2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım

Eski arkadaşlar burdalarmış.Sanırım kötü bir mevzu yüzünden.Ama her ne sebeple olursa olsun onları gördügüme (gelmedikleri için üzülsem sitem etsemde)sevindim.İyice unuttunuz bizleriNeler oldugunu anlamadım neyseKazen site yöneticisimi?Sizler tanıyosunuz?

merhaba ebrucuğum nasılsın canım. kuzucuk nasıl? kazen yönetici evet canım. öptüm seni iyi geceler

günaydın canlarım. bugün çok işim var evimize geldik. sabah 7,:30da geldik bide çook uykum var ama evimi biraz toparladım çok şükür. ama yinede çoook işim var çoooook. hepinizi çoook seviyorum. senide seviyorum kazen. ben senin face listendeydim ama beni silmişsin heee. utanmadım kadınlar klübünün facesinede girdim yüzsüzüm işte ne yapacan :)))

arkadaşlar herkese merhabalar... 1,5 aydan sonra ilk defa girebildim,en son taşınacağımı ev aradığımı söylemiştim. 17 eylülde anneme 5 dk. yürüme mesafesinde bi eve taşındım taşındığımın haftasında hırsız girdi dükkan üzeriydi mutfak balkon kapısından girmiş gerçi artık üst katlara bile giriyolar kapıdan,evde diken üstünde oturuyordum ufacık sesten ödüm kopuyordu derken annemin yan apartmanında 2.katta bi daire boşaldı oraya 18 ekimde oraya taşındım bu iki taşınma haliyle beni çok yordu buraya daha yeni yerleştim sayılır ama burda rahatım çok şükür hem daha iyi ısınıyor eski eve göre hem de işe giderken bebeği anneme bırakmak yada onun bize gelmesi kolay olacak. bu arada bu pazartesi işe başlıyorum bebeğime de patates havuç, yoğurt ve soğanlı mercimek çorbası yedirdim hanfendinin yoğurtla pek arası yok ama yemesi lazımmış doktora göre uğraşcaz artık yedirmeye. hanfendi biberon emmeyi bilmediği için sağdığım sütü içmesi zor oluyor damla akıtmaz alıştırma bardağı aldım onu da öyle cok cok emmedi ama biraz daha iyi oldu sanki. kızım geri geri gidiyor şınav hareketi yapıyor henüz dişimiz yok benden havadisler böyle. bu arada şehitlerimiz ve van depreminde ölenler için herkesi başı sağolsun bizim burdaki pttden vana kargo göndermek bedavaymış kızıma gelen ama hiç kullanmadığım battaniyeleri göndermeyi düşünüyorum tvden görüyoruz ama vanda depremi yaşayan öğretmen arkadaşım ordakilerin çok kötü durumda olduğunu söylemişti inşallah doğru yardımlarla tüm evsiz kalanlar sıcak bir yuvaya kavuşur şu kışta kıyamette... herkesi çok öpüyorum hasta olan anne ve bebişlere geçmişler olsun

canım ben yaklasık 2 aydır corba yapıyorum dr sütüm az oldugu için ek besine 4 aydan sonra baslattı...ilk zaman patates havuc ve pirinci suda haslayıp blanderdan gecirerk zeytinyağ ekleyip yapıyordum.daha sonra kabak ve taze fasulye ekleyerek devam ettim. bu ay doktorumuz tarhana ve yayla corbasıda verebileceğimizi söyledi...yalnız hiç baharat ve tuz koymamak sartıyla.benim kızım tarhanayı sevmedi. ben yine kabak,patates,havuç haslayıp 1 çorba kasıgı tarhanayı içine atıyorum ayrıca bu ay artık et vermemiz gerektiği için bir corba kasıgı hafif kavrulmus kıymayıda bu corbaya ekleyip haslamaya devam ediyorum. daha sonra blanderdan gecirip zeytinyağ ekleyerek veriyorum. kızım bayıla bayıla yiyor...bazende havuc kabak haslayıp 1 corba kasıgı irmik ekleyerek yapıyorum..
umarım tariflerim faydalı olur..bebeğine saglık olur, güç olur, olur...

