2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok süper bitanem gamzelim nasıl oglanında var sen ver kızını bize iki gamzeli yakışırlar birbirine
teşekkür ederiz canım benim. gamzeli bebekleri çok seviyordum cadımında oldu. :))
MERHABA HANMLAR NASILSINIZ
ben birşey sorcam 8aylıkbebişim siz bebişlerinize kaç defa nekadar ve neler yediriyrsunuz cevabınız için teşekkürler

canım ben sabah kahvaltı maması yapıyorum yemiyor. öğlen çorba yapmaktan dökmekten bıkıp vazgeçtim artık. yerse yemek suyu veriyorum. meyve püresi yapıyordum döküyordum baktım meyveyi tüm kemiriyor öyle veriyorum sadce dış kabuğuyla dişini kaşıyor. ordanda belkim bişeyler alır umudundayım. öğleden sonra bebelacın falan kavanoz maması yoğurtlu olanlardan veriyorum. bi sürü çeşit yoğurt yedim öğürünce vazgeçtim. akşamda gece mamaları var onlardan veriyorum. onu nazar değmesin bazen azıcık yiyor.

Kızlar emir hero baby kahvaltısını sevmedi.Hep ögürüyordu.Bugünde kustu.Çorba,meyve ve özellikle yogurdu çok güzel yiyor.Ama peynir yumurtada yemesi lazım.Kahvaltıyı nasıl sevdiricem?Elimle yumurta ve peynir mi versem sadece?Yada milupanın kahvaltısınımı versem?

ben birşey sorcam 8aylıkbebişim siz bebişlerinize kaç defa nekadar ve neler yediriyrsunuz cevabınız için teşekkürler

Sabah kahaltı veriyorum ama ögürüyor.Öglen çorba,sonra muhallebi(meyve katıyorum),Akşamda yogurt(uyusun diye)

canım herobabynin mamasını elif eylülde öğürdü ama bebelacınkiler güzel tavsiye ederim. birde onu yaparken içine pekmez koy biraz daha taltı oluyor .o biraz yediriyor. benim kızım verdikleri ölçünün dörtte birini zorla yiyor ama bunada şükür diyorum çünkü herobabyi kokusundanmı ne bisküvili muzlusuydu hiç yaklaştırmadı bile. peynir yemiyor ama çok az elimle ezersem yumurta yiyor. birde yaptığın mamaya ceviz falanda koy damla söylemişti güzel oluyor. maşallah çorba falan yemesi güzel bizimki o söyledikleri çorbalardan hiç yemiyor doktorada dedim söylediklerinizi sevmiyor diye yemesi lazım dedi.

tatlım ben kahvaltıların içine bebelac kullanıyorum buarada karışım yapıyorum peyniri yumurtaın sarısını pekmezi bebe bisküvisi bebek etimek varya ondanda koyuyorum çünkü ekmek sevmiyor öyle dene sadece o kahvaltıları pek sevmiyorlar mertte yemezdi ama karışımla bayılarak yiyor...

hoşgeldin canım. iyiki geldin seni özlemiştikk. nasılsın canım nasıl gidiyor

Günaydın canım nerelerdesin?Bebişin nasıl?

ecem hoşgeldin buraya gel bariii artık yoksun öbür tarafta

hoşbulduk tekrar canlarım iyiyiz oğluşla artık hep burdayız

bi kaç ay öncesine kadar ek gıdaya geçmek için can atıyodum şimdiiii nerdeyse elimde olsa sadece emziricem sabahları yumrta sarısı 30-40cc mama 2-3 bebe biskvsi azcık labne peynir koyuyorum biberona çalkalayıp veriyorum beğenerek yediği bi tek bu !!! yaptığım hiç bi çorbayı şuana kadar içmedim galiba bende bi sorun var normal evde yapılmış yoğurt çorbasından verdim hapur hupur yedi ama ben beceremiyorum valla ya yazık benim oğluşa sebze olarak bi tek milupanın brokolisini yiyo ve o kadar berbat kokuyoki cins işte yoğurt yiyo meyveye bayılarak yiyo ama sebze çorba yok malesef. günde yani bi kahvaltımız bi de ya yoğurt ya meyvemiz var. bi de arada tok tutsun diye hazır mamasına bebe biskvsi koyup veriyrm.

moralım cok bozuk...hıc bır sey yemıyor...sadece devam sutu..1 haftadır boyleyız..keyfı yerınde aslında..ama yemıyor...onceden kahvaltısını guzel ederdı devam stune cıcıbebe yumurta cevız eklerdım guzel yerdı...tarhana corbasına bayılırdı...hele yoğurda ...nıye yemıyor kı..dısınden olsa ağlar canı acır..oyle bır sey yok...bızım yedığımızden yemek ıstıyor ..arada tattırıyorum...offfff ne yapacağım yaaa (((((

Saolun kızlar.Hazır kahvaltının içine yumurtanın sarısının 4 te birini,evde kendim yaptıgım kibrit kutusu kadar peyniri ve 1çay kaşıgı pekmez koyuyorum.Ama ögürüyor.Halbuki yedigi brokoli kereviz,karnıbahar çorbalarına göre çokkkkk çokkkkkk tatlı tadi ama anlamadım işte.Sizrin gibi bende bebelac alıp deneyeyim.İnş. yer.

