2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım geceleri hala doğru düzgün uyumuyor
sürekli uyanıp ağlıyor
zaten dizlerimde sallar vaziyette uyuyoruz
uykuya dalıp yavaşladığımda ya da bıraktığımda deli gibi ağlıyor
özellkle dün ve bugün muhteşem performans gösterdi
ne olcam ben böyle

günaydın güzel anneler ve şeker tatlı mart bebeleri.

canım Allah yardımcın olsun. ne yazıkki devam ediyoruz. yapacak bişey yok çünkü. bizde geceleri kızımla yatıyoruz. kaç kere uyanıyor. yanımda yatırmasam hiç uyumuyor. geçecek İnşallah canım. biraz daha büyüsün bitecek bunlar İnşallah

Emirde 15 gün oldu diş çıkartmaya açalışıyor.Geceleri 2-3 saat arayla uyanan çocuk 1 saatarayla uyanıyor.Uyuyup uyumadıgımı anlamıyorum.Zombi gibi oldum.

Günaydın canım.Yanıma alıyorum biraz daha uyuyor ama alışmasından korkup yerine yaırıyorum.Emzigi bıraktırdım diye de hep uyanıyor sanırım

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun eylülcüm...spral danmı sancılı oluyo regl lerin?

Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım.

benim bildiğim spiralden sonraki ilk adetlerde çok ağrı oluyormuş

geçmiş olsun canımm ben korkuyorum ya acıdımı çok

sağolun kızlar valla bu ay 3 oldu takılalı öldürdü beni zor oluyo takılması ayrı işkence ama ne yapayım aptal gibi baglattırmadım yumurtalıkları

Kimsecikler yok yineEmire bisküvili kahvaltı yaptım yedi ama sonra kustu.Offf uyku düzenimizde tamamen alt üst oldu.Çıksın artık şu dişlerrrrrrrrrrrr

Kimsecikler yok yineEmire bisküvili kahvaltı yaptım yedi ama sonra kustu.Offf uyku düzenimizde tamamen alt üst oldu.Çıksın artık şu dişlerrrrrrrrrrrr

Uyku düzeni diye bişey kalmadı ki bizde de hastalıkta sonra huyu suyu değişti yavrumun

Allah yardımcın olsun canım. inşallah hemen çıkarda rahatlarsınız artık. o bisküvili kahvaltıyı elif eylül hiç sevmedi canım. kutuyu atacam artık napim yemiyor. bişeye bile katsam öğürüyor. belki ondandır sende değiştir istersn

amiiiiiiiiiiiiiin inş. canım inş.

Ben bu sabah ilk defa yaptım 5 tane bebe bisküvisi yarımdan az muz ve biraz da pekmez reklam izlerken yedirdim ehehhe

Merhaba annişler nasılsınız bebişler nasıllar inşallah iyilerdir çok uzun zaman oldu burada olmadım çünkü eylülde işe başladım bu yüzden pek vaktimiz olmadı bugün iznimliydim anca burada yazabiliyordum çok şükür uyku sorunu düzeldi gibi gündüz en fazla 1 yada 2 saat öğlede uyuyor bundan sonra hiç uyumuyor akşama kadar oynuyor emekleniyor yiyor akşam olunca saat 6 gibi yarım saat uyuyor uyanıp gece kadar uyanık oluyor saat 10 te yatırdık gece 2 yada 3 kere kalkıyor inanmıyorum nasıl oldu bilmiyorum MAŞALLAH uyanık süresi uzadıyor gece uykusunu yükleniyor gibi ama hala diş biş yok diş çıkarırken çok zor günler beni bekliyor :18::18:acaba ne yapacağım bilmiyorum çabukça çıksın dişleri inşallah dediğim bu kadar iyi günler

teşekkürler biliglendiğiniz için istek yolladım :)

Sultancım o hazır tahıllı kahvaltıyı sevmedi.Evde 4 bisküvi biraz devam sütü,pekmez,peynir ve yumurta sarısı verdim.Tatlıyı sevmiycek babası gibi herhalde.

Sultancım o hazır tahıllı kahvaltıyı sevmedi.Evde 4 bisküvi biraz devam sütü,pekmez,peynir ve yumurta sarısı verdim.Tatlıyı sevmiycek babası gibi herhalde.

selam kızlar, şu an sol elimle yazmaya çalışıyorum. geçmişi okuyamadım, ek gıda savaşları devam ediyordur hepimiz gibi kolay gelsin. Sağ omzumda lif yırtılması oldu, kızımı kangurudan çıkartırken yanlış hareket sonucu. Şimdi krem kullanıyorum.kaldırırken zorlanıyorum. sizleri özledim kendinize iyi bakın, yoksa bebeklerle ilgilenemezsiniz, yardım eden de yok. eşim okuldan 3 te geliyor, o zamana kadar tükenmiş oluyorum zaten, gelince hemen kucağına veriyorum kızımı. gündüz çok az uyuyor kızım. sağlıklı günler güzel anneler ve tatlı bebekleri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…