Uyku düzeni diye bişey kalmadı ki bizde de hastalıkta sonra huyu suyu değişti yavrumun
valla canım bendede öyleydi şimdi akşam 7 e uyuyor sabah 5 30 da guguman kuşu gibi konuşmaya başlıyor gündüzde rahat 3 saat uyuyordur düzelecekler inş..
selam kızlar, şu an sol elimle yazmaya çalışıyorum. geçmişi okuyamadım, ek gıda savaşları devam ediyordur hepimiz gibi kolay gelsin. Sağ omzumda lif yırtılması oldu, kızımı kangurudan çıkartırken yanlış hareket sonucu. Şimdi krem kullanıyorum.kaldırırken zorlanıyorum. sizleri özledim kendinize iyi bakın, yoksa bebeklerle ilgilenemezsiniz, yardım eden de yok. eşim okuldan 3 te geliyor, o zamana kadar tükenmiş oluyorum zaten, gelince hemen kucağına veriyorum kızımı. gündüz çok az uyuyor kızım. sağlıklı günler güzel anneler ve tatlı bebekleri:)))
bizimkide bana çekmiş tatlıyı çok seviyor. aman yesinde canım önemli olan oSultancım o hazır tahıllı kahvaltıyı sevmedi.Evde 4 bisküvi biraz devam sütü,pekmez,peynir ve yumurta sarısı verdim.Tatlıyı sevmiycek babası gibi herhalde.
çok geçmiş olsun canım. kol çok zor. Allah yardımcın olsun. hemen iyileşirsin rahatlarsın İnşallah. annene diyecek bi laf bulamıyorum aselam kızlar, şu an sol elimle yazmaya çalışıyorum. geçmişi okuyamadım, ek gıda savaşları devam ediyordur hepimiz gibi kolay gelsin. Sağ omzumda lif yırtılması oldu, kızımı kangurudan çıkartırken yanlış hareket sonucu. Şimdi krem kullanıyorum.kaldırırken zorlanıyorum. sizleri özledim kendinize iyi bakın, yoksa bebeklerle ilgilenemezsiniz, yardım eden de yok. eşim okuldan 3 te geliyor, o zamana kadar tükenmiş oluyorum zaten, gelince hemen kucağına veriyorum kızımı. gündüz çok az uyuyor kızım. sağlıklı günler güzel anneler ve tatlı bebekleri:)))
merhAba kızlar...nasılsınız...bend ekahaltıda cicibebe biküvisi,1 tatlı kaşığı tereyağı,peynir,pekmez,ceviz kırıntısı veriyorummm bunu bazen suyla bazende sıvı devam sütleri var ya onunla veriyorumm...ama artık bizim paşa sıkıldı bu kahvaltıdan başka ne yapsam acaba :26: ben bayadır kendi yemeklerimizden veriyorumm.bugün muzlu puding verdim sevdi baya...fasulye yemeğinin suyundan ,patatesi yemeğinden patatesi ezip ,patlıcan yemeğinin suyunu ,kırmızı mercimek çorbası, yeşil mercimek çorbası,tavuk suyuna pirinç çorbası,et suyuna irmik çorbası herşeyi veriyorumm...
canım Allah yardımcın olsun. ne yazıkki devam ediyoruz. yapacak bişey yok çünkü. bizde geceleri kızımla yatıyoruz. kaç kere uyanıyor. yanımda yatırmasam hiç uyumuyor. geçecek İnşallah canım. biraz daha büyüsün bitecek bunlar İnşallah
kızım 1 buçuk aydır huysuzdu 2 tane diş çıkardı tamam dedim,bittiEmirde 15 gün oldu diş çıkartmaya açalışıyor.Geceleri 2-3 saat arayla uyanan çocuk 1 saatarayla uyanıyor.Uyuyup uyumadıgımı anlamıyorum.Zombi gibi oldum.
amiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş.
Ben bu sabah ilk defa yaptım 5 tane bebe bisküvisi yarımdan az muz ve biraz da pekmez reklam izlerken yedirdim ehehhe
Kızlar netten 2 tane adidas ayakkabı aldım ogluşuma.Çok güzeller.
maşallah kuzuya annesi. afiyet olsun yarasın. İnşallah bizim cadıda yer artık
Kızlar netten 2 tane adidas ayakkabı aldım ogluşuma.Çok güzeller.
güle güle nice saglıklı günlerde eskitsin yavrun tatlım
günaydınlar, nasılsınız bugün,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler Ebru, Sultan. gece çok kalkıyor kızım benim de, ne zamana kadar devam edecek bu durum.
haaaa bu arada regl oldum kızım 7 ay 1 günlükken, hala olmayanlar varmıdır acep, 26 Ekimde oldum 2 gün sürdü. ağrılı da değildi. ama sonrasında idrarda yanmalarım oldu, onu da böbrek taşına bağlıyorum malum böbrekten üreter kanalına girdi ya bu taş.
yumurta sarısının yarısını veriyordum kızıma , dün hepsini verdim yedi. bisküvi ve suyla ıslatıp veriyorum bazen de içine pekmez koyuyorum.
milupanın hediyesi 7 aylık olmamıza 1 gün kalasıya geldi. içinde 1 poşet sütlü pirinçli- 1 nescafe poşeti gibi (daha kalınca) devam sütü, indirim kuponları(Migrs,Tansş da geçerli olacak şekilde bazı ürünler için geçerli tabii bu kuponlar 2.de indirim sağlıyor % 20-%25 lik devam sütü, kavanoz mama gibi) bir tane plastik kaşık, bebekle ilgili verileri yazabileceğin albüm gibi bir şey haa bir de mause altlığı mı yoksa bardak altlığı mı anlayamadığım plastik altlık vardı , bir de bebeğinizin ismine yazılan bilginin yer aldığı bilgi veren bir yaz, bunun içine sarılmıştı gelenler zaten. sağolsunlar ilk defa aldım milupadan ama mutlu oldum tabiii.
kızımın kışlık bir şeyleri yok, yünlü bir şeyler yaptırmam lazım, patik falan. evi sadeleştirdim,çünkü yürüteçin içinde gidip sehpa örtüsü, ne bulursa çekip döküyor.
