2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa. İnşallah mertime geçmeden hemencecik iyileşirsin. grip falanmı tamda salgın şimdi. Allahım acil şifalar versin canım

herkeslere günaydınnnn. cumamız mübarek olsun İnşallah. Allahım hastalara şifa dertlilere deva borçlu olanlara borçlarını ödeme gücü , darda olanlara ferahlık versin, ölmüşlere rahmet versin İnşallaah. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. evlatlarımıza güzel kaderler yazsın İnşallah. bizlerede onları sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallaaaah. Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın bizleride onların üzerinden eksik etmesin İnşallah. hepinizi kocaman öpüyoruz

Eki Görüntüle 276933

Eklentiler

• $hayirlicumalar.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 31

7evet haklısın tatlım işte anne olmak böyle bir şey kilolu olsa neden kilolu zayıf olsa neden zayıf bir şeyler tatmin etmiyor bizi allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin inş..üzülme inş..yavrunda kısa vadede atlatacak allah derdini göstermesin inş..canım üzülme ateşine dikkat et benimkide cıkarma arefesi sanırım gece 5 te ayakta gece huysuzlugu başladı az emiyor lop lop etleri ereyecek galiba bir de gittim saglık ogagına 9.900 cıktı dedim vah vahhh zayıflamış yavrum hemşire şaşırdı cünkü 7 ayda bu kilodaydı almıyo kuzun etler gidiyooooosadece anne sütü veriyorum ek gıdaya başlamadım ben öpüyorum durumunuzu haberdar et emi öptüm ikinize

gecmiş olsun ncanım valla 3 gündür kocam bakıo yorgan döşek yatıyorum bu gün ayaklandım s-daha hala başım dönüyo bu nasıl grip zamanla neler degişiyor hastalıklar en basit bir grip bilee yataklık ediyor artık rabbim yardımcımız olsun inş..korusun miniklerimizi

aynı bizi anlattın tatlım dert ede edeee edeeee 5 kg vermişim bi baktım valla eritti beni eşim çok inceliyor bir şeyler bir şeyr söyleye söyleye beni pipirik gergin bir anneye cevirdi aklıma hep kötü şeyler geliyo birde benimkinin bıngırdagı 6 aylıkken kapandı aman inan her şeyi bilmeme ragmen geriliyorum ama artık takmayacam oluruna bırakıyorum tşk ederim inan bi nebze rahatlattı anlattıkların beni yakında müjdeni sende yazarsın bende tatlım iyi bak prensese annesi ha sahi dogum kilonu verdin mi birde sen kaç kilo almıştın

canım benim kızımda bişey yemek istemiyor bende tiksinmesin diye zorlamıyorum. şu aralar fazla emmiyorda hasta olduğu için. ama bence önemli olan hareketleri onda sorun yoksa ve sürekli ağlamıyorsa sorun yoktur

öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım:)

hareketleri yerinde çok şükür.. ağlamasına gelince.. bu aralar baya nazlı. diş çıkarma belirtileri var belki de ondan..

ne bileyim gerek çevremdeki bebekler gerek internette, kk deki bebeklerin kiloları hep benimkinden fazla sanki... 6. ayında doğum kilosunun iki katı olması bekleniyo diye biliyorum ancak benimki ulaşamamıştı bugün tarttım sanırım 7.7 olmuş

bu arada.. bugün tam 7 aylık

Canım önemli olan sağlıklı olmaları.Benim oglum 4 kilo dogdu en son 9 450 ama çok çabuk ateşleniyor ve şifayı kapabiliyor.Zayıf olsun ama dayanıklı olsun.Dr. normal saglıklı diyorsa sorun yoktur.[/QUOTE]

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canıım:)

elhamdülillah sağlık açısından şimdilik bir sıkıntısı yok canım ama babasının kalp rahatsızlığının genetik olduğunu öğrendik yani %50 kalp hastalığı olma riski var.. Allah cc hepimizin bebişlerini korusun

arkadaşlar aranızda bebeğini çift yada daha fazla ana dilli yetiştiren var mı? birbirimize önerilerde bulunabiliriz?

