- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
1999 depremini yaşayan biri olarak, şu an Vandaki insanların psikolojisini anlıyorum, o artçılar bile insanı nasıl etkiliyor. Hepsine geçmişahmet olsun, yaşamını yitirenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin çok zor bir durum. Kaç gündür girmedim elim net'e gitmedi, canım istemedi, üstüste gelen bu haberler insanı çok üzüyor, önce şehit haberleri, sonra deprem. Hayat ne kadar pamuk ipliğine bağlı, dolu dolu yaşamak her an'ı değerlendirmek lazım. Hayat bize verilen bir hediye. Bugün vefat edenlerin öykülerini dinledikçe boğazım düğüm düğüm oldu, ağladım. İmkan olsa gitsem yaralarını sarsam, teselli olsam, elim dolu dolu gidip onları sevindirsem. Bugün Yunus haberi beni çoook ağlattı. Kurtulmuştu sevinmiştik. Yanındaki adam ona siper olmuştu, çocuk korkmadan, sabırla kurtarılmayı beklemişti. ama bu sabah öldüğünü duydum ve çok üzüldüm. Babanın evladına Fatoş diye seslenişi, diğer bir babanın karım evde, 4 aylık bir bebeğim evde diye ağlaması, kanseri yenen öğretmenin depremde ölmesi canımı nasıl acıttı anlatamam. Allahım sabır versin.
Sonra buraya geldim, yazdıklarınızı okuyayım dedim, Tuana bebeğin öldüğünü yazmışsınız. Minik bebek artık cennette, geldiği yerde, Annesine Allahım sabır versin. Nasıl dayanılır bu acıya.
Sultancım , kızının bayramlıkları çok güzel güle güle giysin, eskitsin. hiçbir şeyin değeri yok.
Ebrulicim, geçmiş olsun, İnşallah iyileşir kuzun bayrama sağlıkla girsin.
Abrelcim, arada ben de geliyorum, sen de gel özletme kendini.
kızlar kusura bakmayın, bu kadar hatırladım yazılanları, arada hatrını soramadıklarım vardır, hoşgörünüze sığınıyorum.
Bizse 7 aylık olduk, büyüyoruz galiba. Mutlulukla, sağlıkla, başarılarla büyüyelim en önemlisi bu.Rabbim bizlere herşeyin hayırlısını göstersin hayatta.
kızlar ilknurumu gören varmı uzun süredir göremi,yorum merak ettim nasıl iyimi özlem azize onlar demirbaşımız nerelerdeler merak ettim bilen varsa yazarsa sevinirim
güzel güzel de ben bizim patronun yazdıgından emin olamadım bi an ya
ya bizim koca adam yaşlandı eski sivri dili yumuşadı kalbi gibi:)
ya da hakkaten vekaleten biri yazdı yerine zira bu kadar devrik cümle kurmazdı bizim patron desem kızdırmam herhaldeDD
saygılar ....
zaten senin yazını okuyunca gaza geldim.....
yaşlandım malesef yapacak birşey yok ama !
kk ya çok şey borçluyuz bunun farkındayız ama sadece kkya..konuyu o açmış bu açmış mühim değil ama benim diye sahiplenince ortam ister istemez geriliyor.biz birbirimizi burda tanıdık,sevdik ama dönen tekere çomak sokmak isteyenler oldu! zararlıda çıktılar ..
kk ya çok şey borçluyuz bunun farkındayız ama sadece kkya..konuyu o açmış bu açmış mühim değil ama benim diye sahiplenince ortam ister istemez geriliyor.biz birbirimizi burda tanıdık,sevdik ama dönen tekere çomak sokmak isteyenler oldu! zararlıda çıktılar ..
gelecek endişesi duyanlar hep kaybeder ! Ben ben ben diyenler de öyle !
Bakın atasözü gibi bu sözler yazdım, tüm telif hakları bana aittir....
Arklar ben Bugun yapılan hiç bi yoruma karışmadım fakat umuyorumki bu comak sokmak lafı bana demmemistir bende o ark içindeyim fakat yanlış anladığınız icin ben Bugun oğlum hasta olmasına rağmen onunla ugrasamadim bile gercekten moralim Cok bozuldu bennhic birinizle ilgili yorum yapmıyorum ve daha fazlada kırılmak istemiyorum kimse benim icin bizi kırdı diyemez ben sadece biraz açık oldum ve o kadarda olayı büyütmedim ama olayım bitirildi iyicene gercekten Cok üzgünüm amaki bi seyleri anlamış bulunuyorum beni konularınıza lütfen karıştırmayın benim kimseylede özel bi sorunum yok ve olamaz iyi akşamlar..
Arklar ben Bugun yapılan hiç bi yoruma karışmadım fakat umuyorumki bu comak sokmak lafı bana demmemistir bende o ark içindeyim fakat yanlış anladığınız icin ben Bugun oğlum hasta olmasına rağmen onunla ugrasamadim bile gercekten moralim Cok bozuldu bennhic birinizle ilgili yorum yapmıyorum ve daha fazlada kırılmak istemiyorum kimse benim icin bizi kırdı diyemez ben sadece biraz açık oldum ve o kadarda olayı büyütmedim ama olayım bitirildi iyicene gercekten Cok üzgünüm amaki bi seyleri anlamış bulunuyorum beni konularınıza lütfen karıştırmayın benim kimseylede özel bi sorunum yok ve olamaz iyi akşamlar..
ağır mı yazmışım güzel mi yazmışım......
Cok geçmiş olsun canım, umarım Batu daha iyidir...
Geçmiş olsun Eda'cım canım.
Tskler Kizlar efe hasta Bugun daha iyi ...