3. tetanoz aşılarınızı oldunuz mu Temmuzda olmam gerekiyordu korktum mu nedir bir türlü gidip vurulasım gelmiyor, hamileyken bebeğiniz için korkusuz oluyorsunuz. rutin kontroller, kan aldırmalar falan gerekli ya hiç korkmuyor insan. Bebebk doğduktan sonra gene aynı şeyler.
bu arada hala olmama az kaldı bu ay içerisinde yeğenimiz Kıvanç geliyor bizden böyleeeee.
göremediğim arkadaşlarım nerelerdeler umarım herşey yolundadır.sevgiler:)))
merhaba canım. bizede geldi o paket. kaşığını beğenmedim ama. biz silikon kullanıyoruz bunun ucu sert geldi sanırım kullanamıyorum. tetanozu hamileyken kızım için vurulmuştum ama kendim için olunca vurulasım gelmedi. bide vurulunca kolum sakat gibi oluyor o zaman kızıma kim bakacak dedim. bizim yün çok annem sağolsun :) bayramlıklarınıda aldılar sağolsun montu falanda tabi. ben 5 aylıkken adet olmuştum ilk. sonra 2.5 ay olmadım çok korkmuştum :)) ama geçen hafta oldum. çok şükür bayramada denk gelmedi. sen nasıl oldun kolun daha iyimi inşallah canım.günaydınlar, nasılsınız bugün,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler Ebru, Sultan. gece çok kalkıyor kızım benim de, ne zamana kadar devam edecek bu durum.
haaaa bu arada regl oldum kızım 7 ay 1 günlükken, hala olmayanlar varmıdır acep, 26 Ekimde oldum 2 gün sürdü. ağrılı da değildi. ama sonrasında idrarda yanmalarım oldu, onu da böbrek taşına bağlıyorum malum böbrekten üreter kanalına girdi ya bu taş.
yumurta sarısının yarısını veriyordum kızıma , dün hepsini verdim yedi. bisküvi ve suyla ıslatıp veriyorum bazen de içine pekmez koyuyorum.
milupanın hediyesi 7 aylık olmamıza 1 gün kalasıya geldi. içinde 1 poşet sütlü pirinçli- 1 nescafe poşeti gibi (daha kalınca) devam sütü, indirim kuponları(Migrs,Tansş da geçerli olacak şekilde bazı ürünler için geçerli tabii bu kuponlar 2.de indirim sağlıyor % 20-%25 lik devam sütü, kavanoz mama gibi) bir tane plastik kaşık, bebekle ilgili verileri yazabileceğin albüm gibi bir şey haa bir de mause altlığı mı yoksa bardak altlığı mı anlayamadığım plastik altlık vardı , bir de bebeğinizin ismine yazılan bilginin yer aldığı bilgi veren bir yaz, bunun içine sarılmıştı gelenler zaten. sağolsunlar ilk defa aldım milupadan ama mutlu oldum tabiii.
kızımın kışlık bir şeyleri yok, yünlü bir şeyler yaptırmam lazım, patik falan. evi sadeleştirdim,çünkü yürüteçin içinde gidip sehpa örtüsü, ne bulursa çekip döküyor.
3. tetanoz aşılarınızı oldunuz mu Temmuzda olmam gerekiyordu korktum mu nedir bir türlü gidip vurulasım gelmiyor, hamileyken bebeğiniz için korkusuz oluyorsunuz. rutin kontroller, kan aldırmalar falan gerekli ya hiç korkmuyor insan. Bebebk doğduktan sonra gene aynı şeyler.
bu arada hala olmama az kaldı bu ay içerisinde yeğenimiz Kıvanç geliyor bizden böyleeeee.
göremediğim arkadaşlarım nerelerdeler umarım herşey yolundadır.sevgiler:)))
maşallah kuzuya annesi kocaman olmuşherkese selamlar... bugün itibariyle 8 aylık olduk...
zaman nasılda çabuk geçiyor...
bende buradayım ayşecimm emzir gene gelir yılma az geliyor diye kuru ceksin genede ver bAk maş..daha antibiyotik veya agrı kesici ateş düşürücü bile almadık dr anne sütü emdiginden hastalanmaz annesi dediii...emzirmeye calış tatlım damla bile olsa ver inş...gelecek devamı allahın izniyle
anneler bebeğime doğduğundan beri aptamil kullanıyordum suan 8aylık ve sadece 6 100 gr ne yapacağımı bilemedim annem sma al dedi aldım bir kutuyu hem çok güzel içti hemde gözle görülür kilo artışı oldu
uykusunu da düzenledi milupaya ara verdik ama smanın paketi bitmeden ishal yaptı şimdi gene aldım ona devam mı etmeliyim yoksa milupaya mı gecsem 5 gündür yarım saatte bir kakasını yapıyor aldığı kilo da gdicek 3 gündür milupa veriyorum aama onu zorla içiyor hemde ishali kesilmedi
anneler yardım edin ilk bebeğim ve ben çok çaresizim