merhaba Abrel,sen gibi ben de bir cok seyi fazla irdeliyorum hatta her anne gibi.ben de kizim ile ilgili yazayim ve yalniz olmadigini bil istedim.kizim anne baba vs demiyor hic. bir ay once cok konusuyordu,agzi laf dolu diyordu annem,ablam vs.simdi daha cok ciglik atiyor,hatta ebe kontrolumuzde gecen ay ebe´da ba gibi heceleri,sesleri cikariyormu diye sormustu sonra kiziminda en cok konustugu zamandi ve gorduki cikariyor,o zaman `aa ne onemliymis ebe sorduuguna gore demistim`.ama simdi kizim nerdeyse hic konusmuyor,once cok sikildim ama simdi her donem farkli seylere ilgili olduklarini okudum,sebebi buymus ,tabii yine de kontrolde ebemize soracagim.emekleme konusuna gelince o da ayni 2 hafta oncesine kadar poposunu kaldirip,cok caba sarf ediyordu simdilerde cok az denemeleri :/ama bunun da sorun olmadigina karar verdim,dislerine gelince cok kasiniyor,agiz suyu akiyor 1 aydir ama diside henuz cikmadi..ayaklari ve elleri benim kizimda da oyle surekli hareket halinde,bir de 3 haftadir felan cok geriniyor,yatarken sirtini kaldiriyor hep,kopru kurar seklinde,bunlarinda normal oldugunu biliyorum :)artik..yalniz degilsin bebekler benzer seyler yapiyorlar endiselenme..