biz 2. anadil olarak ingilizceyi veriyoruz. ben türkçe konuşuyorum babası ingilizce. ilk üç yaş içinde öğretince beyin anadil kısmına yerleştiriyormuş o dili. aslında keşke başka diller de bilsek de çoklu anadilli yetişse.. kulak aşinalığı olsun diye her gün Kuran ı kerim dinletiyorum. arapça çizgifilmlere de başladım ama karşısında olnunla konuşan olmadıkça çok da etkili olacağını sanmıyorum.. olsun ben elimden geleni yapayım da..

bu arada.. bugün tam 7 aylık
maşallah bebişine

çok sağol eylülcüm amin

Gece öksürmekten cigerlerim koptu sandım.Hiç uyuyamadım tabii emiride uyutmadım.Ihlamur karışımı çay içmekten tiskindim.Bepnten pastil kullanıyorum.Ama öksürük şurubu kullanmam lazım.Emire verilenlere baktım ama süte geçer,sütü keser gibi şeyler yazıyordu.Süte geçmeyen yada size dr. önerdigi öksürük şurubu var mı?

canım şurup olarak bilmiyorum ama aktarlarda bronş life diye bi şey var ballı baharatlı bi karışım. o çok iyi geliyo diye biliyorum. ama sütü etkileyip etkilemediği konusunda bi şey bilmiyorum canım. ama içeriğinden anlaşılabilir belki:

Bronşlife Balgam Öksürük Macunu
Kullanılışı : Sabah ve akşam yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı kullanılması önerilir.(arkasından bir şey yiyip içmiceksin ki baharatlar boğazına biraz yapışıp kalacak)

İçeriği : Bal, zencefil, havlıcan, keten tohumu, zerdeçal,
meyan kökü, çörek otu, meyan balı.

canım çok geçmiş olsun. canım bunun başka çaresi yok doktora git onlar zaten gerekli ilaçları veriyor. rastgele ilaç kullanma canım. birde bu salgınmış kızımda aynıydı bende direndim ve antibiyotik kullanmadan geçmiyor ne yazıkki. babamdada var ve ilaçsız oda direndi ve olmadı yine ilaç aldı geçti. bende kızım 3 aylıkken kullandım bişey olmadı canım. çok geçmiş olsun

slm kızlar nasılsınız özlüyorum sizleriya biz büyüyoruz herşey yolunda sadece kızımın metale karşı alerjisi var

tuana ılgınımızı kaybettik kızlar 15gün önce

slm kızlar nasılsınız özlüyorum sizleriya biz büyüyoruz herşey yolunda sadece kızımın metale karşı alerjisi var

tuana ılgınımızı kaybettik kızlar 15gün önce

canım çok geçmiş olsun. daha ne alerjisi çıkacak yaa.
demek bebek gitti. çok üzüldüm canım. günlerdir aklımdaydı. İnşallah ölmemiştir diye. annesi nasıl canım Allahım sabır versin İnşallah. Allahım yardımcısı oolsun. Allahım bu acıyı kimselere yaşatmasın bizim evlatlarımızı bize bağışlasın İnşallah

tuana ılgın a bende çok üzüldüm allah sabırlar versin... 1 haftadır faranjitten antibiyotik kullanıyorrum dr başka türlü geçmez dedi napalım mecbur kaldım. boğazlarım çok kötüydü.. oğlumda çok şükür hafif bir şekilde atlattı gibi burun akıntısıyla

evet kizim emekliyor,konusuyor..vs diye yazarim ben de ,senin de iyi hissetmene sevindim simdi.
dogum kilomu yazmamistim,ama simdi yazayim,58 kg dim hamileleigim basladiginda 73 kg ile bitirdim,simdi 63kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…