2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba evet bebegim 2 dil duyarak buyuyor benim de.evde Turkce konusuyoruz,kreste Danca.Yurtdisindayiz dogal olarak boyle olmasi gerekiyor bizde tabii,ama sizin yaptiginizi da gercekten tebrik ediyorum,yazdigininda cok dogru oldugunu biliyorum ben de daha once bir bebegin 7 dil konusarak buyutuldugunu ve basariyla sonuclandigini okumustum.Bir deneydi..

geçmiş olsun canım şifa versin allah biran önce
tuana ılgınımızı kaybettik kızlar 15gün önce

off offff allah sabır versin ailesine

"sizleri üzmek istemem ama benim kızım yoğun bakımda yatarken sizlerin dualarıyla rabbim bana bağışladı yavrumu şimdi yine ALLAH rızası için bir arkadaşıma dua istiyorum 14 aylık bir kızı var ( tuana ılgınımız )mersinde oturuyor geçen hafta cumartesi günü eline havuç vermiş sussun diye kendiside banyoya girmiş ben banyoya girsem bile ya edayı yürütecine koyup yanıma alıyorum yada birin baktırıp öyle banyoya giriyorum arkadaşımı asla kınamıyorum şuanda okadar üzgünümki beynim ağrıyor düşünmek bile istemiyorum banyoda 20dakika kalmış çıktığında ılgın yerde baygın ağzından kanlar geliyormuş tabi hemen üniversitede yoğun bakıma almışlar gırtlak borusunu delmiş havuç yarısıda boğazına kaçmış 35 dakika kalbi durmuş tekrar çalıştımışlar şimdi makinaya bağlı dün ikidefa fişi çekmişler kalbide durmuş geri takmışlar artık fiş çekmek yasak olduğu için kalbinin durmasını bekliyorlar yaşasa bile gözlerini kaybetmiş böbrekler iflas etmiş beyin bitmiş şuanda hıçkırıklara boğuluyorum rabim şifa versin bir haftadır edayı sevemiyorum tabi eşi kayınvalidesigillerde onu suçluyorlar zaten annesi yok babası başkasıyla evli ilgilenmiyorlar yaşıda çok küçük 20yaşında kimse yokmuş hastanede kafayı yemiş yoğun bakıma girip çıktıktan sonra gülme krizine giriyormuş eşide istemiyormuş evliliğide bitti kocası öyle diyormuş bende 4 yıl önce bir arkadaşımın arkadaşıyken tanıdım rabim şifa versin"

kendi başıma gelmiş gibi oldum:''((.... Allah ım kimselere yaşatmasın ya Rabbim böyle acı kimselere vermesin:'''''''''......................
elimizden geldiğince tedbirli davranmaya çalışıyoruz ama insanız tabi bizim de hatalarımız olabilir... Allah ım sen koru ya Rabbim sen koru:'''''''.....

canım annesini tutukladılar kamu davası oldu tabi aklını kaybetmiş durumda çok büyük vijdan azabı çekiyor kabullenemiyor mahkemesi var kasımın 22sine rabbim yardımcısı olsun

canım annesini tutukladılar kamu davası oldu tabi aklını kaybetmiş durumda çok büyük vijdan azabı çekiyor kabullenemiyor mahkemesi var kasımın 22sine rabbim yardımcısı olsun

Allahım o kadının yardımcısı olsun. hangiyürek dayanır bu acıya. birde üstüne bunlar. bu nasıl vicdan. kim ister evladına böyle bişey olsun.

