- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
arkadaşlar aranızda bebeğini çift yada daha fazla ana dilli yetiştiren var mı? birbirimize önerilerde bulunabiliriz?
biz 2. anadil olarak ingilizceyi veriyoruz. ben türkçe konuşuyorum babası ingilizce. ilk üç yaş içinde öğretince beyin anadil kısmına yerleştiriyormuş o dili. aslında keşke başka diller de bilsek de çoklu anadilli yetişse.. kulak aşinalığı olsun diye her gün Kuran ı kerim dinletiyorum. arapça çizgifilmlere de başladım ama karşısında olnunla konuşan olmadıkça çok da etkili olacağını sanmıyorum.. olsun ben elimden geleni yapayım da..
tuana ılgınımızı kaybettik kızlar 15gün önce
geçmiş olsun canım şifa versin allah biran önceGece öksürmekten cigerlerim koptu sandım.Hiç uyuyamadım tabii emiride uyutmadım.Ihlamur karışımı çay içmekten tiskindim.Bepnten pastil kullanıyorum.Ama öksürük şurubu kullanmam lazım.Emire verilenlere baktım ama süte geçer,sütü keser gibi şeyler yazıyordu.Süte geçmeyen yada size dr. önerdigi öksürük şurubu var mı?
canım çok geçmiş olsun. daha ne alerjisi çıkacak yaa.
demek bebek gitti. çok üzüldüm canım. günlerdir aklımdaydı. İnşallah ölmemiştir diye. annesi nasıl canım Allahım sabır versin İnşallah. Allahım yardımcısı oolsun. Allahım bu acıyı kimselere yaşatmasın bizim evlatlarımızı bize bağışlasın İnşallah
canım annesini tutukladılar kamu davası oldu tabi aklını kaybetmiş durumda çok büyük vijdan azabı çekiyor kabullenemiyor mahkemesi var kasımın 22sine rabbim yardımcısı olsun
Başsaglıgı dilegin için saol canım.Bugün 1 hafta oldu ama dişlerin yeri çok belli ama patlamadı daha.4 gece ateşlendi yavrum.Hala huysuz ama çok şükür ateş yok.Diş çıkarıyor ateşi var diye huy kaptı.Beni görünce ellerini uzatıyor kucga istiyor.Emirde en son 9450 idi.Aaaa fazla almamış dedim.Dr. şakamı yapıyosun deyip güldü.Alıştım kilolu oluşuna diş çıkarırken aaa süzüldü yavrum diyorum ,herkes gülüyor.3Haftadır yavaş yavaş azara azar veriyorum yogurt,çorba ve meyve.Muhammedde topluymuş baya7evet haklısın tatlım işte anne olmak böyle bir şey kilolu olsa neden kilolu zayıf olsa neden zayıf bir şeyler tatmin etmiyor bizi allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin inş..üzülme inş..yavrunda kısa vadede atlatacak allah derdini göstermesin inş..canım üzülme ateşine dikkat et benimkide cıkarma arefesi sanırım gece 5 te ayakta gece huysuzlugu başladı az emiyor lop lop etleriereyecek galiba bir de gittim saglık ogagına 9.900 cıktı dedim vah vahhh zayıflamış yavrum hemşire şaşırdı cünkü 7 ayda bu kilodaydı almıyo kuzun etler gidiyooooo sadece anne sütü veriyorum ek gıdaya başlamadım ben öpüyorum durumunuzu haberdar et emi öptüm ikinize
Saol sultancım.Haklısın dr. gittim.Mecburen antibiyotik verdi kullanıorum.Keşke kaç gündür çekmeyip gitseydim.Özellikle geceleri öksürmekten içim dışıma çıkıyor sanki.canım çok geçmiş olsun. canım bunun başka çaresi yok doktora git onlar zaten gerekli ilaçları veriyor. rastgele ilaç kullanma canım. birde bu salgınmış kızımda aynıydı bende direndim ve antibiyotik kullanmadan geçmiyor ne yazıkki. babamdada var ve ilaçsız oda direndi ve olmadı yine ilaç aldı aol canı
. bende kızım 3 aylıkken kullandım bişey olmadı canım. çok geçmiş olsun
Nerelerdeydin canım.Bizde seni özledik.Nerden anladınız metale alerjisi oldgunu?Bu arada tuana olgını kaybetmişsiniz.Başınız saolsun.Rabbim annesine sabırlar versin.Aklına mukayyet olsun.Nasıl yaşanır diyor insan ama yaşanılıyor işte.Allahım aklıma geldikçe içim fena oluyor.Offfslm kızlar nasılsınız özlüyorum sizleriya biz büyüyoruz herşey yolunda sadece kızımın metale karşı alerjisi var
geçmiş olsun canım şifa versin allah biran önce
Saol damlacım.
evet kizim emekliyor,konusuyor..vs diye yazarim ben de ,senin de iyi hissetmene sevindim simdi.
dogum kilomu yazmamistim,ama simdi yazayim,58 kg dim hamileleigim basladiginda 73 kg ile bitirdim,simdi 63kiloyum.
cok uzuldum,ailesine ve tum tanidiklarina sabir diliyorum,bu cok aci ama hepimize ders olsun nelerden kacinilmasi gerektigini bilelim ve bir daha benzeri olaylar hic yasanmasin,meleklerimiz saglikla buyusun..