Neden yemiyor acaba canım:44:Acaba dedigin gibi dişlerden mi?Olabilirde aslında.

Kızlar bebe bisküvisi vermek dogru mu acaba?Hiç vermedim tereddütteyim.Devam sütü kullanır mı(kahvaltıya)?Un,bisküvi,tuz,baharat,şeker..bunları ne kadar geç verirsek o kadar iyi diye düşünüyorum

Kızlar bebe bisküvisi vermek dogru mu acaba?Hiç vermedim tereddütteyim.Devam sütü kullanır mı(kahvaltıya)?Un,bisküvi,tuz,baharat,şeker..bunla rı ne kadar geç verirsek o kadar iyi diye düşünüyorum

biz oğluma sabah kahvaltısı olarak cicibebe veriyoruz... bir sabah cicibebe, bir sabah milupa nın kahvaltılarından veriyoruz. değişik olsun diye... kahvaltılarını da devam sütüyle hazırlıyoruz...

Anladım canım.Milupanınkini bende deneyeyim.

Hayırlı cumalar arkadaşlar.Bu sabah emire yumurta,peynir,pekmez ve ceviz karışımı verdim yedi.Demekki hero baby hazır kahvaltıyı katınca tadını begenmiyordu.Böyle daha iyi hazır yememiş olur.Damlama ve sultanıma teşekkür ediyorum.İşe yaradı teyzeleri.

günaydın canlarım iyi olmuş valla zerre bir şey vermedim henüz meilimi var ama sütümü emiyo bende dokunmuyorum 1 yaşına gelince veririm ne yapam kilosuda cok çok zor oluyordur kilosu nasıl iyimi bizde 9 bucuk aylık olduk valla büyüdüler ya dişimiz cıkmadı dr genetik dedi babamızda 9 aylıkken cıkarmış zati her şey baba olsun illa cıkaracak nasıl gidiyo hayat iyimi bebişin tatlım

kuzucuklar yiyince bizler nasıl mutlu oluyoruz...
ama diştenmidir nedir oğluşum bu aralr bişey yemek istemiyor...
2 kaşık yiyyor 3. yü ağzında tutuyor...
allahım şu dişler hayırlısıyla bir çıksa...

ohhh maşallah bebişine... sütün yetiyorsa maşallah ne güzel emziriyorsun, benim az olan sütüm işe başlamamla iyice azaldı... geceden geceye emziriyorum oğlumu...
maşallah 9.5 aylık olmuşsunuz...

valla bende öle dedim hala cıkmadı bu belirtiler 6 ay da başladı ama illa cıkacak sıkma canını hep bölede olmuyo ara ara allah kolaylık versin canım hepimize

ohhh maşallah bebişine... sütün yetiyorsa maşallah ne güzel emziriyorsun, benim az olan sütüm işe başlamamla iyice azaldı... geceden geceye emziriyorum oğlumu...
maşallah 9.5 aylık olmuşsunuz...

yok yanlış yazmışım 12 gün sonra 9 ay dolacak işe bende gittigimde azaldı işten ayrılınca cogaldı sagmak azaltıyo tatlım olsun geceden geceyede ii hiç.yoktan demi ama üzülme

valla bende öle dedim hala cıkmadı bu belirtiler 6 ay da başladı ama illa cıkacak sıkma canını hep bölede olmuyo ara ara allah kolaylık versin canım hepimize

canım bizim alttan 2 tane dişimiz çıktı... onlar hiç anlamadan çıktı, hiç huysuzluğu olmamıştı
ama bunlar zor çıkacak galiba... 2 tanenin yanları kabarmış sanırım onlar patlıycak...

canım bizim alttan 2 tane dişimiz çıktı... onlar hiç anlamadan çıktı, hiç huysuzluğu olmamıştı
ama bunlar zor çıkacak galiba... 2 tanenin yanları kabarmış sanırım onlar patlıycak...

maş...canım ya seninki okula gidecek bizde tık yok maş..kocaman inş..kolay cıkarır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…