2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun Ozpar benim kizimda da bebekken olmustu,Brentan krem kullandik ve cok iyi geldi hatta hemen etkisini gosterdi ve dili normale donmustu,tekrarladikca kullandik..temiz bir tulbent parcasini parmagina sariyorsun bu kremden surup bebeginin dilini ovuyorsun o kadar.tekrar gecmis olsun.bir de her emzirmeden sonra bebegin kucukse 1 cay kasigi buyukse istedigi olcude su icirmelisin..

Arkadaşlar dedemi kaybettim,canım acıyorCenaze günü emirin ateşi vardı diş çıkartıyor dedi dr.Uzaga gömülecekti emirin ateşi nedeniyle gidemedimİkisi aynı anda oldugu için ruhen bedenen bitmiş haldeyim.Dün akşam hastanedeydik yine.Ateşi düşmedi hiç.Dr.damardan kan ve idrar tahlili istedi,emin olmak istedi.Kesin diş dedi.Bugün 3.günümüz.Sultancım siz ilk oldugnuz için ve diger deneyimli arkadaşlar sizin kaç gün sürdü.Ne zamn patlar bu diişler????????????

Başı saolsun.Yardımcı olurum tabikide.Özelden adres bilgilerini yazarsan sevirim.

Canım çok geçmiş olsun.Onlara olmasın bize olsun.Emirde diş çıkartıyor.Ateşten akşam hep inledi.Hasteneye gittik.Saglam çocuk kalmamış sanki hepsi hastanede.Hava alan mı ,igne yiyen mi,öksüren mi,ateşlenen mi,Kıyamıyorum hiçbirineEmirede akşam bi sürü tahlil yaptılar.Çok ükür bişi çıkmadı diştenmiş.Emrde şurup içip fitil yemekten agzına kaşıgı okmuyor.Altını açınca fitil koyucaz diye sıkıyor kendini yavrum.

Ayşecim geçmiş olsun öncelikle.Kızına aldıgın vakvaklı yürüteci güle güle kullansın.Aynısı bizzde de var.2 aydır emir onunla peşimde fır dönüyor.Gezinmektende bi süre sonra sıkılıyorlar.

Ayşecim geçmiş olsun öncelikle.Kızına aldıgın vakvaklı yürüteci güle güle kullansın.Aynısı bizzde de var.2 aydır emir onunla peşimde fır dönüyor.Gezinmektende bi süre sonra sıkılıyorlar.

canım benim başınız sağolsun dedenin mekanı cennet olsun emir içinde geçmiş olsun mertin 4günde felan patladı dişi
allah mekanını cennet eylesin
tatlım geçmiş olsun mertin gözü şişiyordu biara göz doktoruna götürdük bişey değilmiş çocuk doktoru değilde göz doktoruna götür geçzemse eller sürekli gözlerde oluyor yaa ondan olabilir ben sarışın değilim daha doğrusu çakma sarışınım ayşecimanneanneme birde eşim bebekken öyleymiş

geçmiş olsun canım allah şifa versin bütün bebişlerimize

merhaba mart annecikleri hasta olanlara çook geçmiş olsun. benim kızımda 3 gündür hasta ateşli dün gece ateşini düşüremedik acile gittik. boğazında enfeksiyon varmış ve ilerlemiş. antibiyotik yazdı. sürekli ağlıyor kafayı yemek üzereym artık.

Arkadaşlar hepimizin başı saolsun.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Bu böyle bilinsin.Hayinler sevinmesin.Birlik olup bir toplansak anasıyla babasıyla evladıyla sizi tükürügümüzle bogarız.

Sultancım geçmiş olsun.Hastane çocuklarla dolu.Emirin ateşi geçti ama hala görünürde diş yok.Bugün 4.gün ne zaman çıkacak bakalım.Bugünde benim bogazlarım kötü.Maskeyle dolaşıyorum.İnş. emire geçmez.Yavrumun yeni ateşi düştü tekrar olmasın.

canım ben de onun mağdur olmaması için yazdım hani belki bilgilendirilmemiştir bu konuda diye,maaş konusunda yani, tv den öğrenmiştim, elbette siz daha iyi bilirsiniz eşiniz askeri personelmiş, duyarlı olmanızı canı gönülden kutluyorum, Allah rahmet eylesin şehidimize, mekanı cennet olsun, çok zor bir durum , eşine sabır diliyorum, heleki böyle zor günler geçirdiğimiz zamanlarda kenetlenmek gerek. nurturia sitesi çok aktif oraya yazabilirsen çok erkek bebek annesi var, size dönecektir. sevgiler.

sağol canım, beslenme programını uygulasam iyi olacak çünkü yeni yeni taşlarım oluyor( kızım belki de uykusuz kaldığından da olabilir bu gözünün altı daha doğrusu torbada şişlik,bir kaç gündür takipteyim biz ne zaman yatsak o zaman yatıyor bıcırık, şimdilerde biraz indi gibi:)

canım başınız sağolsun, canın acır tabiii, ben her iki dedemi de görmedim, ben doğmadan vefat etmişler. sen dedeni kaybettiğinde çocukluk anılarını da kaybetmiş gibi oldun belki de o yüzden insanın canı daha çok acır eminim. keşke o dede-torun ilişkisini ben de yaşasaydım.bu zor günler geride kalsın, diş sıkıntısı da zor ama bizimki gibi birden iki diş çıksın bir taşla iki diş olsun bebek de rahatlar hem. bizim kız ne zamandır eli ağzında kaşınma modundaydı, bir de baktım çizgi şeklinde (çıkacak yerler)kırmızı gibi duruyordu. 10 güne kadar çıktı o yüzden biraz daha sürebilir canım, kolay gelsin. belkide 1 haftaydı çıkacaktır bu sefer 3. yü bekleyeceğiz o da üsttenmiş, offf çıkışı da zor çürümesi, ağrıması ve çekilmesi, diş zor olay((