Gece öksürmekten cigerlerim koptu sandım.Hiç uyuyamadım tabii emiride uyutmadım.Ihlamur karışımı çay içmekten tiskindim.Bepnten pastil kullanıyorum.Ama öksürük şurubu kullanmam lazım.Emire verilenlere baktım ama süte geçer,sütü keser gibi şeyler yazıyordu.Süte geçmeyen yada size dr. önerdigi öksürük şurubu var mı?
Canım bende gittim dr. antibiyotik içiyorum şimdi mecburen.Öksürmekten halsizlikten ogluma bakamıyordum.Şimdi öksürük kaldı bi tek.İnş. o da geçer biran önce.gecmiş olsun canım rabbim şifa versin..valla antibiyotiksiz düzelemiyorsun ben direndim içmeyecektim baktım kötüleştim asye oldu artık mecburen ilaç almak zzorunda kaldım ama şükür 1 ci tableti aldım hemen düzeldim şimdi ayaklandım şükür cocuga bakamadım eşim bakıo ama emziriyorum bazı konularda kimsede susmuyor cocuk inş düzelirsin canım gecmiş olsun
İlknuru özlemi epey oldu görmüyorum canım.Bende onları merak ediyorum.Azize arada ugruyor ama digerleriinden haberim yok.Digerleride facete zaten buraya ugramıyorlar.Bildiklerim bunlar canım.kızlar ilknurumu gören varmı uzun süredir göremi,yorum merak ettim nasıl iyimi özlem azize onlar demirbaşımız nerelerdeler merak ettim bilen varsa yazarsa sevinirim
Canım bende gittim dr. antibiyotik içiyorum şimdi mecburen.Öksürmekten halsizlikten ogluma bakamıyordum.Şimdi öksürük kaldı bi tek.İnş. o da geçer biran önce.
İlknuru özlemi epey oldu görmüyorum canım.Bende onları merak ediyorum.Azize arada ugruyor ama digerleriinden haberim yok.Digerleride facete zaten buraya ugramıyorlar.Bildiklerim bunlar canım.
Başsaglıgı dilegin için saol canım.Bugün 1 hafta oldu ama dişlerin yeri çok belli ama patlamadı daha.4 gece ateşlendi yavrum.Hala huysuz ama çok şükür ateş yok.Diş çıkarıyor ateşi var diye huy kaptı.Beni görünce ellerini uzatıyor kucga istiyor.Emirde en son 9450 idi.Aaaa fazla almamış dedim.Dr. şakamı yapıyosun deyip güldü.Alıştım kilolu oluşuna diş çıkarırken aaa süzüldü yavrum diyorum ,herkes gülüyor.3Haftadır yavaş yavaş azara azar veriyorum yogurt,çorba ve meyve.Muhammedde topluymuş bayaRabbim onları btün kötülüklerden korusun.Bizde sizi öptük
Saol sultancım.Haklısın dr. gittim.Mecburen antibiyotik verdi kullanıorum.Keşke kaç gündür çekmeyip gitseydim.Özellikle geceleri öksürmekten içim dışıma çıkıyor sanki.
Nerelerdeydin canım.Bizde seni özledik.Nerden anladınız metale alerjisi oldgunu?Bu arada tuana olgını kaybetmişsiniz.Başınız saolsun.Rabbim annesine sabırlar versin.Aklına mukayyet olsun.Nasıl yaşanır diyor insan ama yaşanılıyor işte.Allahım aklıma geldikçe içim fena oluyor.Offf
canım çok geçmiş olsun evet ne yazıkki ilaçsız geçmiyor bu pislik hastalık. çok geçmiş olsun canım.geçmiş olsun canım şifa versin allah biran önce
Saol damlacım.
kızlar ilknurumu gören varmı uzun süredir göremi,yorum merak ettim nasıl iyimi özlem azize onlar demirbaşımız nerelerdeler merak ettim bilen varsa yazarsa sevinirim
canım ilknur çok yoğun pek giremiyor. azizede geliyor arada. sen nasıl oldun iyileştinmi inşallah. bizde bugün gezmeye gittik çok güzel geçti. iki yere gittik. birincide eski komşumuzun torunu vardı 2 yaşında kızımı çok sevdi. sürekli peşindeydi. en son tam çıkarken arabanın anahtarını almış sallayarak e hadi sizi arabayla bırakayım demezmi koptuk hepimiz. ikinci yerde dayımın eviydi yengemin yeğeni var 3 yaşlarında oda sürekli kızıma gelip bi kere öpeyim ne var dedi durdu. öperken kızım ağlayıncada korkma korkma ben burdayım ağlama demezmi onada bi sürü güldük. sürekli kızımo öpmek istedi yengemin komşusuda vardı kadın hayır o benim diyince kadına sopayla saldırıp o sadece benim demezmi. Allahım ya çok güzel bi gündü. bu arada dünde gidip kızıma bayramlık aldık teyzeleri. resmini koyayımda sizde bakın bakalım
Ne güzel eglenmişsiniz canım.Biz hastalıklardan eve tıkılıp kaldık.Çok bunaldım bende.Cimcimenin kıyafeti çok güzelmiş.İyi günlerde giysin canım.Bayramlıklarıyla çekip foto eklemek lazım.