak sizinde çıkmamış...ama sanırım geç çıkıcak bizim dişler.
sen maşşallahhh sadece anne sütü veriyosun negüzel

bende az az başladım sebze yemeklerinden vermeye bide meyve püresi veriyorum.
yediğide çok az bişey işte.

.............................................................................................................................................

Son düzenleme:
Merhaba

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Mart Anneleri Facebook Grup

martanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Mart Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Mart annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

Emirin 12 gün oldu diş çıkarmaya çalışıyor.Huyu suyu degişti.Geceleri huysuzlanıyor.Çıksada rahatlasa yavrum.İki alttan iki üstten ha patladı ha patlayacaklar.
, ebruli1820, MoonLightttt, nasılsınız kızlar selam sabah yokmu
SElam canım kusura bakma açık kalmış.Pc başında degildim.Emir saolsun tam oturuyorum uyanıyor.

Ah canım bi çıksalarda kurtulslar.

oof herkes dişten yana dertli kim bilir nası acı çekiyolar ama çıkarsalarda onlarda bizdeeee kurtulsak artıkk ya

yediğiniz yemekten istiyor demek ağzının tadını biliyor desene senin bebiş
Kızlar bebe bisküvisi vermek dogru mu acaba?Hiç vermedim tereddütteyim.Devam sütü kullanır mı(kahvaltıya)?Un,bisküvi,tuz,baharat,şeker..bunları ne kadar geç verirsek o kadar iyi diye düşünüyorum
ben veriyorum canım
afiyet olsun emir paşaya
çıkarda rahatlar biran önce inşallah dişler
oof herkes dişten yana dertli kim bilir nası acı çekiyolar ama çıkarsalarda onlarda bizdeeee kurtulsak artıkk ya

mertinde üstten 3dişi patladı ecem neyse sıkıntı yaşamadık alttan çıka dişler gibi azıları ne yapıcaz onu düşünüyorum şimdiden

face mart annelerine istek yollamış bulunmaktayım

istek gönderdim bendeee

maşallah toplu hareket ediyor dişler. İnşallah hemencecik çıkar artık.

canım çok ağrılı oluyormuş aslında. eskiler dermiş işte bebek için annem dişim çıkarken nasıl ağrıdığını bilse dayamaz ölürdü dermiş. düşün artık.

face mart annelerine istek yollamış bulunmaktayım

maşallah mert paşaya. bende istek gönderdim bakalımm

1937,Atatürk çok hasta.Doktorlar,"gitmeniz intihar"diyor ama O "hayır"diyor."Halkın morali bozulur,kutlamalar olacak ve bengideceğim".
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.Kutlanmasına engel olanlara buda cevap olsun.

1937,Atatürk çok hasta.Doktorlar,"gitmeniz intihar"diyor ama O "hayır"diyor."Halkın morali bozulur,kutlamalar olacak ve bengideceğim".
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.Kutlanmasına engel olanlara buda cevap olsun.

en güzel ve en anlamlı bayramımız kutlu olsun atamızın bize armağan ettiğ

canlarım hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun

aaaaaa kimse gelmemiş dün den bu yana naber kızlar hastayım sprial taktırdım regl olduıgumda ölüyorum başladı kabus yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…