sağol canım, taşımla zaman zaman ağrılarla hayat sürüyor. demek Emirle aynı yürüteçleri, pembe alacaktım, kırmızı olanından aldık, seninki ne renk? çok az duruyor bizimki geri geri gidiyor yürüteç sayesinde. ama bizimki de sıkıldı hemen.
ben de çakma sarışın olmak istiyorum, kızım 5 aylıkken saçlarımı kestirdim, hamilelikte kestirmemiştim, şimdilerde boyatacam ama biriniz gelin kızıma bakın, çok bakımsızım. uykusuzluktan olduğuna karar verdim, çok az böyle mavi damar görünüyor tek gözünün altında, evet gidersen göz doktoruna gideyim çok sağol canım. bizim kız da gözleri değişmezse mavi-yeşil arası görünüyor, belki de ela olur bilmiyorum. keşke böyle kalsa, tabiii sağlıklı olması en önemlisi.biz ikimizde anne babası olarak kahverengi gözlüyüz, benim de anneannem mavi gözlüydü.
sürekli hijyen şartlar olmuyor ki, tozlardan gözler mikrop kapar dikkat etmeliyiz offf. Mert'e selamlar:)

geçmiş olsun Sultancım, Allahım şifa versin, sabırlı ol bugünler geçecek, daha havalar tam soğumadan hasta oluyor bebeciklerimiz, kışın ne yaparız offf, üzülme, sen güçlü annesin, Elif Eylül atlatacaktır , annesine o güzel gamzeleriyle bir gülsün sen de rahatla e mi:)

Arkadaşlar hepimizin başı saolsun.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Bu böyle bilinsin.Hayinler sevinmesin.Birlik olup bir toplansak anasıyla babasıyla evladıyla sizi tükürügümüzle bogarız.

24 asker şehit düştü , 24 anne,24 baba, kaç kardeş, eş, çocuk, arkadaş, akraba onlarla birlikte öldü,kaç kişinin hayalleri, umutları, gelecekleri, geçmişleri de onlarla şehit oldu. Savaşsız, barış içinde yaşasak, bu dünya herkese yeter, , bu kavga ne diyee, yazık değil mi o annelere. çok üzüldüm.

amin canım aminn. Allahım ailelerine sabır versin. izlerken içim gitti. nasıl vicdan var bu Allahın belalarında. bizim vatanımıza sahip çıkmaya çalışıyorlar. hangi cüretle. Allah hepsini kahretsin.
çok geçmiş olsun canım çok şükür geçmiş. İnşallah dişinizde hemen gelir. maskeyle dolaşmakla iyi ediyorsun canım Allah korusun paşayı. geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkür ederim canım evet salgınmış biz gittiğimizde hastanede doluydu. of yaa

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Allahım korusun yavrularımızı. bende onu düşündüm daha baştan böyle başladık of yaaa. çok teşekkür ederim canım ama gücüm kalmadı artık. ama iyi görünce herşey bitiyor sanki. ne kadar uykusuz olsamda yeterki iyi olsun herşey orda bitiyor işte. gülmüyor artık teyzesi sürekli ağlıyor beynimde çınlıyor sesi. uyuması ağlamayla uyanması ağlamayla offf of

benim kızım 21 mart doğumlu. rastgele anne diyordu emin olamıyordum gerçekten söyleyip söylemediğine. bir kaç gündür eminim çünkü (ben yanından ayrılınca ağlıyor ve) ağlarken şöyle yapıyor artık : üğğğğğ....üğğğğğğğğğğğğğ..... ınneee..... üüüüğğğğğ... üğğğğğğğ.... ınneeee...... ınneee.. ınnee

çok tatlıııı. çok güzel bir his gerçekten

pardon ya üzücü şeyler olmuş kusura bakmayın ben de neşeli neşeli konuşuyorum. konuyu takip etmiyordum, aslında vaktinde konuyu kaçırmıştım da diyebiliriz

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum -daha önce de söylediğim gibi- bebeğim 21 mart doğumlu, yani 7 aylık falan-
anne sütü dışında çucuğa kaç öğün veriyorsunuz ve miktarları ne kadar?
bebeğim 3.7 doğmuştu (kilosu). ama şimdi anca 7.5 .... sağlık ocağı normal diyor, sizce çocuk doktoruna göstermeli miyim? sizin bebişler nasıl?

okurken dayanamiyorken insan bu haberlere aileleri nasil dayanir bilmiyorum,butun pkk yandaslarini ve pkkyi lanetliyorum ve dedigine de katiliyorum Ebruli..

inş..sultancım kalıtsal olabilir evet tombik benim oglan siz hala emziriyormusunuz..kız hastalanmış allah acil şifa versin inş..size canım düşe kalka hast.büyüyecekler üzülme annesi düzelecek inş.allah dertlerini göstermesin inş..bizlere tüm annelere öpüyorum ikinizi kızın gamzelerinide bu arada bizimde gamzelerimiz cıktı yeni babamızın var oglanda yok die üzülmüştüm gamze cıkardı diş cıkaramadı kerata al sana gamze hediyesi hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…