Başsaglıgı dilegin için saol canım.Bugün 1 hafta oldu ama dişlerin yeri çok belli ama patlamadı daha.4 gece ateşlendi yavrum.Hala huysuz ama çok şükür ateş yok.Diş çıkarıyor ateşi var diye huy kaptı.Beni görünce ellerini uzatıyor kucga istiyor.Emirde en son 9450 idi.Aaaa fazla almamış dedim.Dr. şakamı yapıyosun deyip güldü.Alıştım kilolu oluşuna diş çıkarırken aaa süzüldü yavrum diyorum ,herkes gülüyor.3Haftadır yavaş yavaş azara azar veriyorum yogurt,çorba ve meyve.Muhammedde topluymuş bayaRabbim onları btün kötülüklerden korusun.Bizde sizi öptük
Saol sultancım.Haklısın dr. gittim.Mecburen antibiyotik verdi kullanıorum.Keşke kaç gündür çekmeyip gitseydim.Özellikle geceleri öksürmekten içim dışıma çıkıyor sanki.
slm kızlar nasılsınız özlüyorum sizleriya biz büyüyoruz herşey yolunda sadece kızımın metale karşı alerjisi var
Nerelerdeydin canım.Bizde seni özledik.Nerden anladınız metale alerjisi oldgunu?Bu arada tuana olgını kaybetmişsiniz.Başınız saolsun.Rabbim annesine sabırlar versin.Aklına mukayyet olsun.Nasıl yaşanır diyor insan ama yaşanılıyor işte.Allahım aklıma geldikçe içim fena oluyor.Offf
geçmiş olsun canım şifa versin allah biran önce

Saol damlacım.

evet kizim emekliyor,konusuyor..vs diye yazarim ben de ,senin de iyi hissetmene sevindim simdi.
dogum kilomu yazmamistim,ama simdi yazayim,58 kg dim hamileleigim basladiginda 73 kg ile bitirdim,simdi 63kiloyum.

çok aldım hamileligimde şimdi dogum öncesi kilomdayım şükür fazlan kalmamış bence kilon normal anne sütü veriyorsan kalanlarıda artık sütten kasince vereceksin.. tatlım

cok uzuldum,ailesine ve tum tanidiklarina sabir diliyorum,bu cok aci ama hepimize ders olsun nelerden kacinilmasi gerektigini bilelim ve bir daha benzeri olaylar hic yasanmasin,meleklerimiz saglikla buyusun..

amin rabbim şok oldum çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun evlatlarımızı korusun inş..kazalardan kötülüklerden eşimi aradım az önce söledim agladım çok üzüldükk allahım söyleyecek söz bulamıyorum yaa...

gecmiş olsun canım rabbim şifa versin..valla antibiyotiksiz düzelemiyorsun ben direndim içmeyecektim baktım kötüleştim asye oldu artık mecburen ilaç almak zzorunda kaldım ama şükür 1 ci tableti aldım hemen düzeldim şimdi ayaklandım şükür cocuga bakamadım eşim bakıo ama emziriyorum bazı konularda kimsede susmuyor cocuk inş düzelirsin canım gecmiş olsun

kızlar ilknurumu gören varmı uzun süredir göremi,yorum merak ettim nasıl iyimi özlem azize onlar demirbaşımız nerelerdeler merak ettim bilen varsa yazarsa sevinirim

Canım bende gittim dr. antibiyotik içiyorum şimdi mecburen.Öksürmekten halsizlikten ogluma bakamıyordum.Şimdi öksürük kaldı bi tek.İnş. o da geçer biran önce.
kızlar ilknurumu gören varmı uzun süredir göremi,yorum merak ettim nasıl iyimi özlem azize onlar demirbaşımız nerelerdeler merak ettim bilen varsa yazarsa sevinirim
İlknuru özlemi epey oldu görmüyorum canım.Bende onları merak ediyorum.Azize arada ugruyor ama digerleriinden haberim yok.Digerleride facete zaten buraya ugramıyorlar.Bildiklerim bunlar canım.

