- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
Arklar ben Bugun yapılan hiç bi yoruma karışmadım fakat umuyorumki bu comak sokmak lafı bana demmemistir bende o ark içindeyim fakat yanlış anladığınız icin ben Bugun oğlum hasta olmasına rağmen onunla ugrasamadim bile gercekten moralim Cok bozuldu bennhic birinizle ilgili yorum yapmıyorum ve daha fazlada kırılmak istemiyorum kimse benim icin bizi kırdı diyemez ben sadece biraz açık oldum ve o kadarda olayı büyütmedim ama olayım bitirildi iyicene gercekten Cok üzgünüm amaki bi seyleri anlamış bulunuyorum beni konularınıza lütfen karıştırmayın benim kimseylede özel bi sorunum yok ve olamaz iyi akşamlar..
Eski arkadaşlar burdalarmış.Sanırım kötü bir mevzu yüzünden.Ama her ne sebeple olursa olsun onları gördügüme (gelmedikleri için üzülsem sitem etsemde)sevindim.İyice unuttunuz bizleri Neler oldugunu anlamadım neyse Kazen site yöneticisimi?Sizler tanıyosunuz?
Kızlar roxy kullanıyorum ama ariel leke çıkarıcısı mecburen döküp bekletiyorum.Meyveler lekeler çıkmıyor yoksa.Araştırma yaptım.Herkes omo baby den çok memnun.Deterjanım bitince bende alıp kullanmak istiyorum.Siz lekeleri nasıl çıkartıyosunuz?Kaç derecede yıkıyosunuz?Birde sizden çorba tarifleri bekliyorum.Nette çok saçma soganı baharatlı tuzlu bildiginiz bizim kendimizde yaptıgımız çorbaların minyatürlü halini az miktarlı yapmışlar.Dr. bana tuz böbreklerine çökmesin diye 1 yaşına kadar yok demişti.Paylaşımlarınnızı bekliyorum.
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. of yaa çok şükür kurtulmuşsun ama. herşeyde bi hayır var. annenede daha yakın olmuşsun ne güzel. işede başlıyorsun Allah yardımcın olsun canım. maşallah kuzunada ne güzel yiyormuş. afiyet olsun yarasın kuzuya. yardımların içinde Allah razı olsun şimdiden.arkadaşlar herkese merhabalar... 1,5 aydan sonra ilk defa girebildim,en son taşınacağımı ev aradığımı söylemiştim. 17 eylülde anneme 5 dk. yürüme mesafesinde bi eve taşındım taşındığımın haftasında hırsız girdi dükkan üzeriydi mutfak balkon kapısından girmiş gerçi artık üst katlara bile giriyolar kapıdan,evde diken üstünde oturuyordum ufacık sesten ödüm kopuyordu derken annemin yan apartmanında 2.katta bi daire boşaldı oraya 18 ekimde oraya taşındım bu iki taşınma haliyle beni çok yordu buraya daha yeni yerleştim sayılır ama burda rahatım çok şükür hem daha iyi ısınıyor eski eve göre hem de işe giderken bebeği anneme bırakmak yada onun bize gelmesi kolay olacak. bu arada bu pazartesi işe başlıyorum bebeğime de patates havuç, yoğurt ve soğanlı mercimek çorbası yedirdim hanfendinin yoğurtla pek arası yok ama yemesi lazımmış doktora göre uğraşcaz artık yedirmeye. hanfendi biberon emmeyi bilmediği için sağdığım sütü içmesi zor oluyor damla akıtmaz alıştırma bardağı aldım onu da öyle cok cok emmedi ama biraz daha iyi oldu sanki. kızım geri geri gidiyor şınav hareketi yapıyor henüz dişimiz yok benden havadisler böyle. bu arada şehitlerimiz ve van depreminde ölenler için herkesi başı sağolsun bizim burdaki pttden vana kargo göndermek bedavaymış kızıma gelen ama hiç kullanmadığım battaniyeleri göndermeyi düşünüyorum tvden görüyoruz ama vanda depremi yaşayan öğretmen arkadaşım ordakilerin çok kötü durumda olduğunu söylemişti inşallah doğru yardımlarla tüm evsiz kalanlar sıcak bir yuvaya kavuşur şu kışta kıyamette... herkesi çok öpüyorum hasta olan anne ve bebişlere geçmişler olsun
