aaaaaa kimse gelmemiş dün den bu yana naber kızlar hastayım sprial taktırdım regl olduıgumda ölüyorum başladı kabus yaa
aaaaaa kimse gelmemiş dün den bu yana naber kızlar hastayım sprial taktırdım regl olduıgumda ölüyorum başladı kabus yaa
geçmiş olsun canım.aaaaaa kimse gelmemiş dün den bu yana naber kızlar hastayım sprial taktırdım regl olduıgumda ölüyorum başladı kabus yaa
geçmiş olsun eylülcüm...spral danmı sancılı oluyo regl lerin?
benim kızım geceleri hala doğru düzgün uyumuyor
sürekli uyanıp ağlıyor
zaten dizlerimde sallar vaziyette uyuyoruz
uykuya dalıp yavaşladığımda ya da bıraktığımda deli gibi ağlıyor
özellkle dün ve bugün muhteşem performans gösterdi
ne olcam ben böyle
benim kızım geceleri hala doğru düzgün uyumuyor
sürekli uyanıp ağlıyor
zaten dizlerimde sallar vaziyette uyuyoruz
uykuya dalıp yavaşladığımda ya da bıraktığımda deli gibi ağlıyor
özellkle dün ve bugün muhteşem performans gösterdi
ne olcam ben böyle
günaydın güzel anneler ve şeker tatlı mart bebeleri.
canım Allah yardımcın olsun. ne yazıkki devam ediyoruz. yapacak bişey yok çünkü. bizde geceleri kızımla yatıyoruz. kaç kere uyanıyor. yanımda yatırmasam hiç uyumuyor. geçecek İnşallah canım. biraz daha büyüsün bitecek bunlar İnşallah
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun eylülcüm...spral danmı sancılı oluyo regl lerin?
Geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun canım.
benim bildiğim spiralden sonraki ilk adetlerde çok ağrı oluyormuş
geçmiş olsun canımm ben korkuyorum ya acıdımı çok
Kimsecikler yok yineEmire bisküvili kahvaltı yaptım yedi ama sonra kustu.Offf uyku düzenimizde tamamen alt üst oldu.Çıksın artık şu dişlerrrrrrrrrrrr
Uyku düzeni diye bişey kalmadı ki bizde de hastalıkta sonra huyu suyu değişti yavrumun
Allah yardımcın olsun canım. inşallah hemen çıkarda rahatlarsınız artık. o bisküvili kahvaltıyı elif eylül hiç sevmedi canım. kutuyu atacam artık napim yemiyor. bişeye bile katsam öğürüyor. belki ondandır sende değiştir istersn
amiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş.
Ben bu sabah ilk defa yaptım 5 tane bebe bisküvisi yarımdan az muz ve biraz da pekmez reklam izlerken yedirdim ehehhe
maşallah bayağı yapmışsın ama. belki fazla gelmiştir ondan kusmuştur canım.
Kimsecikler yok yineEmire bisküvili kahvaltı yaptım yedi ama sonra kustu.Offf uyku düzenimizde tamamen alt üst oldu.Çıksın artık şu dişlerrrrrrrrrrrr
Uyku düzeni diye bişey kalmadı ki bizde de hastalıkta sonra huyu suyu değişti yavrumun
Merhaba
Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Mart Anneleri Facebook Grup
martanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Mart Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.
Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa
Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil
Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup
Mart annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.
Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...