Son düzenleme:
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. of yaa çok şükür kurtulmuşsun ama. herşeyde bi hayır var. annenede daha yakın olmuşsun ne güzel. işede başlıyorsun Allah yardımcın olsun canım. maşallah kuzunada ne güzel yiyormuş. afiyet olsun yarasın kuzuya. yardımların içinde Allah razı olsun şimdiden.
bizde seni ve kuzunu kocaman öptük.,
teşekkür ederiz canım. senin kuzunada afiyet olsun yarasın. benim kızımın çorbayla hiiç arası yok ne yazıkki (
günaydın annişler ve güzel melekleriii herkese güzel bir gün dilerimmm

hoşgeldin canım. iyiki geldin seni özlemiştikk. nasılsın canım nasıl gidiyor

merhaba ebrucuğum nasılsın canım. kuzucuk nasıl? kazen yönetici evet canım. öptüm seni iyi geceler
İyiyim sultancım.Emir geceleri uymuyor çıkmadı gitti şu dişler.Hep kulagını elliyor.Kulagınamı vuruyor anlamadım.Ha patladı ha patlayacak.Ben de patlayacagım az kaldı
Özledik seni canım.Yeni evin hayırlı olsun.Bende emire giydirmediklerimi ayırdım ama nasıl göndericem bilmiyorum.
Tariflerin için saol arkadaşım.Emir tarhanayı çok seviyor.Ama kahvaltıyı ögürüyor.Kahvaltıyı nasıl sevdirebilirim?

Günaydın canım nerelerdesin?Bebişin nasıl?

slm nasılsınız annişler edacım oglun rahatsızmış cook gecmiş olsun kıyamam ben ona cocuklar hasta olmasın

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001744584486 Bu profil adresimiz
Kadınlar Kulübü | Facebook bu sayfa adresimiz
Giriş Yap | Facebook bu da grup adresimiz !

bekleriz...

canım dişi kulağına vuruyordur evet. çok geçmiş olsun. bir an önce çıksın inşallah. sende rahatla kuzuda

slm nasılsınız annişler edacım oglun rahatsızmış cook gecmiş olsun kıyamam ben ona cocuklar hasta olmasın

sağol canım çok şükür iyiyiz. sen nasılsın kuzucuk nasıl

ben senin kişisel sayfanda ekliydim bunlarada üye olurum hemencecik.

merhaba canım sağol çok şükür. sen naslsın canım

çok süper bitanem gamzelim nasıl oglanında var sen ver kızını bize iki gamzeli yakışırlar birbirine

ben gitmmişim sen gelmişsin canım
bende bilmiyorum canım :26:
taşınmak çok zordur neyse bitirmişsiniz işlerinizi hoşgeldin
değişik çorba tarfileri bekliyorum paylaşım için teşekkürler
ecem hoşgeldin buraya gel bariii artık yoksun öbür tarafta
amin canım
selam kızlar nasılsınız...

iyiyiz eylülcüm sen nasılsın çocuklar nasıl

MERHABA HANMLAR NASILSINIZ
ben birşey sorcam 8aylıkbebişim siz bebişlerinize kaç defa nekadar ve neler yediriyrsunuz cevabınız için teşekkürler

MERHABA HANMLAR NASILSINIZ
ben birşey sorcam 8aylıkbebişim siz bebişlerinize kaç defa nekadar ve neler yediriyrsunuz cevabınız için teşekkürler

meryecim kahvaltıyı 110cc.den hazırlıyorum yiyor öğlen çorba akşam üzeri yoğurt akşamda ya çorba yada meyve rendeleyip pişen muhallebiler varya bebelacın onun içine katıp yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…