2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kardeşleri ne zaman çıkardıki dişlerini kalıtsalmış çünkü. belki emeklemeden yürüyecektir ondan emeklemiyordur üzülme. maşallah kilolydu ondanda olabilirmi acaba. üzülme canım bi bakmışsın bi sabah dişler çıkmış ve yürüyor.

Canım sultanın dedigi gibi dişler yapısal olabiliyormuŞ.Emirinde daha çıkmadı.Ama elbet bigün çıkıcak.Emeklemeden yürür belkide.Kendini sıkma bu kadar.Herşeyin zamnı var o da o zamanını bekliyor.

Damlacım merti profil resminde görmek(uzak ve ta net göremesemde)beni çok mutlu etti.İnan çok merak ediyordum(bütün mart bebeklerini oldugu gibi).Çok tatlı yavrum ya.Büyük adam gibi poz veriyorlar.Sarışın sanırım.Emirinde açıldı baya saçlarının rengi.Öp benim yerime merti.

aaa nie kendine sıkıntı yapıyorsun ki canım benim ben doktora sordum 15. ayına kadar istediği bir zamanda dişlerini çıkarır dedi..Eğer ki 15. ayına kadar çıkmaz ise bir film çekilmesi gerekir dedi.. 15. ayımıza kadar dünyanın günü ay'ı var tatlım içini ferah tut..Emekleme konusuna gelince benim ki de tembel önüne oyuncak olunca ona ulaşma aşkı ile ilerlemeye çalışıyor ama nafile..Oturma konusunda yeni başladık yastıklarla destekli zaten çok oturtmuyorum..

canıım çok sağol evet mert koca adam görsen bebekliğinden beri tipik erkek suratı var sarışın mert paşa
canım kızlarında dedikleri gibi kalıtsalmıs bende uzmana v.de okumuştum sen sıkıntı yapma daha diş için var zaman mertte emeklemiyor yerde sürünüyor

aayyy çoooooook beğendik bize güle güle giysin 2011 mart annelerine katılım yapsana öbür tarafta

selam arkadaşlar,size bişey danışcağım, bebeğimin ağzında pamukçuk oluştu.doktorumuz mikostatin ve mavi bir damla verdi.ancak mavi damlayı her damlatışımda bebeğim öğürerek kusuyor.sabahtan beri ne yemişse hepsini çıkardı..ne yapsam bilemedim..kullanan ya da bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Canım emirin bebekken n olmamıştı 6 aylıkken oldu.Karbonatlı su ile sildim agzını ve gögsümü.Bu şekilde geçti.İlacı ögürüyorsa karbonatlı suyu deneyebilirsin.

öbür taraf canım..? face mi anam ben geldim baktım göremedim yaaa

geçmiş olsun canım bizimki mikostatinle geçmişti. mavi bişey kullanmamıştık ama o zaman çok küçüktü.

öbür taraf canım..? face mi anam ben geldim baktım göremedim yaaa

canım 2011 mart anneleri. özelden adını yazarsan ekleyeyim seni olurmu.

iyi geceler kızlarrr

tamam canım hemen yazıyorum sana..

Canım emirin bebekken n olmamıştı 6 aylıkken oldu.Karbonatlı su ile sildim agzını ve gögsümü.Bu şekilde geçti.İlacı ögürüyorsa karbonatlı suyu deneyebilirsin.

geçmiş olsun canım bizimki mikostatinle geçmişti. mavi bişey kullanmamıştık ama o zaman çok küçüktü.

teşekkür ederim cevaplarınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…