teşekkür ederiz canım. senin kuzunada afiyet olsun yarasın. benim kızımın çorbayla hiiç arası yok ne yazıkkicanım ben yaklasık 2 aydır corba yapıyorum dr sütüm az oldugu için ek besine 4 aydan sonra baslattı...ilk zaman patates havuc ve pirinci suda haslayıp blanderdan gecirerk zeytinyağ ekleyip yapıyordum.daha sonra kabak ve taze fasulye ekleyerek devam ettim. bu ay doktorumuz tarhana ve yayla corbasıda verebileceğimizi söyledi...yalnız hiç baharat ve tuz koymamak sartıyla.benim kızım tarhanayı sevmedi. ben yine kabak,patates,havuç haslayıp 1 çorba kasıgı tarhanayı içine atıyorumayrıca bu ay artık et vermemiz gerektiği için bir corba kasıgı hafif kavrulmus kıymayıda bu corbaya ekleyip haslamaya devam ediyorum. daha sonra blanderdan gecirip zeytinyağ ekleyerek veriyorum. kızım bayıla bayıla yiyor...bazende havuc kabak haslayıp 1 corba kasıgı irmik ekleyerek yapıyorum..
umarım tariflerim faydalı olur..bebeğine saglık olur, güç olur, olur...
günaydın annişler ve güzel melekleriiiherkese güzel bir gün dilerimmm
İyiyim sultancım.Emir geceleri uymuyor çıkmadı gitti şu dişler.Hep kulagını elliyor.Kulagınamı vuruyor anlamadım.Ha patladı ha patlayacak.Ben de patlayacagım az kaldımerhaba ebrucuğum nasılsın canım. kuzucuk nasıl? kazen yönetici evet canım. öptüm seni iyi geceler
Özledik seni canım.Yeni evin hayırlı olsun.Bende emire giydirmediklerimi ayırdım ama nasıl göndericem bilmiyorum.arkadaşlar herkese merhabalar... 1,5 aydan sonra ilk defa girebildim,en son taşınacağımı ev aradığımı söylemiştim. 17 eylülde anneme 5 dk. yürüme mesafesinde bi eve taşındım taşındığımın haftasında hırsız girdi dükkan üzeriydi mutfak balkon kapısından girmiş gerçi artık üst katlara bile giriyolar kapıdan,evde diken üstünde oturuyordum ufacık sesten ödüm kopuyordu derken annemin yan apartmanında 2.katta bi daire boşaldı oraya 18 ekimde oraya taşındım bu iki taşınma haliyle beni çok yordu buraya daha yeni yerleştim sayılır ama burda rahatım çok şükür hem daha iyi ısınıyor eski eve göre hem de işe giderken bebeği anneme bırakmak yada onun bize gelmesi kolay olacak. bu arada bu pazartesi işe başlıyorum bebeğime de patates havuç, yoğurt ve soğanlı mercimek çorbası yedirdim hanfendinin yoğurtla pek arası yok ama yemesi lazımmış doktora göre uğraşcaz artık yedirmeye. hanfendi biberon emmeyi bilmediği için sağdığım sütü içmesi zor oluyor damla akıtmaz alıştırma bardağı aldım onu da öyle cok cok emmedi ama biraz daha iyi oldu sanki. kızım geri geri gidiyor şınav hareketi yapıyor henüz dişimiz yok benden havadisler böyle. bu arada şehitlerimiz ve van depreminde ölenler için herkesi başı sağolsun bizim burdaki pttden vana kargo göndermek bedavaymış kızıma gelen ama hiç kullanmadığım battaniyeleri göndermeyi düşünüyorum tvden görüyoruz ama vanda depremi yaşayan öğretmen arkadaşım ordakilerin çok kötü durumda olduğunu söylemişti inşallah doğru yardımlarla tüm evsiz kalanlar sıcak bir yuvaya kavuşur şu kışta kıyamette... herkesi çok öpüyorum hasta olan anne ve bebişlere geçmişler olsun
