- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 45
selam kızlar nasılsınız beni sormayın oldukca dertliyim....benim kuşum yavrum ne diş cıkardı ne dogru düzgün oturuyor ne emekliyor çok üzülüyorum ben durumunda olan var mı ayşecim azizem ilknurcum tüm arkadaşlar nasılsınız net im yok arada bulup giriyorumm..acil cevap yazın bana delirecem gerile gerile gerilim geciriyorum :26:
Eki Görüntüle 272537 Eki Görüntüle 272538
Aynıları emirinde var canım.Çok begenerek aldım.Sizde iyi günlerde kullanın.Birde anne yaklaşanı döverim yazılısıda vardı aynı markanın.O da çok güzzeldi.
beğendiniz mii =)))
selam kızlar nasılsınız beni sormayın oldukca dertliyim....benim kuşum yavrum ne diş cıkardı ne dogru düzgün oturuyor ne emekliyor çok üzülüyorum ben durumunda olan var mı ayşecim azizem ilknurcum tüm arkadaşlar nasılsınız net im yok arada bulup giriyorumm..acil cevap yazın bana delirecem gerile gerile gerilim geciriyorum :26:
sen bilirsin canım ama burayada yazarsan sevinirim
Sen burda olursunda ben gelip yazmamı sultancım
yenimi aldın ben bulamadım yaaaa bende istiyorummmmmmmm
Evet =))) Civilde var canım =)))
canıım çok sağol evet mert koca adam görsen bebekliğinden beri tipik erkek suratı var sarışın mert paşaDamlacım merti profil resminde görmek(uzak ve ta net göremesemde)beni çok mutlu etti.İnan çok merak ediyordum(bütün mart bebeklerini oldugu gibi).Çok tatlı yavrum ya.Büyük adam gibi poz veriyorlar.Sarışın sanırım.Emirinde açıldı baya saçlarının rengi.Öp benim yerime merti.
canım kızlarında dedikleri gibi kalıtsalmıs bende uzmana v.de okumuştum sen sıkıntı yapma daha diş için var zaman mertte emeklemiyor yerde sürünüyorselam kızlar nasılsınız beni sormayın oldukca dertliyim....benim kuşum yavrum ne diş cıkardı ne dogru düzgün oturuyor ne emekliyor çok üzülüyorum ben durumunda olan var mı ayşecim azizem ilknurcum tüm arkadaşlar nasılsınız net im yok arada bulup giriyorumm..acil cevap yazın bana delirecem gerile gerile gerilim gecirihele yorum :26:
selam arkadaşlar,size bişey danışcağım, bebeğimin ağzında pamukçuk oluştu.doktorumuz mikostatin ve mavi bir damla verdi.ancak mavi damlayı her damlatışımda bebeğim öğürerek kusuyor.sabahtan beri ne yemişse hepsini çıkardı..ne yapsam bilemedim..kullanan ya da bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
internet sitesinden aldın dimi canım yaaa ben acıkk özürlüyüm sanırsam göremedim :)
canıım çok sağol evet mert koca adam görsen bebekliğinden beri tipik erkek suratı var sarışın mert paşa
canım kızlarında dedikleri gibi kalıtsalmıs bende uzmana v.de okumuştum sen sıkıntı yapma daha diş için var zaman mertte emeklemiyor yerde sürünüyor
aayyy çoooooook beğendik bize güle güle giysin 2011 mart annelerine katılım yapsana öbür tarafta
geçmiş olsun canım bizimki mikostatinle geçmişti. mavi bişey kullanmamıştık ama o zaman çok küçüktü.selam arkadaşlar,size bişey danışcağım, bebeğimin ağzında pamukçuk oluştu.doktorumuz mikostatin ve mavi bir damla verdi.ancak mavi damlayı her damlatışımda bebeğim öğürerek kusuyor.sabahtan beri ne yemişse hepsini çıkardı..ne yapsam bilemedim..kullanan ya da bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
öbür taraf canım..? face mi anam ben geldim baktım göremedim yaaa
geçmiş olsun canım bizimki mikostatinle geçmişti. mavi bişey kullanmamıştık ama o zaman çok küçüktü.
canım 2011 mart anneleri. özelden adını yazarsan ekleyeyim seni olurmu.
iyi geceler kızlarrr
yok tatlım mağazası var pendikde..
tamam canım hemen yazıyorum sana..
Canım emirin bebekken n olmamıştı 6 aylıkken oldu.Karbonatlı su ile sildim agzını ve gögsümü.Bu şekilde geçti.İlacı ögürüyorsa karbonatlı suyu deneyebilirsin.
geçmiş olsun canım bizimki mikostatinle geçmişti. mavi bişey kullanmamıştık ama o zaman çok küçüktü.