Kızlar roxy kullanıyorum ama ariel leke çıkarıcısı mecburen döküp bekletiyorum.Meyveler lekeler çıkmıyor yoksa.Araştırma yaptım.Herkes omo baby den çok memnun.Deterjanım bitince bende alıp kullanmak istiyorum.Siz lekeleri nasıl çıkartıyosunuz?Kaç derecede yıkıyosunuz?Birde sizden çorba tarifleri bekliyorum.Nette çok saçma soganı baharatlı tuzlu bildiginiz bizim kendimizde yaptıgımız çorbaların minyatürlü halini az miktarlı yapmışlar.Dr. bana tuz böbreklerine çökmesin diye 1 yaşına kadar yok demişti.Paylaşımlarınnızı bekliyorum.

inş.iyilerdir valla eger face ye girip buraya gelmiyorlarsa aşkolsun onlara yaa üzüldüm bak...

Ne güzel eglenmişsiniz canım.Biz hastalıklardan eve tıkılıp kaldık.Çok bunaldım bende.Cimcimenin kıyafeti çok güzelmiş.İyi günlerde giysin canım.Bayramlıklarıyla çekip foto eklemek lazım.

Ne güzel eglenmişsiniz canım.Biz hastalıklardan eve tıkılıp kaldık.Çok bunaldım bende.Cimcimenin kıyafeti çok güzelmiş.İyi günlerde giysin canım.Bayramlıklarıyla çekip foto eklemek lazım.

evet canım bana gezme nasıl iyi geldi anlatamam. üstelik gittiğim kişi çocukluk gençlik arkadaşımdı ve evlendiğimden beri hiç görüşememiştik. eski günlerden bahsettik hep. kıyafeti beğenmenede çok sevindim teşekkür ederim canım tabiki çeker eklerim teyzesi. İnşallaah.

1999 depremini yaşayan biri olarak, şu an Vandaki insanların psikolojisini anlıyorum, o artçılar bile insanı nasıl etkiliyor. Hepsine geçmişahmet olsun, yaşamını yitirenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin çok zor bir durum. Kaç gündür girmedim elim net'e gitmedi, canım istemedi, üstüste gelen bu haberler insanı çok üzüyor, önce şehit haberleri, sonra deprem. Hayat ne kadar pamuk ipliğine bağlı, dolu dolu yaşamak her an'ı değerlendirmek lazım. Hayat bize verilen bir hediye. Bugün vefat edenlerin öykülerini dinledikçe boğazım düğüm düğüm oldu, ağladım. İmkan olsa gitsem yaralarını sarsam, teselli olsam, elim dolu dolu gidip onları sevindirsem. Bugün Yunus haberi beni çoook ağlattı. Kurtulmuştu sevinmiştik. Yanındaki adam ona siper olmuştu, çocuk korkmadan, sabırla kurtarılmayı beklemişti. ama bu sabah öldüğünü duydum ve çok üzüldüm. Babanın evladına Fatoş diye seslenişi, diğer bir babanın karım evde, 4 aylık bir bebeğim evde diye ağlaması, kanseri yenen öğretmenin depremde ölmesi canımı nasıl acıttı anlatamam. Allahım sabır versin.
Sonra buraya geldim, yazdıklarınızı okuyayım dedim, Tuana bebeğin öldüğünü yazmışsınız. Minik bebek artık cennette, geldiği yerde, Annesine Allahım sabır versin. Nasıl dayanılır bu acıya.
Sultancım , kızının bayramlıkları çok güzel güle güle giysin, eskitsin. hiçbir şeyin değeri yok.
Ebrulicim, geçmiş olsun, İnşallah iyileşir kuzun bayrama sağlıkla girsin.
Abrelcim, arada ben de geliyorum, sen de gel özletme kendini.
kızlar kusura bakmayın, bu kadar hatırladım yazılanları, arada hatrını soramadıklarım vardır, hoşgörünüze sığınıyorum.
Bizse 7 aylık olduk, büyüyoruz galiba. Mutlulukla, sağlıkla, başarılarla büyüyelim en önemlisi bu.Rabbim bizlere herşeyin hayırlısını göstersin hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…