Tariflerin için saol arkadaşım.Emir tarhanayı çok seviyor.Ama kahvaltıyı ögürüyor.Kahvaltıyı nasıl sevdirebilirim?canım ben yaklasık 2 aydır corba yapıyorum dr sütüm az oldugu için ek besine 4 aydan sonra baslattı...ilk zaman patates havuc ve pirinci suda haslayıp blanderdan gecirerk zeytinyağ ekleyip yapıyordum.daha sonra kabak ve taze fasulye ekleyerek devam ettim. bu ay doktorumuz tarhana ve yayla corbasıda verebileceğimizi söyledi...yalnız hiç baharat ve tuz koymamak sartıyla.benim kızım tarhanayı sevmedi. ben yine kabak,patates,havuç haslayıp 1 çorba kasıgı tarhanayı içine atıyorumayrıca bu ay artık et vermemiz gerektiği için bir corba kasıgı hafif kavrulmus kıymayıda bu corbaya ekleyip haslamaya devam ediyorum. daha sonra blanderdan gecirip zeytinyağ ekleyerek veriyorum. kızım bayıla bayıla yiyor...bazende havuc kabak haslayıp 1 corba kasıgı irmik ekleyerek yapıyorum..
günaydın annişler ve güzel melekleriiiherkese güzel bir gün dilerimmm
................... senide seviyorum kazen. (Hersey karşılıklı)ben senin face listendeydim ama beni silmişsin heee.(Silmişmiyim ? töbe asla ! Durup dururken mi ? mümkün değil ! Bana mesja atarmısın ? ) utanmadım kadınlar klübünün facesinede girdim yüzsüzüm işte ne yapacan :)))
canım dişi kulağına vuruyordur evet. çok geçmiş olsun. bir an önce çıksın inşallah. sende rahatla kuzudaİyiyim sultancım.Emir geceleri uymuyor çıkmadı gitti şu dişler.Hep kulagını elliyor.Kulagınamı vuruyor anlamadım.Ha patladı ha patlayacak.Ben de patlayacagım az kaldı
Özledik seni canım.Yeni evin hayırlı olsun.Bende emire giydirmediklerimi ayırdım ama nasıl göndericem bilmiyorum.
Tariflerin için saol arkadaşım.Emir tarhanayı çok seviyor.Ama kahvaltıyı ögürüyor.Kahvaltıyı nasıl sevdirebilirim?
Günaydın canım nerelerdesin?Bebişin nasıl?
slm nasılsınız annişler edacım oglun rahatsızmış cook gecmiş olsun kıyamam ben ona cocuklar hasta olmasın
ben senin kişisel sayfanda ekliydim bunlarada üye olurum hemencecik.http://www.facebook.com/profile.php?id=100001744584486 Bu profil adresimiz
Kadınlar Kulübü | Facebook bu sayfa adresimiz
Giriş Yap | Facebook bu da grup adresimiz !
bekleriz...
selam kızlar nasılsınız...
ben senin kişisel sayfanda ekliydim bunlarada üye olurum hemencecik.
merhaba canım sağol çok şükür. sen naslsın canım
ben gitmmişim sen gelmişsin canımmerhaba canım
bende bilmiyorum canım :26:Eski arkadaşlar burdalarmış.Sanırım kötü bir mevzu yüzünden.Ama her ne sebeple olursa olsun onları gördügüme (gelmedikleri için üzülsem sitem etsemde)sevindim.İyice unuttunuz bizleri Neler oldugunu anlamadım neyse Kazen site yöneticisimi?Sizler tanıyosunuz?
taşınmak çok zordur neyse bitirmişsiniz işlerinizi hoşgeldinarkadaşlar herkese merhabalar... 1,5 aydan sonra ilk defa girebildim,en son taşınacağımı ev aradığımı söylemiştim. 17 eylülde anneme 5 dk. yürüme mesafesinde bi eve taşındım taşındığımın haftasında hırsız girdi dükkan üzeriydi mutfak balkon kapısından girmiş gerçi artık üst katlara bile giriyolar kapıdan,evde diken üstünde oturuyordum ufacık sesten ödüm kopuyordu derken annemin yan apartmanında 2.katta bi daire boşaldı oraya 18 ekimde oraya taşındım bu iki taşınma haliyle beni çok yordu buraya daha yeni yerleştim sayılır ama burda rahatım çok şükür hem daha iyi ısınıyor eski eve göre hem de işe giderken bebeği anneme bırakmak yada onun bize gelmesi kolay olacak. bu arada bu pazartesi işe başlıyorum bebeğime de patates havuç, yoğurt ve soğanlı mercimek çorbası yedirdim hanfendinin yoğurtla pek arası yok ama yemesi lazımmış doktora göre uğraşcaz artık yedirmeye. hanfendi biberon emmeyi bilmediği için sağdığım sütü içmesi zor oluyor damla akıtmaz alıştırma bardağı aldım onu da öyle cok cok emmedi ama biraz daha iyi oldu sanki. kızım geri geri gidiyor şınav hareketi yapıyor henüz dişimiz yok benden havadisler böyle. bu arada şehitlerimiz ve van depreminde ölenler için herkesi başı sağolsun bizim burdaki pttden vana kargo göndermek bedavaymış kızıma gelen ama hiç kullanmadığım battaniyeleri göndermeyi düşünüyorum tvden görüyoruz ama vanda depremi yaşayan öğretmen arkadaşım ordakilerin çok kötü durumda olduğunu söylemişti inşallah doğru yardımlarla tüm evsiz kalanlar sıcak bir yuvaya kavuşur şu kışta kıyamette... herkesi çok öpüyorum hasta olan anne ve bebişlere geçmişler olsun
değişik çorba tarfileri bekliyorum paylaşım için teşekkürlercanım ben yaklasık 2 aydır corba yapıyorum dr sütüm az oldugu için ek besine 4 aydan sonra baslattı...ilk zaman patates havuc ve pirinci suda haslayıp blanderdan gecirerk zeytinyağ ekleyip yapıyordum.daha sonra kabak ve taze fasulye ekleyerek devam ettim. bu ay doktorumuz tarhana ve yayla corbasıda verebileceğimizi söyledi...yalnız hiç baharat ve tuz koymamak sartıyla.benim kızım tarhanayı sevmedi. ben yine kabak,patates,havuç haslayıp 1 çorba kasıgı tarhanayı içine atıyorumayrıca bu ay artık et vermemiz gerektiği için bir corba kasıgı hafif kavrulmus kıymayıda bu corbaya ekleyip haslamaya devam ediyorum. daha sonra blanderdan gecirip zeytinyağ ekleyerek veriyorum. kızım bayıla bayıla yiyor...bazende havuc kabak haslayıp 1 corba kasıgı irmik ekleyerek yapıyorum..
ecem hoşgeldin buraya gel bariii artık yoksun öbür taraftagünaydın annişler ve güzel melekleriiiherkese güzel bir gün dilerimmm
amin canımslm nasılsınız annişler edacım oglun rahatsızmış cook gecmiş olsun kıyamam ben ona cocuklar hasta olmasın
selam kızlar nasılsınız...
MERHABA HANMLAR NASILSINIZ
ben birşey sorcam 8aylıkbebişim siz bebişlerinize kaç defa nekadar ve neler yediriyrsunuz cevabınız için teşekkürler